- 5 Kasım 2022
- 23
- 1
- 30
- Konu Sahibi gocmenkizi17
Merhaba arkadaşlar, acaba ben mi kafamda kuruyorum yoksa hamile miyim? 30 Mart son adet günümdü ondan sonra bütün yumurtlama günlerimi değerlendirdik. 28 günde bir regli oluyorum. 13 Mart’ta dayanamayıp şu Predictor markasının (regli günü yapılandan yanlış almışım) testini aldım silik çizgi çıktı. Çok ihtimal vermedim çünkü bu erken testler beni daha önce pozitif çıkararak çok hayal kırıklığı yaşattı. Sonrasında kuzenimin ısrarıyla 14 Mart’ta kan verdim 2,54 çıktı. Bildiğim kadarıyla bu negatif bir değer. Yine benim hayaller suya düştü. Yalnız benim merak ettiğim yumurtlama gününden beri belime ara ara sızı gibi bir ağrı giriyor anlık oluyor ve geçiyor kasıklarımda böyle minik minik batmalar oluyor ve hala akıntım bitmedi yumurtlama zamanım bitmesine rağmen ve regli olacakmışım gibi ağrı aslında tam öyle de değil bir değişik. Reglime hala 7 gün var biliyorum hepsi için çok erken ama dayanamıyorum bi bebeğimin olmasını çok istiyorum. Sizce ihtimal varmı benim gibi bu durumları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin