Hamile olma ihtimalim var mıdır?

Asyaarma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2019
70
12
3
25
Merhabalar.Ben 22 yaşındayım.Geçtiğimiz ocak ayının 5 i gibi adet olmuştum.Adetlerim de 28-30 günde oluyor yani düzenli bir dönemim var.Bu şubat ayının da 2 si gibi adet olmam gerekiyordu ama ben şubat 2 ve 3 te adet geciktirici hap kullandım.Şubat ayının 4 ünde bir ilişkim oldu ve istemeden içe boşalma durumu oldu.Ben de hemen yarım saat içinde ella ertesi gün hapı aldım ve akşamında da adet başlangıcım gibi bir kanamam oldu durdu.İlişkiden bir gün sonra da normal adet kanamam başladı ve beş gün falan normal seyrinde devam etti.Ben ella kaynaklı olabilir diye düşünüyordum ama tam adet zamanımda tam adetim gibi kanamam oldu.Daha sonra ilişkiden tam 23 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve 0,1 yani negatif çıktı.Testi yaptırdıktan tam üç gün sonra da adetim başladı 3 mart itibari ile ve 6 gün sürdü ve bugün de adetimin son günlerini yaşıyorum ve koyu kahverengi siyaha yakın bir akıntım oldu son günlerine doğru.Benim sormak istediğim şey şu.Öncelijle ilişkiden 23 gün sonra kanda yaptırılan gebelik testinin negatif çıkması kesin midir ve ilişkiden bir gün sonra ve ilişkiden tam 28 gün sonra tam zamanlarında normal adeti gibi adet gören birinin hamile olma ihtimali var mıdur? İki kanamam da adet kanaması gibi ilk zamanlar kırmızı son günlerine doğru kahverengiye dönen bir kanamaydı ve yoğunluk olarak falan da her zamanki adetim gibiydi.Bu durumda hamile değil miyimdir kesin olarak.Çünkü bir aydır çok stresliyim ve dün de biraz midem bulandı ana dün güneşin altında çok durmuştum o yüzden diye düşünüyorum.Kızlar yardım ederseniz çok sevinirim teşekkür ederim.

Gün gecmiyor ki ayni konular açılmasın tekrar tekrar!!!
Bir bitmediniz arkadaş ya bir bitmediniz.
Devamli ayni konular bıktırdınız artik gercekten.
Ne yaşadıysanız yaşadınız kimsenin yargılamaya haddi yok ama madem sonuçlarından bu kadar korkuyorsunuz ne halt demeye yapıyorsunuz bu işi buna gerçekten anlam veremiyorum.
Velev ki korktuğunuz başınıza geldi ne yapacaksınız o zaman?

Hamile değilsiniz ama hormonlarınız o kadar ilaca rağmen iyi dayanmış düzenli regl olmuşsunuz

Hamile değilsiniz ama hormonlarınız o kadar ilaca rağmen iyi dayanmış düzenli regl olmuşsunuz
Yani ilişkiden 23 gün sonra testimin negatif çıkması kesin midir? Ya da tekrar test yapmalı mıyım? Ayrıca cevabınız içün çok teşekkür ederiö

Yazdiklariniz avaz avaz bağırıyor ben bekarım diyor ve profilinizde 19 yaşında ve bekar yazdığı için olabilir mi?

Yazdiklariniz avaz avaz bağırıyor ben bekarım diyor ve profilinizde 19 yaşında ve bekar yazdığı için olabilir mi?
Profil bana ait değil bu bir ikincisi öyle bile olsa gelip densizce yorum yapmak yerine yorum yapmayabilirsiniz.Biraz saygılı bir kişiyseniz tabi

Tamam tatlim inandım stresinle mutluluklar

Gebelik olsaydı çıkardı.
Kanda ortalama 12 günden Sonra çıkıyor.
Adette görmüşsün Zaten, üstelik ella da kullanmışsın..
Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir ama hormonlarla çok oynuyor kullanmamaya özen gösterin çok aşırı zor durumda kalmadıkça.

Yani ilişkiden 23 gün sonra negatif çıkması kesin sonuç mudur testi tekrar etmeme gerek var mı? Ayrıca çok teşekkürler cevap verdiğiniz için

Yani ilişkiden 23 gün sonra testimin negatif çıkması kesin midir? Ya da tekrar test yapmalı mıyım? Ayrıca cevabınız içün çok teşekkür ederiö
Ben de çok bilmiyordum ama biraz okudum şimdi test sonucunda, ilişki gününden ne kadar sonra yapıldığı değil de beklenen regl tarihi önemliymis, çünkü döllenmenin iliskiden sonra ne zaman gerceklestigi bilinemeyeceği için.

Neyse regl tarihinden 5-6gün önce yapılan kan testinde çıkarmış hamilelik. Siz hatta 3 gün öncesinde yapmışsınız bu durumda negatif sonuç daha kesin kabul edilebilir

Bu durumda reglim de gecikmediği regl olduğum için hamile değilimdir o zaman.Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…