bana yardımcı olabılecek en azndan ıcımı rahatlatck kımse yokmu burdaaabelırtılerım sunlar: adetım ıkı gun önceden geldı bu ay 23unde olmam gerekırken 21ınde oldum ama leke seklınde.koyu kahverengı ve 6gun surdu bu. 5.gun karnımda agrı olmaya basladı.agrıyla bırlıkte göbek altında bı acı oldu.yattm dınlendım btn gun.uyanrken agrım oluyo afedersınız gazm var bıde.sankı karnımda bısı var gıbı hıssedıyorum bazen sızce nedır buu durum ? ? ?:18::18:
canımm benimde aynı şekilde benim genelde adet kanamam öne atar iki aydır 5-6 gün öne atıyor geçen ay 31 inde olmuştum adetimi gene atar nasılsa diye bekliyorum daha olmadı ama 25 inde kahverengi akıntım olmaya başladı bende adetim başladı sandım ama aynı senin gibi ve hala sürüyor 4. gün bugun aynı şikayetler var bendede senin gibi nedir acaba bu yerleşme kanamasımıdır netten baktım öle olabilceği söyleniyor ama bilemiyorum napsakk ki:S
evet o gun bugundur delı gıbı arastırıyorum bende.bazen kendımı frenlemeye calısıyorum kafama takmım dıe ugrasıyorum.ruyalarıma gırıyo.genelde yerlesme kanaması 2-3 gun suruyormus ama cok nadırde olsa bazılarında 14 gune kadr surdugude gorulebılıyomus yerlesme kanamasını nekadr surer dıye sınırlandırılamıyormus.benm 6 gun surdu mesela.pazartesıyı beklıcm kan tahlılı ıcın.ama catlcm merktannnnnn. ınsallah hamıleymdır baska bı sorunum yoktur..bekle sende lekelenmenın bıtmesını.uzerınden bıkcgun gecsın öyle bı test yaptr.tek care beklemek :S
Arkadaşlar ben en son 16 ekimde adet oldum kendimdeki belirtileri hamiilelik gibi düşünüp 18 kasımda kan testine gittim negatif çıktı bende umidimi kestim tabi hala adet olmadım geçtiğimiz cuma cumartesi evde yapılan testlerden denedim hepsi farklı marka 3 gün boyunca gittikçe koyulasan çift çizgi belirdi pazar gunude 2-3 damla açık pembe bi leke geldi o kadar dün hastaneye gittiğimde kan testi için doktor hiç ilgilenmeddn ultrasona bakalım dedi bişey çıkmadı tabi muhtemelen hamile degilsindir ilk denemenizmis bosverdedi ertesi gün de kan testis yapalım dedi ama işten sürekli izin alamıyorum kan testinin negatif çıkmasından korkuyorum sizce hamilemiyim
Cift cizgi var demissnz buyuk ihtimal hamilesnz
Beni endişelendiren 3-4 gün geçtikten sonra kan testinde çıkmaması ondan bir hafta sonra gebelik testinde çıkti şimdi kan testinde çıkmazsa diye korkuyorum sol tarafında kasığında bir çalışma var ama onuda hissediyorum batmalar oluyor ara ara
Beni endişelendiren 3-4 gün geçtikten sonra kan testinde çıkmaması ondan bir hafta sonra gebelik testinde çıkti şimdi kan testinde çıkmazsa diye korkuyorum sol tarafında kasığında bir çalışma var ama onuda hissediyorum batmalar oluyor ara ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?