- 6 Aralık 2019
- 14
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi zeynep ugur
Kesinlikle kan verin yoksa bu psikoloji sizi yıpratırSelam kızlar korunmalı ve boşalmanın dışarı olduğu bı ilişkiden 2 gün sonra zamanında 7 günlük normal regl oldum. Bu pazar yada p.tesi tekrar ikinci reglimi olmam gerekiyordu ama olmadım henüz. Mantığım olmaz diyo ama içim asla rahat etmiyor. Bı kaç doktora da yazdım reglden önce girilen ilişkiden hamile kalma ihtimali zaten çok az ki adet de olmuşsunuz bu ihtimali ortadan kaldırır cevabını aldım. Yine de sizce kan testine gerek var mı ?
Öyle şeyler okuyorum ki aklım allak bullak aşırı stres yaptım stres oldukça reglim de daha gecikiyorKesinlikle kan verin yoksa bu psikoloji sizi yıpratır
Gerçi kanda negatifi görseniz de inanmayacaksınız gibime geliyor da neyse
Ortada sperm yok lütfen rahatlayınÖyle şeyler okuyorum ki aklım allak bullak aşırı stres yaptım stres oldukça reglim de daha gecikiyor
Zamane spremleri herşey değişti oda değişmiştir belkiOrtada sperm yok lütfen rahatlayın
Yere dökülen spermler el ele verip sizi hamile bırakmaya gelmez. Yok öyle bir teknoloji
Stresten gecikiyordur büyük ihtimalle
Bende aynı durumdayım benimki sadece korunmasız oldu o kadar bende hap kullandıktan sonra regl oldum ama ikna olmadım kan testi yaptırdım yine ikna olmadım şimdi bir sonraki adet dönemimi bekliyorum ikna olmak için anca o zaman ikna edebilirşm kendimiSelam kızlar korunmalı ve boşalmanın dışarı olduğu ilişkiden 2 gün sonra gününde 7 gün normal regl oldum. Bu pazar p.tesi tekrar ikinci reglimi olmam gerek ama henüz olmadım. Mantığım olmaz diyo ama içim asla rahat değil. Bı kaç doktora da yazdım. Reglden önce girilen ilişkiden hamile kalma ihtimali çok az ki reglde olmuşsunuz önceki olasılığı kaldırmış diye cevap aldım. Tüm bunlara rağmen Jan testi yaptırsam mı ?
Regl oldunuz mu acaba benim de korunmasız sürtünme ilişkim oldu ertes72 kullandım 3 ay önce 3 defa regl oldum normal parçalı parçalı ve 6 gün sürdü normalde de o kadar sürüyordu zaten ama hala ikna olamıyorum idrar testi alıp yaptım eczaneden negatif çıktı hamile miyim acaba bilmiyorum karnımda şişlik varBende aynı durumdayım benimki sadece korunmasız oldu o kadar bende hap kullandıktan sonra regl oldum ama ikna olmadım kan testi yaptırdım yine ikna olmadım şimdi bir sonraki adet dönemimi bekliyorum ikna olmak için anca o zaman ikna edebilirşm kendimisende bir sonraki adet dönemini bekle sonra ikna olursun
Kızım sen doğurcan zaten yakında merak etme. Alışveriş falan yaptın mı bak eksikleri şimdiden tamamla her şey çok zamlanıyorRegl oldunuz mu acaba benim de korunmasız sürtünme ilişkim oldu ertes72 kullandım 3 ay önce 3 defa regl oldum normal parçalı parçalı ve 6 gün sürdü normalde de o kadar sürüyordu zaten ama hala ikna olamıyorum idrar testi alıp yaptım eczaneden negatif çıktı hamile miyim acaba bilmiyorum karnımda şişlik var
İkna olman için ne gerekiyor tam olarak, tüm bilim insanları toplanıp hamile değilsin diye bir manifesto hazırlasın mı?Regl oldunuz mu acaba benim de korunmasız sürtünme ilişkim oldu ertes72 kullandım 3 ay önce 3 defa regl oldum normal parçalı parçalı ve 6 gün sürdü normalde de o kadar sürüyordu zaten ama hala ikna olamıyorum idrar testi alıp yaptım eczaneden negatif çıktı hamile miyim acaba bilmiyorum karnımda şişlik var
Hanımefendi korkuyorum olma ihtimalinden var yada yok yazarsanız cok memnun olurum teşekkürlerKızım sen doğurcan zaten yakında merak etme. Alışveriş falan yaptın mı bak eksikleri şimdiden tamamla her şey çok zamlanıyorbabasına da haber ver düğün için hazırlıklar başlasın. Karnın iyice büyümeden aradan çıkarın onu da
Regl oldunuz mu acaba benim de korunmasız sürtünme ilişkim oldu ertes72 kullandım 3 ay önce 3 defa regl oldum normal parçalı parçalı ve 6 gün sürdü normalde de o kadar sürüyordu zaten ama hala ikna olamıyorum idrar testi alıp yaptım eczaneden negatif çıktı hamile miyim acaba bilmiyorum karnımda şişlik var
Yoktur degil miİkna olman için ne gerekiyor tam olarak, tüm bilim insanları toplanıp hamile değilsin diye bir manifesto hazırlasın mı?
Yoktur canım hayırYoktur degil mi
Cok tesekkur ederimYoktur canım hayır
YOK yok yok. Ben ne kadar hamileysem, sende o kadar hamile degilsin. Kesinliklikle YOK. Ikna oldunmuHanımefendi korkuyorum olma ihtimalinden var yada yok yazarsanız cok memnun olurum teşekkürler
Yavrum evladım yok diyoruz ikna olmuyorsun kiHanımefendi korkuyorum olma ihtimalinden var yada yok yazarsanız cok memnun olurum teşekkürler