Merhaba. 28 yasinda ve bekar biriyim. En son kondom ile 27 mayis ta birliktelik yasadim. O gunden sonra bir sey yasamadim. Reglimin birkac gun oncesiydi. Sonra regl oldum normal sekilde. Fakat iliskiden sonra kasik agrisi halsizlik siskinlik gibi sikayetlerim oldu ve icim rahat etmedi iliskiden tam 1 ay sonra yani 27 haziran da acilde kan ve idrar testi yaptirdim. Sonuc negatif cikti 0.1 idrar yolu enfeksiyonu dendi. Bayram dolayisiyla ilaclari alamadim kaldi oyle. Bir sonraki ay yine normal regl oldum. Temmuz sonuydu sanirim tam tarih hatirlamiyorum. Simdi bugun ayin 2 si ve hala regl olmadim. Sizce test yanlis cikmis olabilir mi ustune gorme olabilir mi veya gec dollenme olabilir mi? Tekrar gidip hem tahlil hem ultrason muayene olmali miyim? Bu arada bir kac yil once eski sevgilimden hamile kalip kurtaj olmak durumunda kalmistim. Durumdan ailem de haberdar oldu maalesef. O yuzden asiri gerginim. Eger yine hamileysem bir daha aileme soyleyemem. Suan issizim ve yasal surenin gecmesinden de korkuyorum. Sizce napmaliyim? Lutfen yargilamadan sakince yorum yapin