Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende rüyamda iki gündür test yapıyorum pozitif çıkıyorRuyamda gördüm emzirdigimi ,ismini ve bugun hamile oldugumu ogrendim :)
Ben hissettmiştim...Tecrübeli bayanlar hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz ilk haftalarda belirti yaşamışmıydınız bi acemilere tecrübelerinizi anlatsanıza![]()
Bende 2 haftadır kasık ağrısı var baş dönmesi vs bat tarihimin geçmesini bekliyorumBen resmen suya kanıyordum tek belirttim buyduöğrenmeden 2 uc gun omcede kasıklarım sancılanmaya basladı bukadar benım belirtilerim hepsi 8.hafta basladı 8 haftaya kadar baya rahat geçti.
Ay bende ne hissediyorsunBen hissettmiştim...
Kızımda net değildi his ama bu bebeğim de çok netti.. Hatta ilişki oldu bitti yumurtlama testine göre ilişkilerimiz olmustu. Ben ddm esime kesin tuttu diye ve cidden tuttu.. Cinsiyeti de erkek demiştm o da tuttu nasıl bşr his idi Allah sahit. Valla bende kendime sasırdım❤
Hayurlı haberle al inşallahBende 2 haftadır kasık ağrısı var baş dönmesi vs bat tarihimin geçmesini bekliyorum
Hayurlı haberle al inşallah![]()
Merhaba canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.. Benim ikinci gebelğim ilkinde adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı oldum olacam derken birgün geçince test yaptım pozitif çıktı.. İkincisinde de yani son iki haftadır kasık ağrıları yaşıyordum son 3 gündür de göğüslerim acayip ağrıyordu dokunamıyordum bide kasık ağrılarım çoktu sağ ve sol kasık adet günüm bugündü test yaptım pozitif çıktı hemen darısı başınıza inşTecrübeli bayanlar hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz ilk haftalarda belirti yaşamışmıydınız bi acemilere tecrübelerinizi anlatsanıza![]()
Amin inşallahMerhaba canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.. Benim ikinci gebelğim ilkinde adet olacakmışım gibi ağrılarım vardı oldum olacam derken birgün geçince test yaptım pozitif çıktı.. İkincisinde de yani son iki haftadır kasık ağrıları yaşıyordum son 3 gündür de göğüslerim acayip ağrıyordu dokunamıyordum bide kasık ağrılarım çoktu sağ ve sol kasık adet günüm bugündü test yaptım pozitif çıktı hemen darısı başınıza inş
Ben adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı herkes adetinin gecikmesini bekle öyle yap dedi çok erken yaptın vs dedilerKızlar benim bir sonraki adetime 8 gün var ama en son adet olduğum zaman çok az kanamam oldu ve çok kısa sürdü. Üç günden sonra bir damla bile görmedim ve rengi kahveydi. Normalde dört günde biter biraz yoğundur sonrasında damla şeklinde altıncı günde biter. Neyse Şimdi de çok tuhaf şeyler hissediyorum vücudumda. Kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor çok yorgun ve halsizim. Uzanınca kasık ağrım geçiyor. Sizce erken gebelik testi yapayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi?
Sizin yerleşme olabilir bence test yapın,Kızlar benim bir sonraki adetime 8 gün var ama en son adet olduğum zaman çok az kanamam oldu ve çok kısa sürdü. Üç günden sonra bir damla bile görmedim ve rengi kahveydi. Normalde dört günde biter biraz yoğundur sonrasında damla şeklinde altıncı günde biter. Neyse Şimdi de çok tuhaf şeyler hissediyorum vücudumda. Kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor başım ağrıyor çok yorgun ve halsizim. Uzanınca kasık ağrım geçiyor. Sizce erken gebelik testi yapayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi?