Merhaba normalde ayın 12 sinde regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. 19 unda yani 7 gün sonra idrar testi yaptım Negatif çıktı. 22 sinde kan verdim beta hcg 1.20 çıktı negatif. Hormon testlerim tiroidlerim prolaktin seviyem çok iyi. Pcos yok. Fakat hala regl olmadım. Bugün 12. Gün gecikti. Normalde 26 ila 29 aralığında bir periyodum var. Bir tek geçen ay 4 gün gecikti. Bir de bu. Hayatım da ilkkez bu kadar gecikti. Evliyim. Şüpheli ilişkimiz oldu ama içime boşalma olmadı. Fakat aynı gün iki kere korunmasız ilişki yaşadık. Hamile olma ihtimalim nedir? Doktor adet söktürücü yazdı fakat kullanmak istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olma ihtimalim var mı? Neden böyle???
- Konu Sahibi Edelesen
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geç yumurtlama yaşamış olabilirsin. Bazen adet dönemine yakın bir tarihte yumurtlama olabiliyor biraz daha bekle derim. Ama yine de sen bilirsinMerhaba normalde ayın 12 sinde regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. 19 unda yani 7 gün sonra idrar testi yaptım Negatif çıktı. 22 sinde kan verdim beta hcg 1.20 çıktı negatif. Hormon testlerim tiroidlerim prolaktin seviyem çok iyi. Pcos yok. Fakat hala regl olmadım. Bugün 12. Gün gecikti. Normalde 26 ila 29 aralığında bir periyodum var. Bir tek geçen ay 4 gün gecikti. Bir de bu. Hayatım da ilkkez bu kadar gecikti. Evliyim. Şüpheli ilişkimiz oldu ama içime boşalma olmadı. Fakat aynı gün iki kere korunmasız ilişki yaşadık. Hamile olma ihtimalim nedir? Doktor adet söktürücü yazdı fakat kullanmak istemiyorum
Evet bende şüpheliyim. Ama ne zaman tekrar kan vermeliyim bilmiyorumGeç yumurtlama yaşamış olabilirsin. Bazen adet dönemine yakın bir tarihte yumurtlama olabiliyor biraz daha bekle derim. Ama yine de sen bilirsin
Yani 1 Nisan pazartesi günü oluyor o zaman tekrar kan testi yapıp durumu değerlendirip karar verirsiniz .Evet bende şüpheliyim. Ama ne zaman tekrar kan vermeliyim bilmiyorum
- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
Hala regl olmadınız mı?
Hayır bugün 19. günüm ve ilk kez böyle birşey oluyorHala regl olmadınız mı?
Çıkan sonuca göre gebe değilsin.1.20 gebelik yok demektir.adet sökücü vermise iç.adetin düzenli olsunki gebe kalabirsinMerhaba normalde ayın 12 sinde regl olmam gerekiyordu fakat olmadım. 19 unda yani 7 gün sonra idrar testi yaptım Negatif çıktı. 22 sinde kan verdim beta hcg 1.20 çıktı negatif. Hormon testlerim tiroidlerim prolaktin seviyem çok iyi. Pcos yok. Fakat hala regl olmadım. Bugün 12. Gün gecikti. Normalde 26 ila 29 aralığında bir periyodum var. Bir tek geçen ay 4 gün gecikti. Bir de bu. Hayatım da ilkkez bu kadar gecikti. Evliyim. Şüpheli ilişkimiz oldu ama içime boşalma olmadı. Fakat aynı gün iki kere korunmasız ilişki yaşadık. Hamile olma ihtimalim nedir? Doktor adet söktürücü yazdı fakat kullanmak istemiyorum