Sifonu çekmemesi çok iğrenç değil mi
Hersey igrenc!!! Iiiy gidip tuvalette kalmis baskasinin cis'i ile güya test et.
Durum o kadar igrenc ki, hic gercek degil. Ayrica tuvalette zaten biraz su var, ve cisin o su ile karismasi test sonucu biraz karistirmaz mi? Vee kadinin 3üncü hamileligi, iki hafta gecikmis, eger kadin hamile oldugunu kendisi anlamamis ise zekasindan süphe ederim..
Zaten buram buram reklam kokuyor. O testler normalde bile kesin değil. Suyla karışmış çiş çok zor. youtube videoları falan. Çok tuhaf bir nesil geliyor. Geçenlerde fake üye vardı burda. Youtube fenomenine hayrandı falan burda sürekli onu savundu. Kendimi uzaylı gibi hissetmeye başladım ben.
Hayır adamlara sırf iyi haber paylaştıkları için insanların sifon muhabbetine takılmayacağını düşündüren ne olmuş ki? Valla gayet de iğrendim, hatta son fotodaki kadının dişleriyle gülümsediği noktada zihnim bana oyunlar bile oynadı, dişlerini de beğenmedim.
Hayır ayrıca sifon sesine uyanan çocuk nedir? O klozet evin neresinde? O sifon kaç desibel? O çocuklar nasıl bir travmanın eseriler?Ne de olsa haberin kaynagi bir erkek..Onlar bu tip ayrintilara pek takilmiyorlar..
Hayır adamlara sırf iyi haber paylaştıkları için insanların sifon muhabbetine takılmayacağını düşündüren ne olmuş ki? Valla gayet de iğrendim, hatta son fotodaki kadının dişleriyle gülümsediği noktada zihnim bana oyunlar bile oynadı, dişlerini de beğenmedim.
Kadının "golf topu" kadar idrar kesesi varsa sık tuvalete çıkar ve biriken su oranı azalır doğal olarak.
Tuvaletini yapıp çocuk uyanmasın diye sifonu çekmeden çıkan annem ayıplayamam , hatta anlarım. Kızım ışıkları açıp kaçarken onun sesine uyanırdı
Bir erkeğin böyle bir hareket yapma ihtimali bile bence çok heyecanlı. .
Yalnız benmi beğendim acaba olayi