- Konu Sahibi kerem34gul
-
insallah vardir canim yaptigin testlerin markasi aynimiydi hep eger ayniysa umitlen derimkızlar yardım edin çatlatma iğnesinden sonra 9 ve 11 günlerde deneme amaçlı yaptım negatif çıkmıştı bu sabah yanı 12 gün testi tekrarladım pozitif çıktı ama genede korkuyorum bir yanlışlık varsa nolur yorum yapın kan ver demeyin gitme imkanım Yok yarın sabah kan vereceğim :)
Evet ayni Cnm toplu olarak internetten almıştım iste inanamıyorum yerimde duramıyoruminsallah vardir canim yaptigin testlerin markasi aynimiydi hep eger ayniysa umitlen derim
sakin ol canim benim rabbim insallah melegini vermistir sana ♡♡♡Evet ayni Cnm toplu olarak internetten almıştım iste inanamıyorum yerimde duramıyorum
Allah razı olsun Cnm insallahsakin ol canim benim rabbim insallah melegini vermistir sana ♡♡♡
var gibi insallah vardir da belirtin felan varmiHeyecandan test sonucunu atmayı unutmuşum :)
Sık idrara çıkma bel agrisi yoğun sut gibi az az yoğun akıntı kasigimda sancı halsizlik asabiyet siskinlik bunlar var Cnmvar gibi insallah vardir da belirtin felan varmi
o akinti bende de varSık idrara çıkma bel agrisi yoğun sut gibi az az yoğun akıntı kasigimda sancı halsizlik asabiyet siskinlik bunlar var Cnm
Bende de vardı Cnm polistik over inofolic combi kullandım çok faydasını gördüm hadi inss sende hamilesindir :)o akinti bende de var
ani sinirlenme var bu ara :)
ve kasığımda batmalar oluyo arada bir
pkoluyum fazlada umudum yok 3 senedir yedi bitirdi beni o dert
Ayyyy insallah Cnm Allah razı olsunBence gebesiniz. Hayırlı olsun.
Pembelik görüyorsan negatiftir yarın net çıkar merak etme.Hayırlı olsun inşallahEki Görüntüle 2129502 Var pembe ciZgi ama silik Cnm
canim merakla bekliyorum sonucuBaya net belli test elimde resimlerde. Zor çıkıyor silik olduğu icin yarın sabah ki testi tekrar atarım
Buraya
pko var ama fazla kilo tuylenme ve adet duzensizligi yok bende sadece yumurtalarim oyleBende de vardı Cnm polistik over inofolic combi kullandım çok faydasını gördüm hadi inss sende hamilesindir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?