Dalga geçmeyin lütfen korkuyorum2-3 aya dogum olmazsa anlarsınız
Onu da okudum aort damarıyla alakalı falan yazmışlar o kadar test adet olmam yanlış mu sizcekalp atışı gibi hissetmeniz hamilelik belirtisi hanımefendi. ben hamile olduğunuzu düşünüyorum.
Hayır dalga geçmiyorum sadece ciddi yorum yapmanızı istedim merak ettiğim 6kere adet olup 7 kere test yapıp negatif sonuç gördüm yinede böyle bir şey olabilir mi diye soruyorumkendin demişsin karnımda kalp atıyor diye sonra bana dalga geçti diyorsun ya burdan açık veriyorsun
milletle dalga geçmeye çalışma bence yaz kurslarına git ödevlerini yap ablacım. malum okullar da kapandı
NedennCanın mı sıkılıyo senin
6 kere adet olmuşsun 7 tane test yapmışsın bu zamana kadar 6 aylık olmuş olmanız gerekirdi hamile kalsaydiniz bebek içinizde hareketlenmeye başlardı ve illaki anlardiniz şaka gibi bir konu olmuş onca testin üstüne önce adetin üstüne bizden ne bekliyorsunuz acaba ne diyelim ki madem böyle korkularınız var ilişkiden önce onleminizi alın!!!Arkadaşlar merhaba özür dileyerek sitede bu şekilde bir çok konu var fakat kafamı toplayamıyorum 7 ay önce sevgilimle tam bir ilişki denemez ama bir şeyler yaşadık boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum adetlerim ilk üç ay bir iki gün önce oldu İlişkiden 35 gün sonra test yaptım negatif çıktı sonra bir hafta sonra predictorle yaptım yine negatif çıktı 3 hafta sonra tekrarladım 5 liralık testlerle yine negatif çıktı adetlerim de düzene girdi 28 günde bir olmaya başladı bu zamana kadar 7 kere idrar testi yaptım 6 kere adet oldum hafif kilolu bir kızım göbeğim çıktı gibi sanki göbek değilimin üst kısmında mideme biraz yakın kalp atışı hissediyorum çok korkuyorum sizce testler yanlış mıydı adet olmam falan kafam çok karışık
Elimde değil korkuyorum tecrübesi olanlardan Bilgi almak istiyorum sadece6 kere adet olmuşsun 7 tane test yapmışsın bu zamana kadar 6 aylık olmuş olmanız gerekirdi hamile kalsaydiniz bebek içinizde hareketlenmeye başlardı ve illaki anlardiniz şaka gibi bir konu olmuş onca testin üstüne önce adetin üstüne bizden ne bekliyorsunuz acaba ne diyelim ki madem böyle korkularınız var ilişkiden önce onleminizi alın!!!
Nedenn
Terslemeyin lütfen bilgisizim sitede testleri yanlış çıkanlar adet gördüğü halde hamile olanlar var bilgi almak istedim teşekkürlerKonunun cevabı açık değil mi ?
HAMİLE DEĞİLSİN 6 REGL VE 7 TEST SONUCUNUN CEVABI DEĞİL Mİ ?
Yahu daha açık nasıl yazılır canim benim HAMILE DEGILSIN OLSAN BILE KARNIN BURNUNDA OLMAN LAZIM allah aşkına dalga geçer gibi bilgi almak istedim deme 6 ay adet gören biri olarak supe duymam bile saçma rahat olElimde değil korkuyorum tecrübesi olanlardan Bilgi almak istiyorum sadece
Tamam çok teşekkür ederimYahu daha açık nasıl yazılır canim benim HAMILE DEGILSIN OLSAN BILE KARNIN BURNUNDA OLMAN LAZIM allah aşkına dalga geçer gibi bilgi almak istedim deme 6 ay adet gören biri olarak supe duymam bile saçma rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?