Gün gecmiyor ki ayni konular açılmasın tekrar tekrar!!!
Bir bitmediniz arkadaş ya bir bitmediniz.
Devamli ayni konular bıktırdınız artik gercekten.
Ne yaşadıysanız yaşadınız kimsenin yargılamaya haddi yok ama madem sonuçlarından bu kadar korkuyorsunuz ne halt demeye yapıyorsunuz bu işi buna gerçekten anlam veremiyorum.
Velev ki korktuğunuz başınıza geldi ne yapacaksınız o zaman?
Yani ilişkiden 23 gün sonra testimin negatif çıkması kesin midir? Ya da tekrar test yapmalı mıyım? Ayrıca cevabınız içün çok teşekkür ederiöHamile değilsiniz ama hormonlarınız o kadar ilaca rağmen iyi dayanmış düzenli regl olmuşsunuz
Profil bana ait değil bu bir ikincisi öyle bile olsa gelip densizce yorum yapmak yerine yorum yapmayabilirsiniz.Biraz saygılı bir kişiyseniz tabiYazdiklariniz avaz avaz bağırıyor ben bekarım diyor ve profilinizde 19 yaşında ve bekar yazdığı için olabilir mi?
Yani ilişkiden 23 gün sonra negatif çıkması kesin sonuç mudur testi tekrar etmeme gerek var mı? Ayrıca çok teşekkürler cevap verdiğiniz içinGebelik olsaydı çıkardı.
Kanda ortalama 12 günden Sonra çıkıyor.
Adette görmüşsün Zaten, üstelik ella da kullanmışsın..
Ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir ama hormonlarla çok oynuyor kullanmamaya özen gösterin çok aşırı zor durumda kalmadıkça.
Tekrar etmeye gerek yok, kesindir.Yani ilişkiden 23 gün sonra negatif çıkması kesin sonuç mudur testi tekrar etmeme gerek var mı? Ayrıca çok teşekkürler cevap verdiğiniz için
Ben de çok bilmiyordum ama biraz okudum şimdi test sonucunda, ilişki gününden ne kadar sonra yapıldığı değil de beklenen regl tarihi önemliymis, çünkü döllenmenin iliskiden sonra ne zaman gerceklestigi bilinemeyeceği için.Yani ilişkiden 23 gün sonra testimin negatif çıkması kesin midir? Ya da tekrar test yapmalı mıyım? Ayrıca cevabınız içün çok teşekkür ederiö
Bu durumda reglim de gecikmediği regl olduğum için hamile değilimdir o zaman.Teşekkür ederimBen de çok bilmiyordum ama biraz okudum şimdi test sonucunda, ilişki gününden ne kadar sonra yapıldığı değil de beklenen regl tarihi önemliymis, çünkü döllenmenin iliskiden sonra ne zaman gerceklestigi bilinemeyeceği için.
Neyse regl tarihinden 5-6gün önce yapılan kan testinde çıkarmış hamilelik. Siz hatta 3 gün öncesinde yapmışsınız bu durumda negatif sonuç daha kesin kabul edilebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?