How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Hamile olma ihtimalim var mı?

Nisanesintisi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
2.595
2.933
83
Kızlar korunmasız 7 gün geçti bu kadar erken olmasına rağmen bir kaç gecedir kasık agrısı. var bugün gun boyu bu ağrı vardı kasıklarımda bir de bundan 3 gün önce beyaz bir sıvı geldi sabah uyandığımda nolur yardım edin bir bebeğim olsun istiyorum çok erken davrandım ama sabremededim

Kızlar korunmasız 7 gün geçti bu kadar erken olmasına rağmen bir kaç gecedir kasık agrısı. var bugün gun boyu bu ağrı vardı kasıklarımda bir de bundan 3 gün önce beyaz bir sıvı geldi sabah uyandığımda nolur yardım edin bir bebeğim olsun istiyorum çok erken davrandım ama sabremededim
Adetin ne zamandi gecikmenmi oldu

Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Gelen akıntı yumurta akı gibi miydi? Belirtiler psikolojik muhtemelen ama eğer beyaz sıvı dediğiniz yumurtlama kaynaklı akıntı ise şüpheli ilişkiden 4 gün sonra döllenme gerçekleşmiş olabilir ve 10 gün sonra hamile kalıp kalmadığınızı öğrenebilirsiniz. Şu an gerçekten çok çok erken ama şüpheli ilişkide her zaman umut vardır

Sizce hamilelik var mı ? Kasık ağrım karın ağrım karın guruldama sırt ağrım var İnşallah hamişsinizdir kızlar ❤️

Eklentiler

• C29B7AE2-62F4-415A-A157-46861E7BF5D1.jpeg
    C29B7AE2-62F4-415A-A157-46861E7BF5D1.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 86
  • 4FA8268C-73C8-4117-89CE-525E70A80571.jpeg
    4FA8268C-73C8-4117-89CE-525E70A80571.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 73
Sizce hamilelik var mı ? Kasık ağrım karın ağrım karın guruldama sırt ağrım var İnşallah hamişsinizdir kızlar ❤️
Gebelik testi mi bunlar ? En son testte çizgi var gibi ama şüpheli ilişkiden sonra kaçıncı gün? çok emin olamadım. Belirtiler psikolojik çünkü hcg yükseliyorsa bile gebelik daha çok yeni olmalı belirti göstermez

30
Kaç günde bir regl oluyorsunuz? Gelen akıntı yumurta akı gibi miydi? Belirtiler psikolojik muhtemelen ama eğer beyaz sıvı dediğiniz yumurtlama kaynaklı akıntı ise şüpheli ilişkiden 4 gün sonra döllenme gerçekleşmiş olabilir ve 10 gün sonra hamile kalıp kalmadığınızı öğrenebilirsiniz. Şu an gerçekten çok çok erken ama şüpheli ilişkide her zaman umut vardır
30 gün de bir adet oluyorum ortalama 21 gün var adetime gelen sıvı beyaza yakındı bacaklarıma kadar aktı bir kaç defa bu durum sabah oldu

30

30 gün de bir adet oluyorum ortalama 21 gün var adetime gelen sıvı beyaza yakındı bacaklarıma kadar aktı bir kaç defa bu durum sabah oldu
Bu durumda adetliyken mi ilişkiye girdiniz kafam karıştı? 30 günde bir adet oluyorsanız yumurtlama günleriniz 14-18 günler arası olmalı. O yaşadığınız yumurtlama akıntısı değil ve muhtemelen hamile kalsanız bile o ilişkiden kaynaklı olmayacak.

Bu durumda adetliyken mi ilişkiye girdiniz kafam karıştı? 30 günde bir adet oluyorsanız yumurtlama günleriniz 14-18 günler arası olmalı. O yaşadığınız yumurtlama akıntısı değil ve muhtemelen hamile kalsanız bile o ilişkiden kaynaklı olmayacak.

Adetimin bittiği son gün birlikte olduk eşimle 17 agustos 4 gün sürüyor benim adetim onu da belirteyim 13 14 15 16

İlişkiden sonra 4 ya da 5. Gündü canım
İlişkiden sonra 10. gün daha net belli olur. Bu 19 ağustos galiba elinizde test varsa tekrarlayın varsa netleşmeye başlamıştır. Belirti vermeye de başlar. Yani olabilir ama en net sonuç tabiki her zaman kan testidir. Hayırlısı olsun inşallah

Kızlar korunmasız 7 gün geçti bu kadar erken olmasına rağmen bir kaç gecedir kasık agrısı. var bugün gun boyu bu ağrı vardı kasıklarımda bir de bundan 3 gün önce beyaz bir sıvı geldi sabah uyandığımda nolur yardım edin bir bebeğim olsun istiyorum çok erken davrandım
Döllenmeden 6 -7 gün sonra embrio oluşuyor canım bence biraz daha bekle

Back