- 18 Ağustos 2009
- 337
- 286
-
- Konu Sahibi papatyaesra
İstediğin zaman gidebilirsin canım ama ben beklemen taraftarıyım ilk zamanlar doktorlar yok kese yok bekle kalp atışı yok bekle bebek görünmüyo bekle diyip geriyolar.. Kaç gün geçti regln?
Bekle ama folik asit al eczaneden şimdiden içmeye başla canım ilk 3 ay doktorlar folik asit veriyorBu ay calismalara basladik öğrensem ne yaparim ne yapmam gerek diye merak ediyorum simdiden bilgi sahibi olmak istedim..
Bazisi bekle diyor 7-8 haftaya kadar. Gec gidince de bi sıkıntı olur mu ki bilemedim..
Bekle ama folik asit al eczaneden şimdiden içmeye başla canım ilk 3 ay doktorlar folik asit veriyor
Bende Bayrampasa'da oturuyorum uzak yakin farketmez bahcelievler hizmet hastanesine gitmistim hastaneyi de begenmedim doktora da isinamadim.. arkadasimin doktoruydu Nadide Korkut o cok memnundu oysaki :OSelam kızlar,
Benim ilk hamileliğim başladı ve ilk gittiğim doktor "Jülide AKAR" oldu, gecikme dolayısı ile gittim, muhtemelen söktürücü verir dedim giderken, tüm belirtilerden bahsetmeme rağmen alttan muayene etti!
Neyse sonuç olarak hamile olduğumu öğrendim
Fakat doktor bu haberi sanki 5.-6. hamileliğimmiş gibi soğuk, donuk ve ruhsuz bir şekilde "gebelik var" şeklince verdi ve hiçbir şey anlatmadı izah etmedi, ne yapmam gerekiyor, nasıl olmalı, nedir bi anlat bişeyler söyle dimi!!!öylece gönderdi beni ve kendimi bildiğiniz suç işlemiş gibi hissettim, yanındaki yardımcısı bile daha iyi davrandı.
Asla tavsiye etmiyorum!
Kızlar sormak istediğim, önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? Yenibosna' da oturuyorum yakın olması önemli, varsa bildiğiniz tanıdığınız önerilerinizi rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
İnşallah hamilesindir ccanımm rabbim gönlüne göre versinOcak ayi ortasinda mantar sebebi ile gitmistim o zaman söylemistim yaza dogru dusunuyoruz diye.. folbiol yazdi 2aydir iciyorum son zamanlar aksatmistim simdi düzenli içmeeye basladim
Cok heyecanliyim bakalim hayirlisi
Canım batı bahat hastanesi reşat bahat öneriyorum kendisi hem hastne sahibi hemde tüm özel hastanelerin genel müdürü.. Birsürü videoları var google a yaz görürsün.. O kadar pozitif bir doktor ki şimdiye kadar beni sıkacak gerecek tek bir kelime etme her gitmemde güzeel anne gelmiiş bebişi görelim hemeen der ve 20 dakika inceler bana gösterir..Selam kızlar,
Benim ilk hamileliğim başladı ve ilk gittiğim doktor "Jülide AKAR" oldu, gecikme dolayısı ile gittim, muhtemelen söktürücü verir dedim giderken, tüm belirtilerden bahsetmeme rağmen alttan muayene etti!
Neyse sonuç olarak hamile olduğumu öğrendim
Fakat doktor bu haberi sanki 5.-6. hamileliğimmiş gibi soğuk, donuk ve ruhsuz bir şekilde "gebelik var" şeklince verdi ve hiçbir şey anlatmadı izah etmedi, ne yapmam gerekiyor, nasıl olmalı, nedir bi anlat bişeyler söyle dimi!!!öylece gönderdi beni ve kendimi bildiğiniz suç işlemiş gibi hissettim, yanındaki yardımcısı bile daha iyi davrandı.
Asla tavsiye etmiyorum!
Kızlar sormak istediğim, önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? Yenibosna' da oturuyorum yakın olması önemli, varsa bildiğiniz tanıdığınız önerilerinizi rica ediyorum.
Teşekkür ederim.
Beslenmene ve folik asit kullanmaya mutlaka özen göster ama şuda var Belki demir eksikliğin var ve doktor ilaç vericek o yüzden bir iki hafta kaybetme bu bi örnekdi
Teşekkür ederim canim yeni basladik nisan da belli olacak ;-) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ♡♡♡İnşallah hamilesindir ccanımm rabbim gönlüne göre versin
Amin canım cümlemize inşallah:)Teşekkür ederim canim yeni basladik nisan da belli olacak ;-) Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah ♡♡♡
Amiinn hepimiz sağlıkla meleklerimize kavuşuruz inşallah :)Çok teşekkür ederim kızlar
Bu arada doğumda Rabbim yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alıp sevmeyi nasip etsin inşallah