Hamile olduğunu düşünmek

Umut_sevgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
2
0
30
Merhaba ben haziran ayında evlendim ve temmuzun sonunda korunmasız ilişkiye girmeye başladık gebelik o kadar çok istiyorum ki geçen ay dayanamadım kadın doğuma gittim hormon testi yaptırdım herhangi bir problem çıkmadı eşim sperm testi yaptırdı herhangi bir problem onda da çıkmadı doktor adetinin üçüncü ya da dördüncü günü gel çatlatma iğnesi yapalım madem çok istiyorsun dedi bu konuda çok kararsız kaldım ayrıca bu ay ovulasyon testinde kırmızı çizgi çok koyu şekilde gördüm koyu görmemin bir önceki gecesinde ilişki oldu ve o akşamda ilişki oldu üzerinden 4 5 gün geçti psikolojik olarak sanırım sürekli hamilelik belirtisi arıyorum kendimde artık çok yoruldum gurbetteyim kimsem yok iyice bu konuda kendimi kimseye anlatamadığım için konuyu buraya taşıdım Allah rızası için bana akıl verin kimsem yok bunları anlatacağım çatlatma iğnesi olmalı mıyım ya da bu ay hamile kalmış mıyımdır ya da hiç birşey yokken niye hamile kalamıyorum lütfen bana destek olun

Yeni olduğunuz için çok heveslisiniz bişeyler hissetmeye çalışmanız normal♥️ siz evliliğinizin tadını çıkarın bebiş hayırlı zamanda gelir zaten. Hamile kalınca napcam ben diyosun bi korku ve panik oluyo o zamanda 😂 testleriniz normal çıkmış zaten endişe etmeyin 🥰🥰

X