• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olma ihtimalim nedir

fillmore

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
12
0
6
34
Bolu
Arkadaşlar ben en son 16 ekimde adet oldum kendimdeki belirtileri hamiilelik gibi düşünüp 18 kasımda kan testine gittim negatif çıktı bende umidimi kestim tabi hala adet olmadım geçtiğimiz cuma cumartesi evde yapılan testlerden denedim hepsi farklı marka 3 gün boyunca gittikçe koyulasan çift çizgi belirdi pazar gunude 2-3 damla açık pembe bi leke geldi o kadar dün hastaneye gittiğimde kan testi için doktor hiç ilgilenmeddn ultrasona bakalım dedi bişey çıkmadı tabi muhtemelen hamile degilsindir ilk denemenizmis bosverdedi ertesi gün de kan testis yapalım dedi ama işten sürekli izin alamıyorum kan testinin negatif çıkmasından korkuyorum sizce hamilemiyim

bana yardımcı olabılecek en azndan ıcımı rahatlatck kımse yokmu burdaaa :( belırtılerım sunlar: adetım ıkı gun önceden geldı bu ay 23unde olmam gerekırken 21ınde oldum ama leke seklınde.koyu kahverengı ve 6gun surdu bu. 5.gun karnımda agrı olmaya basladı.agrıyla bırlıkte göbek altında bı acı oldu.yattm dınlendım btn gun.uyanrken agrım oluyo afedersınız gazm var bıde.sankı karnımda bısı var gıbı hıssedıyorum bazen sızce nedır buu durum ? ? ?:18::18:

Yokmu yardımcı olabilecek birisi
Geç döllenme olmus olabilirmi
Ve idrarda koyu çıkıyorsa iki çizgide kanda da çıkar değilmi ilaç falan kullanmıyorum cunku

Son düzenleme:
düşünmeyin diyorlar adete on gün kala her gece bu günde bitti yarından itibaren şu kadar gün kaldı.. halsizimde valla sanki göğüzlerimde hassas bu aralar ama yok yok olursam olurum artık hayırlısı.. ya ben takmıyorum ki zaten deriz.. sanki yatağın içinde o düşüncelere giren biz değilmişiz gibi.. her günün bitiminde takvime bakıp mutlu olan biz değilmişiz gibi.. on üç ay oldu ve ben her ay umutlanyorum hepiniz gibi..:43: elalem dün hamileyiz dediler bugün çocukları bile kucaklarında bizede dedikleri şey, sen takıyorsun kızım psikolojik seninnki olacağı varsada olmaz:53: bizde durur düşünürüz evet gerçektende belki öyledir deriz... offffffffffff kızlar ne yapıyorsa elalem yapıyor bize şu hamile kalmış da bu hamile kalmışda.. sende daha birşey yok mu da doktora gitmiyor musun da tedavi olmuyor musun da sorun kimde de e susun susunda bizde hamile kalalım psikolojik olmayalım adet günlerini bekleyip şu bayram hamile kalayımda artık kimse çenesini açmasın demeyelim.................................................................. size takmayın desemde boş çünkü içimizdeki kurgular etraftaki konuşmalar hiç bir zaman susmazlar....................................................onlara inat allah yüzümüzü güldürür inşallah kızlar:14:ne diyeyim ki başka.. bugün adet oldum yine hayal kırıklığı, hüsran, yine bir ay sonraya ertelenen mutluluklar..bir ay sonra hayali gebelik belirtileriyle görüşmek üzere:4:

şu an bu yazımı okuyan varsa starı izlesinler melek programnda anne olmak isteyipte anne olanlar var uğraşlarla

Allah bebek isteyen tüm anne adaylarının ydimcisi olsun herşey psikolojimizle bağlantılı ama gel de takma
Annem bile diyor artık kızım olmuşsa olmuştur artık düşünmez biraz daha zaman geçsin diye

bana yardımcı olabılecek en azndan ıcımı rahatlatck kımse yokmu burdaaa :( belırtılerım sunlar: adetım ıkı gun önceden geldı bu ay 23unde olmam gerekırken 21ınde oldum ama leke seklınde.koyu kahverengı ve 6gun surdu bu. 5.gun karnımda agrı olmaya basladı.agrıyla bırlıkte göbek altında bı acı oldu.yattm dınlendım btn gun.uyanrken agrım oluyo afedersınız gazm var bıde.sankı karnımda bısı var gıbı hıssedıyorum bazen sızce nedır buu durum ? ? ?:18::18:

canımm benimde aynı şekilde benim genelde adet kanamam öne atar iki aydır 5-6 gün öne atıyor geçen ay 31 inde olmuştum adetimi gene atar nasılsa diye bekliyorum daha olmadı ama 25 inde kahverengi akıntım olmaya başladı bende adetim başladı sandım ama aynı senin gibi ve hala sürüyor 4. gün bugun aynı şikayetler var bendede senin gibi nedir acaba bu yerleşme kanamasımıdır netten baktım öle olabilceği söyleniyor ama bilemiyorum napsakk ki:S

canımm benimde aynı şekilde benim genelde adet kanamam öne atar iki aydır 5-6 gün öne atıyor geçen ay 31 inde olmuştum adetimi gene atar nasılsa diye bekliyorum daha olmadı ama 25 inde kahverengi akıntım olmaya başladı bende adetim başladı sandım ama aynı senin gibi ve hala sürüyor 4. gün bugun aynı şikayetler var bendede senin gibi nedir acaba bu yerleşme kanamasımıdır netten baktım öle olabilceği söyleniyor ama bilemiyorum napsakk ki:S

evet o gun bugundur delı gıbı arastırıyorum bende.bazen kendımı frenlemeye calısıyorum kafama takmım dıe ugrasıyorum.ruyalarıma gırıyo.genelde yerlesme kanaması 2-3 gun suruyormus ama cok nadırde olsa bazılarında 14 gune kadr surdugude gorulebılıyomus yerlesme kanamasını nekadr surer dıye sınırlandırılamıyormus.benm 6 gun surdu mesela.pazartesıyı beklıcm kan tahlılı ıcın.ama catlcm merktannnnnn. ınsallah hamıleymdır baska bı sorunum yoktur..bekle sende lekelenmenın bıtmesını.uzerınden bıkcgun gecsın öyle bı test yaptr.tek care beklemek :S :50:

evet o gun bugundur delı gıbı arastırıyorum bende.bazen kendımı frenlemeye calısıyorum kafama takmım dıe ugrasıyorum.ruyalarıma gırıyo.genelde yerlesme kanaması 2-3 gun suruyormus ama cok nadırde olsa bazılarında 14 gune kadr surdugude gorulebılıyomus yerlesme kanamasını nekadr surer dıye sınırlandırılamıyormus.benm 6 gun surdu mesela.pazartesıyı beklıcm kan tahlılı ıcın.ama catlcm merktannnnnn. ınsallah hamıleymdır baska bı sorunum yoktur..bekle sende lekelenmenın bıtmesını.uzerınden bıkcgun gecsın öyle bı test yaptr.tek care beklemek :S :50:

aynen canım beklemekten başka çaremiz yok :S bu durumda çok kötüymüş ya insan aklından çıkaramıo bide negatif çıkarsa o daha kötü inş hamileyizdir

Arkadaşlar ben en son 16 ekimde adet oldum kendimdeki belirtileri hamiilelik gibi düşünüp 18 kasımda kan testine gittim negatif çıktı bende umidimi kestim tabi hala adet olmadım geçtiğimiz cuma cumartesi evde yapılan testlerden denedim hepsi farklı marka 3 gün boyunca gittikçe koyulasan çift çizgi belirdi pazar gunude 2-3 damla açık pembe bi leke geldi o kadar dün hastaneye gittiğimde kan testi için doktor hiç ilgilenmeddn ultrasona bakalım dedi bişey çıkmadı tabi muhtemelen hamile degilsindir ilk denemenizmis bosverdedi ertesi gün de kan testis yapalım dedi ama işten sürekli izin alamıyorum kan testinin negatif çıkmasından korkuyorum sizce hamilemiyim

Cift cizgi var demissnz buyuk ihtimal hamilesnz

peki bu şüphelere düşmenizi saglıcak ilk belirtiler neler_?

Cift cizgi var demissnz buyuk ihtimal hamilesnz

Beni endişelendiren 3-4 gün geçtikten sonra kan testinde çıkmaması ondan bir hafta sonra gebelik testinde çıkti şimdi kan testinde çıkmazsa diye korkuyorum sol tarafında kasığında bir çalışma var ama onuda hissediyorum batmalar oluyor ara ara

Beni endişelendiren 3-4 gün geçtikten sonra kan testinde çıkmaması ondan bir hafta sonra gebelik testinde çıkti şimdi kan testinde çıkmazsa diye korkuyorum sol tarafında kasığında bir çalışma var ama onuda hissediyorum batmalar oluyor ara ara

Sizi umutlandrmak gibi olmasn ama ayni benim belirtlerm:) ilk gundn itibaren sol kasikta batma sekilde hisstm bebegmi simdi 12 haftalik hamileym ve bir kizim olack.

cnm belkı sen gec yumurtlamıssındır böle bı ıhtımalde var. gebelık testlerının dogruluk oranı yuzde doksandan dha yuksek dıe bılıorum ben. kasık agrısıda gebelık belırtısıdır buaraada tabı baska sebebtende olabılır bu muallaktan kurtulmak ıcın bı kez daha test yap oda cıft cızgı cıkarsa hemen kan testı yaptır. o bekleme suresı cok sıkıntılı bosuna yıpratma kendını.

İnşallah kızlar geç döllenme olmuştur ve hamileyimdir haftaya kan testi için gidicem tabi onun öncesinde kendimi yiyip bitirmezseem

Tatlım yumurta döllendikten 7-8 gün sonra rahime yerleşiyor. Yerleştikten sonra bhcg hormonu salgılanıyor. Geç döllenme olduysa kanda çıkmaması normal. benım de son adetim 17 ekim di. 15 ekim de kanda çıktı benim. Ama ben tam zamanında yumurtlamıştım. Kasık ağrısı batması da gebelikten olur. Hiç bekleme hemen kana baktır varsa kesin çıkar zaten.

Back