Hamile olma ihtimalim

Kader1991

Ali&Kader
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
108
38
18
33
İyi akşamlar öncelikle yarın kan testine gidicem ama yinede sormak istiyorum 4senelik evliliğim var ve eşimle bebiş yapmaya karar verdik Kasim ayında FLO takvim uygulaması indirdim ancak yumurtlama gününde yumurta aki kıvamında gelmedi o sıvı bı kaç gün sonra geldi ve yine degerlendirdik bı kaç gün sonra sol kasıkta ani bı kaç kez batma yaşadım şu an adetim 1gun gecikti ancak hala adet ha oldum olucam gibi bı his bı ağrı var şimdi ben yumurtlama gününde değilde sonraki gün yunurtladiysam yarın kanda cikarmi sonucu başına böyle bişey gelen varsa yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Slm canim bende seninle ayni durumu yasiyorum benim dun regl olma günümdü ama sükür daha birsey yok .insallah iyi haberler aliriz yarin kan testinde insallah bebis haberini alirsin bende bir kac gün beklerim dedim ama dayanamazsam yarin bir gebelik testi alip yaparim :)

Sağol Fatmayusuf güzel dileklerin için inşallah seninde istediğin olur .bişey daha sormak istiyorum göğüs uçlarından iğne ucu kadar böyle süt gibi yada değil ama sıvı bişey geliyor mu hiç bugün ben sktikca az az geldi

Gögüs uclarimi birak skmayi elimi deydiremiyorum o kadar hasaslastilar ki kasiklarimda özelikle sol kasigimda arada sizi oluyor bir kac gün önce regl olacakmisim gibi sancim oldu ve su an sancim hic yok hayirlisi artik canim:)

Korkutmak istemem ama gogusyen sivi gelmesi prolaktin hormonunun yuksrkliginden olabiliyor ve bu gebelige engel bi durum.hormonlariniza bi baktirin derim nacizane.

Ay Allah korusun tamda gecikmisken ama şimdi ona bakıyordum netten hamilelerde görülebilen bı durummuş yarın artık net bı sonuç alicam hepinize teşekkür ederim Allah rahatlık versin.

N
Ay Allah korusun tamda gecikmisken ama şimdi ona bakıyordum netten hamilelerde görülebilen bı durummuş yarın artık net bı sonuç alicam hepinize teşekkür ederim Allah rahatlık versin.
Nasil oldun canim durumunda bir degisiklik varmi? Doktora gittinmi? Ben daha regl olmadim.durumun dan haberdar et insallah bebis haberini aliriz canim

Merhaba tatlım gittim HCG 1.20 yani negatif internetten baktım ama geç dollenme falan yaziyo hesabım yanlış olmuş yarında olmazsam iki gün gecikmem var takvime göre hayırlısı Allah'tan bakalım ama olsa çıkardı zaten seninde hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım sevgiler.

Benimde regl geceli üc gün oldu daha birsey yok. Ne regl oldum ne hamilelik cikti ya neler yasiyorum bende anlamadim hede hayirlisi senin hic belirtin varmi? Bende bugün hic bir sey kalmadi

Canım aşırı bı bel ağrım var onuda adet olucama yoruyorum artık bir hafta dolmadan yapma test varsa bebegin çıkmaya biliyo testte sebepsiz üzülmezsin en azından ilk defa böyle bir gecikme yaşıyorum ama oda söyle olabilir evliliğim boyunca eşim korundu bu ayda da hiç bı korunma olmadığı için içerde belki farklı bı düzen oluşmuş olabilir aklıma bı tek bu geliyor off belirsizlik çok kötüymüş arkadaşım şansın bol olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…