Hamile olma ihtimalim varmı

Hafeyca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
3
0
24
4 gün önce Girdiğim ilişkimde eşim içime 4 kere boşaldı ama ilişkiye girdiğimiz günde bebeğin tutma ihtimali düşük. Fakat şuan belim de hafif ağrılar var ve kasıklarıma sanki batar girer gibi ara ara ağrı saplanıyor ekstra tuvalete çıkıp duruyorum çok zannetmiyorum ama yinede sizede sormak istedim adet günüme daha vakit olduğu için eminde olamıyorum kan testi yapmam için izin almam gerekiyor fakat izin alma ihtimalimde düşük acaba tutmuş olabilirmi yoksa tüm belirtiler psikolojikmi

tutmuş olabilir çünkü bende aynı belirtileri yaşamıştım bence adetimi bekle 1 2 gun geçsin idrar testi yap

4gunde bu kadar belirti olmaz canim dollenme aşamasındadır tutmuşsa bile. Yumurtlama tarihini biliyor musun? Belki yumurtan çatladığı icin agrilar oluyordur.

4 defa oluyor ve tutmasi imkansizmi.
Valla imkanli niye imkansiz olsun.
Hayirlisi olsun. Bekle az kan testi yaptir.

Yumurtlama gününüzü takip ettiğinizi varsayip birlikteliginizin o gün gerçekleştiğini varsayarsak döllenme olsa bile 4 günde tutunma olmaz eğer döllenme olduysa şuan yolculuk yapıyorlar rahme doğru .yani kan testi yapsaniz bile şuan negatif çıkar ancak rahme tutunma olduktan sonra hcg yükselmeye başlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Rahme ne zaman tutunuyor kaç gun ?

Rahme ne zaman tutunuyor kaç gun ?
Eğer yumurta olusumunuz duzenliyse ve yumurtanizin catladigini gün birlikte olduysaniz ilişkiden ortalama 10 saat sonra ( bu sadece ortalama her erkeğin sperm hızı aynı değil kimisi daha hızlı kimisi daha yavaş ...)
Sperm yumurtaya ulaşır sağlıklı dollendigini varsayarsak yumurta catladiktan ortama 7-10. Günler arasında tutunma yaşanır. Testi en erken ilişkiden 9-10 gün sonra yapmalısınız . Ayrıca belirttiğim tüm durumlar standarttır yani eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız bunun stresiyle yumurtlama şaşıyo adet şaşıyo ya da başka bi rahatsizliginiz olabilir ki inşallah yoktur pcos gibi.
Eğer varsa da tedirgin olmayın uzmanlar pcos hastalarının çocuk sahibi olma ihtimallerinin daha yüksek olduğunu söylüyor ayrıca bu Akdeniz ülkelerindeki hanımların büyük kısmında goruluyomus bunları niye söyledim olur da okuyan biri olur başkaları da faydalansin. Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Çok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…