• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma ihtimalim nedir

aynen canım beklemekten başka çaremiz yok :S bu durumda çok kötüymüş ya insan aklından çıkaramıo bide negatif çıkarsa o daha kötü inş hamileyizdir

Ya benim bgun belimin sol tarafndan bi agri grdi hemn otrdum snra karnimin sol tarafndanda ayri bi agri bsladi sanci gibi..biraz bekldm baktm olck gibi degil yattm ayklarimi yuksek biyere dayadm .snra hafif mgdm bulnr gbi oldu kalp carpntisi bsldi ates basmya bsldi anldm tansynum dustgunu.braz dnlendm gcti.dsari ckmam gerekiodu ciktm dsardada bi an bas donmesi yasadm sanki .cok garip ya ne dmk olyo bunlr. hala sag tarafm agryo yumrtammi anlyamyrm off.

Kızlar benden cekeceğiniz var :)))) bu konuda acemiyim de
Mide yanması ve kasık ağrısı ile doktora gittim hamile olduğumu öğrendim :)) hcg 156 çıktı ama kadın doğumcu doktor ultrasyon da birsey göremediği için dana bu değerlere bakıp hamilesin diyemem dedi 3 gün sonrada gel dedi. Evde test yaptım ıkı çizgi çıktı ama biri silik di. Hamileyim dir demi :(

Kızlar benden cekeceğiniz var :)))) bu konuda acemiyim de
Mide yanması ve kasık ağrısı ile doktora gittim hamile olduğumu öğrendim :)) hcg 156 çıktı ama kadın doğumcu doktor ultrasyon da birsey göremediği için dana bu değerlere bakıp hamilesin diyemem dedi 3 gün sonrada gel dedi. Evde test yaptım ıkı çizgi çıktı ama biri silik di. Hamileyim dir demi :(

Hamilesin canım doktorlar 10 gün geçince yanş değer in 1500 ü bulmasını bekliyolar

Allahım hepinize hayırlı evlatlar versin tez vakitte sağlık sıhhatlı sabredin sabır herşeyin ilacıdır

Kızlar dayanamayıp test yaptım 867 ml çıktı kaç haftalık oluyor bu durumda ben 7-8 haftalık olmasını beklerken doktor daha çok yeni dedi bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi geç dollenmeden kaynaklı bir sorun yaşamam değil mi

Arkadaşlar bende 5 gün önce aşılama yaptırdım kasıklarımda batmalar var ve aşırı derecede gazım var şişkilikte haliyle su içsem gaz yapıyor sanki bu ilk aşılamam ilk oluncada biraz umutsuzum açıkçası geceleri uyuyamıyorum düşünmekten sürekli kendimi olumsuza hazırlamaya çalışsamda başarılı değilim bu konuda inşallah kafayı yemeden atlatırım bu süreci 3,5 yıldır hep hüsran bu son olsun artık Allahım bu haftayıda kırmızıları görmeden atlatayım nolurrr

lekelenmemın ustunden 5 gun gectı test yaptm negatıfı gordum.nekadr beklemem gerekıyo evde test yapmam ıcın ? kagıtta 6-15 gun snra yazıodu ama olsa 5.gunde cıkmazmıydı ? nolur cvp verın

Back