Hamile olma ihtimali? Acil cevap verin lutfen!

Canım üzülme o zaman sadece geçikmiştir ay kıyamam meraklanıp daha cok stres yapma boşalma flan yoksa zaten rahat bırak kendini olursun :)
Yok siz anlamadinz. Oldum ben galiba ama
Yerlesme kanamasi degildir dimim acik pembe geliyo suan. Ve az geliyo yani nasl anlatsam cok dgl suan. Acaba yerlesme kanamasi degildir dimi. Internnete az gelmesi acik pembe filan yaziyo karnimda agryo. Sizcr yerlesme kanamsi degksr dmi

Her hamilelikte yerleşme kanaması olmaz canım bende olmadı çok az bi yüzdede yerleşme kanaması olur onlarında çoğu farkedilmez değildir bence

Beni. 20 gun gecikmesine ragmen idrarda cikmadi kanda cikti pozitif oldugu...

Ya
Her hamilelikte yerleşme kanaması olmaz canım bende olmadı çok az bi yüzdede yerleşme kanaması olur onlarında çoğu farkedilmez değildir bence
yani bu benim adet kanamam dimi. Bide agrili olmaz dimi yerlesme kanamasi. Bnm suan agrim.var yani niye boyle az geliyoki kanamam o zman anlamadm. Bide nette oylebyazinca

Beni. 20 gun gecikmesine ragmen idrarda cikmadi kanda cikti pozitif oldugu...
Benimkide 9 gun gecikti. Bu sabah kan geldi acik renk bide karnim filanda agriyoo. Yerlesme kanamasi filan diyo bazilari emin olamadm bende. Ama hamile kalmak bu dkr zorken neden olsunli yerlesme kanamasi ve ustelik icime bile bosalmadi ve suan adet agrim var yani. Ama az kan glyo

Bazen oluyo öyle adet olurken sana olduğu gbi banada olmustu ama adet kanamasıymıs yerleşme değilmiş öyle hemen hamile kalınmıyo ben 7 ay uğrastım

merak etme degilsindir.
Bende yerlesme kanamasi olmamisti mesela...
Dusuk yaparken kanamam oldu

Ha

merak etme degilsindir.
Bende yerlesme kanamasi olmamisti mesela...
Dusuk yaparken kanamam oldu
Internette oyle yazinca korktm bende. Acik renk az gelirse kanama yerlesme kanamasidr yazinca aklim karisti. Ama hamile kalmak bu kdr zorken benim icime bile bosalmadi nasl hamile kalcam ki ama. Bide bu yerlesme kanamsi dglse neden az ve acik renk geliyoki suan anlamadim. Aklim karistim sizce nedir

Yarin cogalir belki. Yarini bekle.

Zannetmiyorum ağrılı olcağını hamilelikte bile ilk 3 ayda bebeği hissetmiyosun belki bi doktora görünebilirsin bendede öyle olduğunda gittim sorun olcak bişey yok dedi stresten yada hava değişiminden etkilenmiş olabilirsiniz dedi sonrada düZeliyl bidaha olmadı zaten

Oyle beklicem artik. Peki sizce hamilemiyimdir. Neden sence az geliyo
Degilsindir. Neden az bilemicem.
Kadin vucudu cok tuhaf... her turlu degisiklikler kadin vucudunda oluyor maalesef.
Karin agrilari, bazen tuylenme, agrilar sizilar, dogum sonra degisiklikler, ilk iliskiye girdikten sonra degisiklikler.
Yani kadinsan vucudundaki her degisilige neden ki diye sormaktan bir muddet sonra vazgececeksin.
Evlendigimden beri degisikliklere neden diye sorarken ilk zamanlar simdi sallamiyom.
Kadin isen hersey heran degisebiliyor. Bir ayin bir onveki ayina benzemiyor.

Sende korkuyorsan eger dikkatli ol. Aklinda suphe kalmasin.

Tm o zman yarini beklicm bakalm yogunlasickmi kanamam. Teskkur ederim. Ama hamile kalmak bu kdr zorken bende sanmiyorum hamile oldugumj

Tm o zman yarini beklicm bakalm yogunlasickmi kanamam. Teskkur ederim. Ama hamile kalmak bu kdr zorken bende sanmiyorum hamile oldugumj
Kız yazdıklarını sabahtan okuyorum birazda güldüm sana hamile kalmak kek yapmayami benziyor sanki bak aylardır amuda kalktık resmen ama tık yok ve bosalmanin zerresi saatlerce dışarıya akmadi hep içimdeydi. . :))) korkma hamile değilsindir. . Ben 10 gün geciktim ne idrar negatif kan negatif .. benimde stresten mis gecikmem başta pembe kan geldi 2 gün leke gibi sonra her yer kan Revan :)) sıkma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…