Hamile olma ihtimalim var mı nolur yardım edin 😞

zeynep ugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2019
14
5
29
Selam kızlar korunmalı ve boşalmanın dışarı olduğu ilişkiden 2 gün sonra gününde 7 gün normal regl oldum. Bu pazar p.tesi tekrar ikinci reglimi olmam gerek ama henüz olmadım. Mantığım olmaz diyo ama içim asla rahat değil. Bı kaç doktora da yazdım. Reglden önce girilen ilişkiden hamile kalma ihtimali çok az ki reglde olmuşsunuz önceki olasılığı kaldırmış diye cevap aldım. Tüm bunlara rağmen Jan testi yaptırsam mı ?

Kesinlikle kan verin yoksa bu psikoloji sizi yıpratır
Gerçi kanda negatifi görseniz de inanmayacaksınız gibime geliyor da neyse

Öyle şeyler okuyorum ki aklım allak bullak aşırı stres yaptım stres oldukça reglim de daha gecikiyor
Ortada sperm yok lütfen rahatlayın
Yere dökülen spermler el ele verip sizi hamile bırakmaya gelmez. Yok öyle bir teknoloji
Stresten gecikiyordur büyük ihtimalle

Hamile kalmak sadece romanlarda ya da beyin yakan pembe dizilerde bu kadar oluyor boşuna panik yapmayın

Kızlar tecrübe çok olmayınca insan biraz cahil oluyo kusuruma bakmayın yeni evliyim ve çocuk su an düşünmüyoruz da ondan tüm gerginliğim. İlişkiden hemen 2 gün sonra olması kafamı karıştıran tamam reglimin zamanıydı ama riski kaldırır mı ondan korktuğum için yazdım

Bende aynı durumdayım benimki sadece korunmasız oldu o kadar bende hap kullandıktan sonra regl oldum ama ikna olmadım kan testi yaptırdım yine ikna olmadım şimdi bir sonraki adet dönemimi bekliyorum ikna olmak için anca o zaman ikna edebilirşm kendimi sende bir sonraki adet dönemini bekle sonra ikna olursun

Regl oldunuz mu acaba benim de korunmasız sürtünme ilişkim oldu ertes72 kullandım 3 ay önce 3 defa regl oldum normal parçalı parçalı ve 6 gün sürdü normalde de o kadar sürüyordu zaten ama hala ikna olamıyorum idrar testi alıp yaptım eczaneden negatif çıktı hamile miyim acaba bilmiyorum karnımda şişlik var

Kızım sen doğurcan zaten yakında merak etme. Alışveriş falan yaptın mı bak eksikleri şimdiden tamamla her şey çok zamlanıyor babasına da haber ver düğün için hazırlıklar başlasın. Karnın iyice büyümeden aradan çıkarın onu da

İkna olman için ne gerekiyor tam olarak, tüm bilim insanları toplanıp hamile değilsin diye bir manifesto hazırlasın mı?

Hanımefendi korkuyorum olma ihtimalinden var yada yok yazarsanız cok memnun olurum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…