• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğunuzu öğrendiğinizde ne hissettiniz

nisko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
28
7
1
22
Merhaba arkadaşlar ben evliliğimin 5.ayında hamile olduğumu öğrendim ve şoku üzerimden atamadım sizler nasıldınız nasıl adapte oldunuz

Merhaba arkadaşlar ben evliliğimin 5.ayında hamile olduğumu öğrendim ve şoku üzerimden atamadım sizler nasıldınız nasıl adapte oldunuz
Benim 2 .kızım şuan 2.5 aylık hala adapte olamadım insan hazır olmayınca kabullenmesi de zor inan ki

Ben 3 yıldır istiyordum ve şuan 9 haftalık hamileyim, istememe rağmen birşey hissetmedim. Kalp atışından sonra tamam dedim içimde bir mucize var. Aşırı mutluyum inanılmaz bişey bu falan da demiyorum ama gün geçtikçe onu hissetmek varlığını bilmeye alışıyorum. Kendinize zaman verin instagramda gördüğümüz o aşırı mutlu heyecanlı ağlak videolara inanmıyorum, kendinizi de kıyaslamayın. Bu zamana yayılacak bir süreçmiş gibi geliyor bana.

Ben de ilk kızım da Allah affetsin hiç istemiyordum.. evlenir evlenmez hemen kaldım. Çok ağladım çünkü ilk evliliğimin tadını çıkarmak istiyordum. Yaşım da küçüktü. Hareketlerini hissedene kadar h birşey hissetmedim açıkçası. Sonradan gerçekten içimde bebek var ya benim falan oldum😅 doğduğun da da çok zorlandım. Evlilik yaşayamadan anne olmuştum içimde çok şey kaldı malum küçük bebek hiç birşey yapamıyorsun. Ama yine de iyi ki olmuş diyorum çünkü ben galiba hiç hazır hissedemezdim kendimi. Kızım suan 7 yaşında. Kocamın heveslendirmesine kanıp hadi çok uzun oldu 2. Çocuk olsun artık diyip 7 yıldır kullandığım dkh bıraktım 2 buçuk ay içmedim. 2 buçuk ayda 1 kere yumurtladım ve onu da değerlendirdim bu sefer olmadı 👎 hem üzüldüm hemde çok kararsız kaldım. 7 yıl sonra tekrar en başa dönmek.. bu sefer 2 çocukla.. hevesten ziyade bu sefer de biraz korku düştü içime ve tekrar hapa başladım. Sanırım benim 8 senelik evliliğim de ilk defa o dönem cesaretlenip bebek istedim ve daha hiç cesaretlenme olmadı. He hamile kalıp doğursam belki senin gibi düşünürdüm yine ama doğunca inan çok başka birşey hissediyorsun ya. Canından can çünkü. Hem dünyanın en güzel şeyi hemde en çok zor olanı. İnşallah sağ Salim kucağına almak nasip olur 🌸

Back