How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olma ihtimalim var mı?

Kızlar bir şey daha sorcam eczacı bana bu ilacı verdi folik asit kullancam geç kaldım ama çünkü 6 hafta önceden kullanılıyormuş çünkü inşallah faydası olur fiyatı 12 tl piyasada 50 60 tl ye de var ama aynı işlevi görüyor eczacı vermek istemdi gerek yok dedi kafam karıştı bu konu hakkında bilginiz var mı ?

Eklentiler

• 917C0805-CF37-44CA-8C73-1DFFD610AAF2.jpeg
    917C0805-CF37-44CA-8C73-1DFFD610AAF2.jpeg
    44,8 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bir şey daha sorcam eczacı bana bu ilacı verdi folik asit kullancam geç kaldım ama çünkü 6 hafta önceden kullanılıyormuş çünkü inşallah faydası olur fiyatı 12 tl piyasada 50 60 tl ye de var ama aynı işlevi görüyor eczacı vermek istemdi gerek yok dedi kafam karıştı bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Aynısını ben de kullanıyorum canım inşallah faydasını görürüz

Kızlar korunmasız 7 gün geçti bu kadar erken olmasına rağmen bir kaç gecedir kasık agrısı. var bugün gun boyu bu ağrı vardı kasıklarımda bir de bundan 3 gün önce beyaz bir sıvı geldi sabah uyandığımda nolur yardım edin bir bebeğim olsun istiyorum çok erken davrandım ama sabremededim
Bence anlattığın yumurtlama dönemin gibi

Back