hamile olma ihtimalim varmı sizce???

esmiras

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
752
114
83
Manisa
arkadaşlar merhaba eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz..izinli olduğumdan onun yanına gittiğimde çocuk düşündüğümüz için yumurtlama günlerime denk getirdim..ama o ay olmadı hastalandım..ama en son 13 eylülde hastalandım 28 günde bir hasta oluyorum yumurtlamam doktorumun söylediğine göre düzenli..ve ayın 23 ünde sabah birlikte olduk en son ve o günden sonra ben yaşadığım şehire döndüm sizce yumurtlama günüme denk gelmesede hamile kalmış olabilirmiyim.sonuçta bir önceki ay tam 14.- 15. ve 16. günler olmasına rağmen kalamamıştım sizce adet bitiminde spermler yumurtlama olana kadar yaşarmı olabilirmi böyle olan varmı arkadaşlarım ??varsa cevap yazıp aydınlatın beni lütfen bu arada herhangi bir belirtim yok gerçi erken ama

arkadaşlar merhaba eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz..izinli olduğumdan onun yanına gittiğimde çocuk düşündüğümüz için yumurtlama günlerime denk getirdim..ama o ay olmadı hastalandım..ama en son 13 eylülde hastalandım 28 günde bir hasta oluyorum yumurtlamam doktorumun söylediğine göre düzenli..ve ayın 23 ünde sabah birlikte olduk en son ve o günden sonra ben yaşadığım şehire döndüm sizce yumurtlama günüme denk gelmesede hamile kalmış olabilirmiyim.sonuçta bir önceki ay tam 14.- 15. ve 16. günler olmasına rağmen kalamamıştım sizce adet bitiminde spermler yumurtlama olana kadar yaşarmı olabilirmi böyle olan varmı arkadaşlarım ??varsa cevap yazıp aydınlatın beni lütfen bu arada herhangi bir belirtim yok gerçi erken ama

kaliteli spermler 3 gün bile yaşıyor canım..
olmuşsa olmuştur..
hakkında hayırlısı olsun..
regl dönemine yakın kan testi yaptırırsın..
ama daha çok erken öğrenmek için.

kaliteli spermler 3 gün bile yaşıyor canım..
olmuşsa olmuştur..
hakkında hayırlısı olsun..
regl dönemine yakın kan testi yaptırırsın..
ama daha çok erken öğrenmek için.

teşekkür ederim cevabın için evet artık beklemem gerekir sanırım.

varmı kızlar böyle birşey yaşayan aranızda acaba?yanii yumurtlamadan birkaç gün önce veya adet bitiminde hemen hamile kalan?

Ben yumurtlamadan önce kaldım canım
yumurtlama tarihinde doktora gitmiştim kontrol için doktor yumurtan oluşumuş geçen günlerde ilişki oldu mu diye sordu bende evet dedim 3 gün önceydi
o günden sonra 1 hafta kadar ilişki olmadı
Rabbim vermek isterse oluyor canım

Ben yumurtlamadan önce kaldım canım
yumurtlama tarihinde doktora gitmiştim kontrol için doktor yumurtan oluşumuş geçen günlerde ilişki oldu mu diye sordu bende evet dedim 3 gün önceydi
o günden sonra 1 hafta kadar ilişki olmadı
Rabbim vermek isterse oluyor canım

ya demek olanlarda var bakalım hayırlısı canım çok teşekkür ederim..peki sen normalde 28 günde birmi oluyorsun?

Back