• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğunuzu adetinizin kaçıncı günü ve hangi testle öğrendiniz

ceylin0033cte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
233
144
53
33
kızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.

kızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
test hemen sonuç vermiyebiliyor benimkisi oyle olmuştu 1-2 saat sonra silik cizgi oluşmuştu

6 haftalıkken öğrendim.
Hatta evdeki testin tarihi geçmiş yaptıktan sonra farkettim. İkinci testi aldım oda pozitifti.
Böyle öğrendim. Kontrole gittim karından ultrasonla bakti zaten pozitif çıktı testim deyince ben doktorum. Kan testi yaptırmadım gerek görmedi. Bence 1 hafta gecikmesini bekleyin,erken yapılan testler var,eczacı bana sordu ondan istermisiniz diye ama ben 2 hafta geciktiği için istemedim. Eczaneye bir sorun isterseniz varsa o testten deneyin.

Adetim bir gün geçtikten sonra 3 liralık teste öğrenmiştim hamile olduğumu. Çoğunlukla o testler doğru sonuç verir. Sizin ya geç dollenmedir yada hamile degilsinizdir. Ama en iyi sonuc kan testi

early predictor diye bir test var eczanelerde satilan
ben son iki hamileligimi adetim gecikmedeb o testle ogrendim
adetime 3 gun falan kala yaptim pozitif cikti

Ben iç çamaşırımda bir damla kan görmüştüm. Yerleşme kanaması olduğunu ve hamilelik olacağını anladım. 22 gün sonra doktora gidip test yaptırdım. 3 haftalık hamileydim. Bu arada iki defa test yaptım evde. Ama negatif çıkmıştı.

Adetimden 5 gun once ancak isikta belli olan cok ince bir cizgi gordum ben :)
Bukadar erken test yapma sebebim ise adet duzensizligi. Sonra hesaplayinca ortaya cikti

benimde bu ay 4 gün gecikti.bugun hasta oldum.bende şüphelenmiştim.test yapmadım ama ağrılarım oldugu için adet olacağımı anladım.

P_20180125_104434.webp
bu dünkü testim kızlar

idrarda çıkmadıysa değilsindir 3 gün bişe değil mevsimseldir..bnm bir hafta gecikti ama negatifti.bazen vücudumuz bize oyunlar oynuyor:( halbuki ne kadar ümitlenmiştim

yaaa :KK43: benimki hiç gecikmez normalde ondan bi umut işte
çocuk mu düşünüyorsun bnm de günü gününe sapmazdı iki kere 5 gün geciktim psikolojik sanırım hep hamileyim diye gezdim test negatifti yoruldum artık hiç bir gecikmede test yapmıycam..sağlıklıyım ama olmuyor ..sen ne zamandır istiyorsun benim 15 ay oldu kafayı çok takıyoruz ondan gecikiyor gününde gelen adet bir hafta gecikiyor hayret

çocuk mu düşünüyorsun bnm de günü gününe sapmazdı iki kere 5 gün geciktim psikolojik sanırım hep hamileyim diye gezdim test negatifti yoruldum artık hiç bir gecikmede test yapmıycam..sağlıklıyım ama olmuyor ..sen ne zamandır istiyorsun benim 15 ay oldu kafayı çok takıyoruz ondan gecikiyor gününde gelen adet bir hafta gecikiyor hayret
evet cnm 5. aydayım bnde

Back
X