Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunuzu hissetmiş miydiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende hiç hissetmedim. içime öyle bir his doğmadı ama vücudumda olmayan farklı seylerin farkına varmıstım hatta acaba hamilemiyim diye düsünmüstüm ama hic üstünde durduğum hissettiğim gibi değil. hatta önemsediğim zaman olmadı, böyle acaba deyip değildir dediğim anda oldu :)
adetime yakın kramp hissi vardı göğüs hassasiyeti bende adetten farklıydı bu kez göğüsüme ağırlık oturmus gibiydi hassaslığı

en önemli fark vajinada tatlımsı kötü olmayan yoğun değisik bir koku vardı bende ki hala var, bütün tahlillerim temiz cıktıgı icin sasırdım neyin nesi bu koku diye bi acabaya düstüm. yine de gebelik testi yapmadım bulantı, ayırt edici bilindik bi durum hissetmediğim icin

ovü batıma yakın pik yapınca işte o zaman kesin hamileyim dedim. durduk yere ovü yapasım geldi de öyle öğrendim bende. şimdi son adet tarihinden bu yana hesaplayınca 5 haftalık hamileyim.

ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama
rüya gördüm bi kaç kez kendimi çocuğum var , hamile sekilde. ama o sıralar denemiştik o bilincaltıma islemiste olabilir elbette.
fakat elle tutulur durumlar bunlar :)

Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Tecrübeli bayanlar hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz ilk haftalarda belirti yaşamışmıydınız bi acemilere tecrübelerinizi anlatsanıza
Tecrübeli bayanlar hamile olduğunuzu hissetmişmiydiniz ilk haftalarda belirti yaşamışmıydınız bi acemilere tecrübelerinizi anlatsanıza
İki gebelik yaşadım ikisini de anladım. İlkinde acaba mı dedim ikinciside kesin dedim hatta ikinci gebeliğimde kesin dedim gidip kan verdim 7,09 çıkmıştı. Doktor var da olabilir yokta olabilir dedi sonra ki günlerde yükselince kesinleşmişti. En büyük belirtim karnıma bıçak saplanıyor gibi bi kaç saniyelik sancılardı. Diğer belirtim ise kabuslar görüyordum.

İnşallah rabbim bizede nasp eder bende de kasık ağrısı çok var da bide halsizlik uyku baş dönmesi arkadaşıma dediğimde yolculjk yaptın çok normal dedi ne hamile olacaksın dedi biraz öyle olunca hevesim kırıldı değilimdir diyorum şuan bide adetime 7 gün varken test yaptım negatif çıktı

Kızlar bende bat a 5 gün vardı regl sancıları başladı belim kopucak gibi göğüslerim her zamankinden daha hassas çok ağrıo dokunamıyorum bile bata 6 gün kala test aşırı silik çıktı 5 gün ve 4 gün kala da yine aynı şekilde aşırı silik ti. Şuan bata 2 gün var. Mide yanmam var Bi yandan diyorum adet sancısı hkesin Bi yandan diyorum kesın hamilesin kan vercem artık bugün. Kasıklarım da ağrıyo valla bilemedim

Eklentiler

• IMG_20201006_163224.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20201006_162250.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20201006_083008.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20201006_073515.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 47
Bende aynı geçen ay böyle adet görmüştüm hatta çok azdı falan diye kafama takmıştım diğer ay hamile kaldım tabi lütfen umutlanma inşallah istediği olur :)

Yaa hadi inaşşah sonucunu yaz mutlaka :)

Ben bu ay hamile oldugumu ögrendim oda söyle oldu ovulasyon testi yapiyorumdum hergün adetime 7 gün kala 4 gün koyu cift cizgi cikdi ve süpeledim hamilelik testi yaptm iki cizgide koyudu ve 7 gün vardi iki gün sonrada gögüs agrisi uclari ve hafif bulandi koku hassasiyeti basladi .. baya erken ögrendim arkadaslar

Nette bi yazı okudum nabızdan da hamile olduğunuzu anlarsınız diyor bende merak edip ölçtüm 87 çıktı normal kişinin 65 75 civarı çıkarmış hamilelerin ise 80 90 arası çıkarmış bende de bazı belirtiler varda adetimin gecikmesini bekliyorum gecikince test yaptırcam

Adet sandığın yerleşme kanaması olabilir mi canım? Ben olsam dayanamaz test yapardım sanırım inşallah bebiştendir bu yorgunluk

benim nabzım hep yüksek çıkar kuzum gerçi panik atak hastasıyım ve sigara içiyorum bunlar da etkendir elbet bnm nabzıma inşallah bebişin gelmiştir sana Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Y Ya doğrudur ben meraktan yaptım sigara kullanmıyorum panik atakta yok ama hani hamile olmak istediğim için bana belirti geldi

Y
Ya doğrudur ben meraktan yaptım sigara kullanmıyorum panik atakta yok ama hani hamile olmak istediğim için bana belirti geldi
Zaten neden belirti olmasın ki değil mi:) Herkesin belirtileri farklı olabiliyor vucudu birazcık dinlemeli inşallah bebiştir

Dogrudur cnm ben nabizi bilmem ama hic yadamadigin belirtileri yasiyosan vardir mutlaka bekle bakalim gecikdiginde yaparsin testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…