selam bayanlar... ortalama olarak 31 günde bir adet oluyorum. tabi arada değiştiği de oluyor... eşimle şüpheleneceğimiz bir birlikteliğimiz olmadığı halde içime kurt düştü... sat 17 aralık artık regl olmam gerekiyor fakat hala olmadım... göğüslerimde şişlik, kasıklarımda ağrı var ve biraz da bel ağrısı... 2 defa test yaptım biri adet günüme yakın biri de adet gününü geçtikten sonra... acaba hamile olabilir miyim fikirlerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürlerklava:
selamm kızlar? bn aralığın 23' de adet olmuştum ve bugün ayın 19'u tam 28 gün oldu bizler 28 günde bi adet oluyorsak benimde olmam gerekmiyor mu? ama bnde hiç adet belirtisi yok? CADIARZU çok mu acele ediyorum hamilemiyim acaba test yapayım mı yoksa braz daha bekleyim mi? kaç gün daha bekleyim kendimi fazla ümitlendirmek istemiyorum sonra hep hayal kırıklığıyla bitiyo inşallah hamileyimdir çok istiyorummm eğer kesin olarak hamilelik varsa bunu en iyi nasıl anlarımm lütfennnn deneyimi olan bana yardımcı olsun eyvahedigeldismile.....
dayanamadım az önce gidip feminan adlı testten aldım. sonuç negatif:1no2:
Selam kizlar,
benim adetim dün gelecekti, ama gelmedi daha:lepi:, bende sabirsizlandim... Bel agrilarim, kasik agrilarim bugün dahadaha hissetiriyo kendisini...Gögüslerimde cok sisikinlik var, olmazdi bende normalinde, idrara sik gitme, bas dönmeleri felan,,,, ay cok heyacanlandim...
Ne dersiniz, hamilemiyim, yoksa adet belirtilerimi ( bende bu kadar sanci olmaz normalinde adet döneminde)...
Umarim hepimizin birer bebisi olur,allah herkesin gönlüne göre versin....
selamlarrrrrrrrr
@smraym
yyyyyyyy, bilmiyom ya, bi taraftan seviniyom kesin olur diye, diger taraftanta hayal gibi geliyo....
bu belirtiler olmzasa, aldirmam fazla, oluruna birakacam, ama belirtiler beni ister oistemez, ya olduysalara takip hayaller kurduruyo....
test yapmiyimmi simdi, ne dersin???
sevgiler