- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
kızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test hemen sonuç vermiyebiliyor benimkisi oyle olmuştu 1-2 saat sonra silik cizgi oluşmuştukızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
ilk iki dakikdan sonraki sonuçlar okunmaz 2 saat bekledikten sonra bazı testlerde çift cizgi olabiliyotest hemen sonuç vermiyebiliyor benimkisi oyle olmuştu 1-2 saat sonra silik cizgi oluşmuştu
idrarda çıkmadıysa değilsindir 3 gün bişe değil mevsimseldir..bnm bir hafta gecikti ama negatifti.bazen vücudumuz bize oyunlar oynuyorkızlar acill çatlamak üzereyim adetim 3 gün geçti. dün israr testi yaptım olumsuz ama daha önce hiç gecikmedi adetin.sizce tekrardan yapayım mı hastane uzak kan testi yaptıramıorum çalışıorum.
yaaaidrarda çıkmadıysa değilsindir 3 gün bişe değil mevsimseldir..bnm bir hafta gecikti ama negatifti.bazen vücudumuz bize oyunlar oynuyorhalbuki ne kadar ümitlenmiştim
çocuk mu düşünüyorsun bnm de günü gününe sapmazdı iki kere 5 gün geciktim psikolojik sanırım hep hamileyim diye gezdim test negatifti yoruldum artık hiç bir gecikmede test yapmıycam..sağlıklıyım ama olmuyor ..sen ne zamandır istiyorsun benim 15 ay oldu kafayı çok takıyoruz ondan gecikiyor gününde gelen adet bir hafta gecikiyor hayretyaaabenimki hiç gecikmez normalde ondan bi umut işte
ama hamile de olabilirsin bekle bakalımyaaabenimki hiç gecikmez normalde ondan bi umut işte
evet cnm 5. aydayım bndeçocuk mu düşünüyorsun bnm de günü gününe sapmazdı iki kere 5 gün geciktim psikolojik sanırım hep hamileyim diye gezdim test negatifti yoruldum artık hiç bir gecikmede test yapmıycam..sağlıklıyım ama olmuyor ..sen ne zamandır istiyorsun benim 15 ay oldu kafayı çok takıyoruz ondan gecikiyor gününde gelen adet bir hafta gecikiyor hayret
Eki Görüntüle 2100274 bu dünkü testim kızlar