• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğunu bilmeden grip vs ilaç kullanan var mı?

almira85

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
911
27
318
İstanbul
arkadaşlar 2 hafta oluyo 2.gebeliğimi öğreneli ama öğrenmeden bi hafta önce ağır grip oldum theraflu, minoset,iliadin sprey içtim 1 hafta kullandım yaklaşık theraflu ve sonra bıraktım. ertesi hafta hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık demişti doktor bu gün kendi doktoruma gittim bana bunların B kategori olduğunu ama theraflu içinde bir maddenin C kategori olduğunu bu tip ilaçların kar zarar iliiişkisi göz önünde bulunarak kullanıldığını söyledi şu an her hangi bir şey anlaşılmaz anca 5.aydaki ayrıntılı ultrasonda ortaya çıkar bi sorun varsa dedi çok moralim bozuldu allah bağışlasın 2 yaşında bir kızım var bu bebek süpriz oldu bize çok sevindik ama çok üzülüyorum ya bir sorun varsa bebeğimde diye şu an 8 haftalık görünüyo kalp atışları gayet iyi dedi hiç başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı? :14:

arkadaşlar 2 hafta oluyo 2.gebeliğimi öğreneli ama öğrenmeden bi hafta önce ağır grip oldum theraflu, minoset,iliadin sprey içtim 1 hafta kullandım yaklaşık theraflu ve sonra bıraktım. ertesi hafta hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık demişti doktor bu gün kendi doktoruma gittim bana bunların B kategori olduğunu ama theraflu içinde bir maddenin C kategori olduğunu bu tip ilaçların kar zarar iliiişkisi göz önünde bulunarak kullanıldığını söyledi şu an her hangi bir şey anlaşılmaz anca 5.aydaki ayrıntılı ultrasonda ortaya çıkar bi sorun varsa dedi çok moralim bozuldu allah bağışlasın 2 yaşında bir kızım var bu bebek süpriz oldu bize çok sevindik ama çok üzülüyorum ya bir sorun varsa bebeğimde diye şu an 8 haftalık görünüyo kalp atışları gayet iyi dedi hiç başına böyle bir şey gelen veya duyan var mı? :KK14:
merhaba,ben de şu an aynı durumdayım ama sanırım benim ki 4 haftalık. bebeğiniz sağlık durum nasıl çok merak ediyorum

Back