Hamile olma ihtimalim sizce var mı

Saudade01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
12
1
17
Arkadaşlar ben tam 22 Haziran'da ilişkiye girdim ilişkiye girdikten sonra 2 aydır düzenli adet oluyorum ve miktarında yada gününde herhangi bir sorun yok ama iki aydır mide bulantım var ama her zaman değil yani geçen ay adet olmadan önce başlamıştı ve adetten sonra yok oldu şimdide adetim bitti ve yaklaşık 5 gündür bu sorunum mevcut ama kusmak yok sadece bulantı ayrıca ilişkiden sonra başladı göğüslerimde ağrı var başkada bir şey yok sizce hamile olma ihtimalim var mı şimdiden teşekkür ederim:)

korunmasız ilişki mi? düzenli 2ay regl olmussun daha nolsun

Arkadaşlar ben tam 22 Haziran'da ilişkiye girdim ilişkiye girdikten sonra 2 aydır düzenli adet oluyorum ve miktarında yada gününde herhangi bir sorun yok ama iki aydır mide bulantım var ama her zaman değil yani geçen ay adet olmadan önce başlamıştı ve adetten sonra yok oldu şimdide adetim bitti ve yaklaşık 5 gündür bu sorunum mevcut ama kusmak yok sadece bulantı ayrıca ilişkiden sonra başladı göğüslerimde ağrı var başkada bir şey yok sizce hamile olma ihtimalim var mı şimdiden teşekkür ederim:)
Arkadaşlar birde şöyle bir durum var yani içime boşalma olmadı hani canım acıdığı için tam giremedi boşaldığında da sadece karnıma boşaldı o kadar ben sadece içime girmeye çalışırken o ara zevk suyundan felan geriliyorum ama karşımdaki kişide kendinden emin bir şekilde böyle bir şeyin olmadığını söylüyor

korunmasız ilişki mi? düzenli 2ay regl olmussun daha nolsun
Arkadaşlar birde şöyle bir durum var yani içime boşalma olmadı hani canım acıdığı için tam giremedi boşaldığında da sadece karnıma boşaldı o kadar ben sadece içime girmeye çalışırken o ara zevk suyundan felan geriliyorum ama karşımdaki kişide kendinden emin bir şekilde böyle bir şeyin olmadığını söylüyor ayrıca prezervatif vardı ama bir kaç kere çıkarmıştı içime girmeye çalıştığı sıra var mıydı pek emin değilim:)

Hazirandan beri gidip kan vermeye yada bi test almaya vaktim yok demeniz çok saçma. Biz nerden bilelim.

içine boşalmadı 2ay düzenli regl oldun eğer hamileysen o bebek mucize. allahım ya

İçinize boşalmamış.
Üzerine 2 aydır düzenli regl oluyorsunuz.
Hamile olmanızın imkanı yok.

İçinize boşalmamış.
Üzerine 2 aydır düzenli regl oluyorsunuz.
Hamile olmanızın imkanı yok.
Bugün test yaptım negatif çıktı:))
Ama instadan bir doktorla konuştum kadın bana karnımın fotorafını atmamı istedi bende attım tebrik ederim %90 gebelik olucak dedi yani karna bakarak anlaşılıyor mu bilmiyorum ondan sonra bana şey dedi işte geç döllenme olabilir dedi ama hani adetim düzenli oluyorum her neyse hani birde neredeyse iki ay olucak hala döllenemedi mi bu amk birde şey dedi bana soğanı kaynat iç döllenmeyi bu sayede bitirelim dedi açıkçası çok saçma geldi söyledikleri garipti yani ama her ihtimale karşı kan testi vermeyede gidicem orda da negatif çıkarsa tamam yani yok öyle bir şey

Ama instadan bir doktorla konuştum kadın bana karnımın fotorafını atmamı istedi bende attım tebrik ederim %90 gebelik olucak dedi yani karna bakarak anlaşılıyor mu bilmiyorum ondan sonra bana şey dedi işte geç döllenme olabilir dedi ama hani adetim düzenli oluyorum her neyse hani birde neredeyse iki ay olucak hala döllenemedi mi bu amk birde şey dedi bana soğanı kaynat iç döllenmeyi bu sayede bitirelim dedi açıkçası çok saçma geldi söyledikleri garipti yani ama her ihtimale karşı kan testi vermeyede gidicem orda da negatif çıkarsa tamam yani yok öyle bir şey
İnanmayın sizinle dalga geçmiş gibi

dalga geçmiş göbeğe bakıp nasıl döllenip döllenmeyecegini anlayabilir ki boş bişey sinirim bozuldu 5 aydır regl olup bende aynı endişeleri taşıyorum iyice insanın psikolojisini bozuyorlar ahahaha

X