Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunu hissetmek 💌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gonulmeyvesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
14.093
49.440
598
Hamile olduğunu hissetmek bi belirti mi sizce ? 😊

Böyle hamile kaldığınız ay herkes size hamile gibisin, yada hamile misin sen ? Diye sorular sormuş muydu
Böyle içinize tatlı bi his gelmiş miydi

Bide hamile kaldığınız ay kirpikleriniz birbirne dolanmış mıydı mesela? 🤗

Benimde adetimi 10 gün gecti ama hala adet olucam diyr dusunuyorum bu yuzden test yapmak bile istemiyorum. 11 gun once evde test yapmistim negatifti

Benimde adetimi 10 gün gecti ama hala adet olucam diyr dusunuyorum bu yuzden test yapmak bile istemiyorum. 11 gun once evde test yapmistim negatifti

bende aynı durumdayım 1 inde olmam gerekiyordu 11 gün geçti 3 test yaptım ilk zamanlar negatifti şimdi yapmak bile istemiyorum test..

İnşallah düşündüğünüz gibi hamilesinizdir, allah gönlünüze göre versin :KK200: fakat söylediğiniz şeylerle hamilelik arasındaki bağlantı çok mantıklı değil. Beyaz tenli soluk benizli biriyim arkadaşlarım yanlarına her makyajsız gittiğimde hasta mısın? ya da hamile misin? diye sorar. Kirpiklerim de kendimi bildim bileli asla kıvrılmayan aşağı doğru bakan uzun bir yapıda ve sürekli birbirine dolaşmış halde... Yani bendeki durum bu, inşallah sizdeki tezahürü gebelik şeklindedir :KK36:

Hamile olduğunu hissetmek bi belirti mi sizce ? 😊

Böyle hamile kaldığınız ay herkes size hamile gibisin, yada hamile misin sen ? Diye sorular sormuş muydu
Böyle içinize tatlı bi his gelmiş miydi

Bide hamile kaldığınız ay kirpikleriniz birbirne dolanmış mıydı mesela? 🤗
Benim kirpiklerim dolaşmıştı onu belirti sayıp 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti sonra 4 gün gecikince yaptım pozitifi gördüm

Belirtilerin var mı

canım 3 gündür adet oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum bişey yok, geçen haftalarda deli gibi kasık batmalarım oluyordu onun dışında dün midem bulanarak uyandım ama tüm bunlara rağmen hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum kendimi çok kaptırdım çünkü.. Niyeyse konu başlığında yazdığının tersine hissedemiyorum :KK43:

hissetmekle ve düşünmekle olsa keşke be canım

Ben inanıyorum ama çünkü bi nevi dua hükmünde oluyor.. 🤗

İnşallah düşündüğünüz gibi hamilesinizdir, allah gönlünüze göre versin :KK200: fakat söylediğiniz şeylerle hamilelik arasındaki bağlantı çok mantıklı değil. Beyaz tenli soluk benizli biriyim arkadaşlarım yanlarına her makyajsız gittiğimde hasta mısın? ya da hamile misin? diye sorar. Kirpiklerim de kendimi bildim bileli asla kıvrılmayan aşağı doğru bakan uzun bir yapıda ve sürekli birbirine dolaşmış halde... Yani bendeki durum bu, inşallah sizdeki tezahürü gebelik şeklindedir :KK36:

İnşallah canım ben makyaj yapan biri değilim genelde yüzüme bakıp değil de bu ara herkes sen hamile misin falan diyor benimde içimde güzel bi his var bu ay bide kirpiklerim çok dikkatimi çekiyor benim normalde karışık değildir çünkü 🤗 inşallah hayırlı zamanda bebek sahibi olurız hepimiz 😍

Hiç hamile oldugumu bilmiyordum hatta düşüncesi bile yoktu eşim durduk yere karnimi sevmisti bende sasirmistim sonra öğrendim hamile oldugumu ancak 8 haftalikken düştü. .
Nasip Rabbim isteyen herkese bana nasip etsin

İnşallah canım bu ay eşimde hiç istemediğim halde hatta daha adetim biteli bi hafta falan oşmasına rağmen gebelik testi alıp geldi bendr şaşırdım inşallah olur canım isteyen herkese rabbim nasip etsin sana da çok geçmiş olsın 🌹💞

Benim kirpiklerim dolaşmıştı onu belirti sayıp 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatifti sonra 4 gün gecikince yaptım pozitifi gördüm

Bende dün yaptım negatif gibi ama bi çizgi de var gibi sanki emin olamadım tabi adetime daha 7 8 gün var kirpiklerim birkaç gündür iyice dolandı birbirine 😃 bence hamileyim ben 😅😅

İnşallah canım ben makyaj yapan biri değilim genelde yüzüme bakıp değil de bu ara herkes sen hamile misin falan diyor benimde içimde güzel bi his var bu ay bide kirpiklerim çok dikkatimi çekiyor benim normalde karışık değildir çünkü 🤗 inşallah hayırlı zamanda bebek sahibi olurız hepimiz 😍

İnşallah canım bu ay eşimde hiç istemediğim halde hatta daha adetim biteli bi hafta falan oşmasına rağmen gebelik testi alıp geldi bendr şaşırdım inşallah olur canım isteyen herkese rabbim nasip etsin sana da çok geçmiş olsın 🌹💞

Bende dün yaptım negatif gibi ama bi çizgi de var gibi sanki emin olamadım tabi adetime daha 7 8 gün var kirpiklerim birkaç gündür iyice dolandı birbirine 😃 bence hamileyim ben 😅😅
inşallah hamilesindir canım

Hadi inşallah canım güzel haberlerini alırız 😄

4 senedir her ay böyle hissediyorum , hissetmeyip salladıgım ay hamıle kaldım ,
agustos ayında test yaptıgımda 5+6 günlük gebeymişim , düşün yanii

Doğrı canım ama bana pek gelmiuordu böyle bi kaç aydır
Bu ay bide herşey onu işaret ediyor gibi istemesem de çok fazla anıyoruz yada başkaları çok soruyor 😄

Back