hamile olma ihtimalim var mı? lütfen yardımm :(

redhairs

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
10
0
16
İstanbul
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Ben izmirden yazıyorum, adım selin. Uzun zamandır bebek sahibi olmak istiyoruz. Benim reglim çok düzensizdir, geçmiş dönemlerde 8 ay regl olmadığım zamanlar oldu. Son regl başlangıç günüm 16 hazirandı. 28 haziranda ilişkiye girdik. Normal şartlarda bu dönemde regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Düzensiz olduğu içinde umutlanmak istemiyorum Fakat daha önce olmayan bazı değişiklikler hissediyorum. Sürekli uyku hali, kasıklarımda ince ince sızı gibi ağrılar oluyor. İnternetten araştırdığım kadarıyla göğüslerde büyüme ve hassasiyet oluşuyormuş fakat herkeste olmayabilir diyor bazı sitelerde. Bebek sahibi olmayı o kadar çok istiyorum ki test yaptırmaktan korkuyorum Sizce bu belirtiler hamileliğin işareti olabilir mi? lütfen bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar benimle paylaşsın, bir kez daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum..

kasık ağrısı varsa olabilir tabi kaç gün geçti dicem ama düzensizmiş. sen için içini yiyeceğine bence hemen test yaptır eğernegatifse üzülme bence ovulasyon testiyle gebe kalmaya bak.inşallah bebek vardır ama gerek kalmaz.

bende adet gecikmesi olmadan tek belirti kasık batması olmuştu ne uyku ne göğüs hassaiyeti ne bulantı bunlar 2. ayda başladı o zamana kadar zaten hamile olduğumu öğrenmiştim

umarım gerek kalmaz.. ama araştırdığım kadarıyla hamileliğin ilk haftalarında oluşan kasık ağrılarıyla acile gidenler bile oluyormuş. bende öyle şiddetli bir ağrı yok, sızlama gibi ara sırada sancı gibi oluyor..

bunun cevabini test yaptirmadan bulamazsin herkeste hamilelik belirtisi farkli olabiliyor, benim surekli kasiklarim agriyordu hep regl olucam zannediyordum hatta o halimle market aliaverisi yapip kac kiloluk posetleti tasidim bende agri disinda hicbir belirti yoktu ilk ay...sende biran once test al eger sonuc negatifse(insallah degildir) bir doktora git adet duzensizligini tevavi ettir sonra hayirlisiyla hepsi olur
soylemem dogru olurmu bilmiyorum ama eczanede recetesiz satilan yumurtlama haplari var en azindan s.ocagina aile hekimine danisip kullanabilirsin..insallah hersey istedigin gibi olur

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. umarım extra bişi yapmama gerek kalmaz..

olabilir canım bende senin gibiydim test yapdırmamışdım çünkü daha günüm geöçmemişdi ama benimde kasıklarımda ince ince sızılar göğüslerimde acı ve sancı vardı bende şüpelenmişdim adet günüm hiç gecikmez hatta 3-5 gün önce olurdu olmayınca ve sadece 2 gün geçince aslında emin olmuşdum bile ve kan tahlili yapdırdım bea hcg değeri 20.73 çıkmışdı ben yanılmamışdım bence sende yanılmıyorsun çünkü aslında biz kadınlar hissediyoruz ilk gebeliğimiz bile olsa umarım vardır bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…