• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olma ihtimalim

Dormicum00

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
322
253
23
Bu ay korunmayı bıraktık. Düzenli adet görüyorum yumurtlama günlerimi dikkate alarak ilişkiye girdik. Adetime 2 gün kaldı. Adet olacakmışım gibi arada kasık ağrım ve göğüs şişkinliğim var. Bu belirtiler adet olacağım anlamına mı gelir:( test için henüz erken mi acaba

Canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı olduğu için anlayamazsın. Birde herkeste farklı oluyor. Adet gününde kanama olmazsa test yap 2 gün önce olsa da çıkmayabiliyor.

Bu ay korunmayı bıraktık. Düzenli adet görüyorum yumurtlama günlerimi dikkate alarak ilişkiye girdik. Adetime 2 gün kaldı. Adet olacakmışım gibi arada kasık ağrım ve göğüs şişkinliğim var. Bu belirtiler adet olacağım anlamına mı gelir:KK43: test için henüz erken mi acaba
Ben 2 gun kala testle ogrendim canim hala adet olacakmis gibi his geliyo test yap bence

Benim de yarın regl olmam gerekiyo dün test yaptım erken yapılanlardan negatif çıktı. Ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Günün geçmesini beklicem ben de bi daha test yapmak için

Benim de yarın regl olmam gerekiyo dün test yaptım erken yapılanlardan negatif çıktı. Ama sanki hamileymişim gibi hissediyorum. Günün geçmesini beklicem ben de bi daha test yapmak için
Benimde yarın adet olmam lazım ve dayanamadım randevu aldım kanda baktırcam varsa çıkar zaten artık kanda.yoksa da adet olmayı bekleyeyim :O

merhaba bende ikisenelik evliyim en son sat16 mayıs bu gün olcaktım hala bişey yok ama mide bulantısı kasık agrısı baş agrısı var bide bir anda ateş basması oluyor test almaya korkuyorum ya ne yapıcam ben kararsız kaldım☹️

merhaba bende ikisenelik evliyim en son sat16 mayıs bu gün olcaktım hala bişey yok ama mide bulantısı kasık agrısı baş agrısı var bide bir anda ateş basması oluyor test almaya korkuyorum ya ne yapıcam ben kararsız kaldım☹
Korkma kiiz yoksa bilcen rahatlican. Ama adet gunun gecince yap bence. Ne zamn adetin.

O kkadar çok yaptımki bide pcos um doktorum 21günlük ilaç biti acaba biraz daha mı beklesem

Back