- 22 Temmuz 2016
- 163
- 15
- 98
- Konu Sahibi Melek feyza
-
kist olmuş olabilir sıcaklar etkilemiştir yaada stres yaptığın için gecikme oluyordur. ayrıca dönem dönem regl gecikmesi her kadın yaşar. kist yada başka hormonal problemlerin kontrolü için doktora gidebilirsin. buradan ne söylesek yanıltıcı olabilir.Selam kizlar. Ben 20 yasindayim buraya surekli konu actim icimdeki kuşkular gitsin diye ama hala korkuyorum lutfen cevap verin. Ben 28 gunde 1 olurum adetimi ama haziranda 4 gun gecikti 33m gun oldum.Gittim.test filan yaptim korkudan. Bu ayda gecikti ama 8 gun. 28. Gunde olurum dedim olmadim 33. Gunde olurum dedim yine olmadim. Karnim agriyo ama adet olmadim. Test yaptim 2 gun arka arkaya. Tek cizgi cikti tam.net bir sekilde. Sizce neden adetim.gecikti lutfen cevap verin
Hamile degilimdir ama dimi. Cunku test yaptim kac defa. Bide yilda 1kez yumurtalar catlamazmis.kist olmuş olabilir sıcaklar etkilemiştir yaada stres yaptığın için gecikme oluyordur. ayrıca dönem dönem regl gecikmesi her kadın yaşar. kist yada başka hormonal problemlerin kontrolü için doktora gidebilirsin. buradan ne söylesek yanıltıcı olabilir.
Dogrumu acabaaHamile degilimdir ama dimi. Cunku test yaptim kac defa. Bide yilda 1kez yumurtalar catlamazmis.
hamilesin yada değilsin diyemem ama testler %90 ihtimalle doğru çıkıyor. geç döllenme vs. olmadıysa. bazı kadınlarda yumurtalar kistleşir yılda 1-2 hatta bazı bayanlar her ay bunu yaşarlar. sen daha yolun başındasın ve bekle birkaç gün hafta ortasında doktora gidersin istersen kan testide yaptırırsın. ultrasonla kist var mı yok mu kontrol ederler. hamilelik varsa o da belli olur , anladığım kadarıyla hamilelik şuanda düşünmüyorsun bunun içinde senin hormonal durumuna bağlı doktorun tavsiye edeceği doğum kontrol haplarından birini kullanabilirsin.Hamile degilimdir ama dimi. Cunku test yaptim kac defa. Bide yilda 1kez yumurtalar catlamazmis.
Ama ben evli degilim. Bide 5 gun gecmisti cikmasi gerek degilmi idrarda kesinn.yani cikmadi negatif ve hamilelik belirtisi dahi yok bende. 8 gun gecti karnm filan agriyo adet olucakmisim gbi agriyo ama tik yok yani bilemedm. Ofhamilesin yada değilsin diyemem ama testler %90 ihtimalle doğru çıkıyor. geç döllenme vs. olmadıysa. bazı kadınlarda yumurtalar kistleşir yılda 1-2 hatta bazı bayanlar her ay bunu yaşarlar. sen daha yolun başındasın ve bekle birkaç gün hafta ortasında doktora gidersin istersen kan testide yaptırırsın. ultrasonla kist var mı yok mu kontrol ederler. hamilelik varsa o da belli olur , anladığım kadarıyla hamilelik şuanda düşünmüyorsun bunun içinde senin hormonal durumuna bağlı doktorun tavsiye edeceği doğum kontrol haplarından birini kullanabilirsin.
evli olmanız doktorun muayeneyi yapacağı yeri etkiler. size bırakır aşağıdan mı üstten mi muayene olmak istediğinizi söylersiniz. hamilelik konusu terreddüt edeceğiniz bir konu değil geç kaldığınızda gerekli önlemi alamazsınız sıkıntı olur. ayrıca doğum kontrol hapı sadece hamileliği engelllenmek için değil hormonal tedavilerde de kullanılıyor. sivilce kist kıllanma gibi problemlerde doktorun tedavi yöntemidir. bence sadece stres yaptığınız ve sıcaklardan etkilendiğiniz için gecikme yaşıyorsunuz. size en net cevabı doktor verecektir.Ama ben evli degilim. Bide 5 gun gecmisti cikmasi gerek degilmi idrarda kesinn.yani cikmadi negatif ve hamilelik belirtisi dahi yok bende. 8 gun gecti karnm filan agriyo adet olucakmisim gbi agriyo ama tik yok yani bilemedm. Of
Bencede oyledir cunku idrarsa negatif cikti yanii. Ve gecen ay saglik ocagmdaki bayan bana 3 gecse bile cikar demisti.evli olmanız doktorun muayeneyi yapacağı yeri etkiler. size bırakır aşağıdan mı üstten mi muayene olmak istediğinizi söylersiniz. hamilelik konusu terreddüt edeceğiniz bir konu değil geç kaldığınızda gerekli önlemi alamazsınız sıkıntı olur. ayrıca doğum kontrol hapı sadece hamileliği engelllenmek için değil hormonal tedavilerde de kullanılıyor. sivilce kist kıllanma gibi problemlerde doktorun tedavi yöntemidir. bence sadece stres yaptığınız ve sıcaklardan etkilendiğiniz için gecikme yaşıyorsunuz. size en net cevabı doktor verecektir.
bazı bayanlar idrar testinde bebek 8 haftalık olana kadar negatif görüyor. çünkü salgıladıkları hormon kandan idrara geçmiyor. diğer olası ihtimal kullanılan test markası yanlış sonuç veriyordur. geç döllenme olmadıysa sonucunuz negatif gibi ama geç döllenme olduysa önümüzdeki hafta idrarda daha kesin sonuç çıkar.Bencede oyledir cunku idrarsa negatif cikti yanii. Ve gecen ay saglik ocagmdaki bayan bana 3 gecse bile cikar demisti.
Onumuzde ki hafta ne zman yapim tekrar peki. Ama ben zannetmiyrm hamile kalmak bu kdr basit degl bence. Cnku icime bosalma gbi birsey dahi olmadi. Belkidr ben kendim kuruntu yapiyrm. Yada belkide yumurtam catlamadi sizinde dedgnz gibi havalardanbazı bayanlar idrar testinde bebek 8 haftalık olana kadar negatif görüyor. çünkü salgıladıkları hormon kandan idrara geçmiyor. diğer olası ihtimal kullanılan test markası yanlış sonuç veriyordur. geç döllenme olmadıysa sonucunuz negatif gibi ama geç döllenme olduysa önümüzdeki hafta idrarda daha kesin sonuç çıkar.
Nerde yaptirabilirim ki. Calisiyorum aksam gidebilecgm yer neresi olablirki. Bide ben evli degilim cekiniyorum bana baska gozle bakmalarindanKan testi yaptır. En doğru sonuç kan testi ile çıkar.
boşalma olmadıysa o zaman hiç kafana takma derim. madem aktif bir hayatın var en azından rutin kontrollerini yaptırırsın. çalışıyorsan özel hastanelere gidebilirsin ama muayene ücretlerini sor bazen çok pahalı olabiliyorlar. devlet hastanelerine sanrım çalıştığın için gidemezsin yada izin almak lazım yarım gün ona göre randevu alırsın telefonla 182 den.Onumuzde ki hafta ne zman yapim tekrar peki. Ama ben zannetmiyrm hamile kalmak bu kdr basit degl bence. Cnku icime bosalma gbi birsey dahi olmadi. Belkidr ben kendim kuruntu yapiyrm. Yada belkide yumurtam catlamadi sizinde dedgnz gibi havalardan
Tesekkur ederm. Braz daha bekliyimboşalma olmadıysa o zaman hiç kafana takma derim. madem aktif bir hayatın var en azından rutin kontrollerini yaptırırsın. çalışıyorsan özel hastanelere gidebilirsin ama muayene ücretlerini sor bazen çok pahalı olabiliyorlar. devlet hastanelerine sanrım çalıştığın için gidemezsin yada izin almak lazım yarım gün ona göre randevu alırsın telefonla 182 den.
ayrıca hiçbir doktor hastasını yargılama gibi bir lükse sahip değildir. kadınsal hastalıklar sadece hamilelikten ibaret değildir. kendine dikkat et
Bu sabah adet oldum galiba. Galiba diyorum soyle peceteye az bi kan geldi. Sonra bdaha baktim yine az geldi. Ama onceki adetgordugum gibi kan gelmiyoo. Neden acaba. Hamile olma.olasiligi kalmadi.dimi cevap verirsenizboşalma olmadıysa o zaman hiç kafana takma derim. madem aktif bir hayatın var en azından rutin kontrollerini yaptırırsın. çalışıyorsan özel hastanelere gidebilirsin ama muayene ücretlerini sor bazen çok pahalı olabiliyorlar. devlet hastanelerine sanrım çalıştığın için gidemezsin yada izin almak lazım yarım gün ona göre randevu alırsın telefonla 182 den.
ayrıca hiçbir doktor hastasını yargılama gibi bir lükse sahip değildir. kadınsal hastalıklar sadece hamilelikten ibaret değildir. kendine dikkat et
Canım stresten flan olabilir hemen korkma olabilir havalardan falan hala tek çizgiyse sanmıyorum hamilelik cıkıyo hemen testte bende senin gbi korkup test yapıyodum hep negatif sonra sen unut adetinin geciktiğini rahatlayınca hemen oluyosun şimdi hamileyim bn mesela gebelikten 10 gün sonra cıktı testte canını sıkmaSelam kizlar. Ben 20 yasindayim buraya surekli konu actim icimdeki kuşkular gitsin diye ama hala korkuyorum lutfen cevap verin. Ben 28 gunde 1 olurum adetimi ama haziranda 4 gun gecikti 33m gun oldum.Gittim.test filan yaptim korkudan. Bu ayda gecikti ama 8 gun. 28. Gunde olurum dedim olmadim 33. Gunde olurum dedim yine olmadim. Karnim agriyo ama adet olmadim. Test yaptim 2 gun arka arkaya. Tek cizgi cikti tam.net bir sekilde. Sizce neden adetim.gecikti lutfen cevap verin
Bu sabah adet oldum galiba. Şoylek anlatiyim. Peceteye kan geldi az renkte. Sonra karnim agriyo hala mesela adet agrisi. Ben bi konu daha acmistim orda biri yerlesme kanamasi olabilirim demis. Yerlesme kanamasida interntte adetten once olur yaziyo bende korkuyrum simdi yine. Acik pembe suan yogunlugu az. Ama ben 2 defa idrar testi yaptim tek cizgi cikti. Hamile kalmak bu kdr kolay ddegilken benim icime bile bosalmadiCanım stresten flan olabilir hemen korkma olabilir havalardan falan hala tek çizgiyse sanmıyorum hamilelik cıkıyo hemen testte bende senin gbi korkup test yapıyodum hep negatif sonra sen unut adetinin geciktiğini rahatlayınca hemen oluyosun şimdi hamileyim bn mesela gebelikten 10 gün sonra cıktı testte canını sıkma
Canım üzülme o zaman sadece geçikmiştir ay kıyamam meraklanıp daha cok stres yapma boşalma flan yoksa zaten rahat bırak kendini olursun :)Bu sabah adet oldum galiba. Şoylek anlatiyim. Peceteye kan geldi az renkte. Sonra karnim agriyo hala mesela adet agrisi. Ben bi konu daha acmistim orda biri yerlesme kanamasi olabilirim demis. Yerlesme kanamasida interntte adetten once olur yaziyo bende korkuyrum simdi yine. Acik pembe suan yogunlugu az. Ama ben 2 defa idrar testi yaptim tek cizgi cikti. Hamile kalmak bu kdr kolay ddegilken benim icime bile bosalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?