Hamile olduğumuzu öğrendikten sonra ne yapmalıyız :)

sansyanimda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
68
65
Kızlar selamlar, adetim 2 gün geçtiği için bugün HCG testi yaptım. Silik çizgiyi görünce kan verdim sonuç 44,7 çıktı. Pazartesi tekrar kan verip değerin yükselmesine bakacağım. Sizce kadın doğum doktoruna ne zaman görünmek gerekiyor,yükselmeyi gördükten sonra mı. İnşallah hepimiz istediğimiz vakitte,sağlıkla hayırlı evlat sahibi oluruz :nazar::KK200:

Kızlar selamlar, adetim 2 gün geçtiği için bugün HCG testi yaptım. Silik çizgiyi görünce kan verdim sonuç 44,7 çıktı. Pazartesi tekrar kan verip değerin yükselmesine bakacağım. Sizce kadın doğum doktoruna ne zaman görünmek gerekiyor,yükselmeyi gördükten sonra mı. İnşallah hepimiz istediğimiz vakitte,sağlıkla hayırlı evlat sahibi oluruz :nazar::KK200:
Genelde gebelik planlamadan önce gitmek ve gerekli vitamine önce başlamak daha iyi. En erken zamanda doktora görünmen daha iyi olacak çünkü tekrar kanda ve usg de bakacak değerlerini karşılaştıracak daha sonra vitamin başlanır ki o çok önemli.

Daha sonra sağlık ocağına falan gidip görüşeceksin sisteme gebelik düşecektir zaten.

Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼

Hayırlı olsun 48 saatte bir kan testi verin beta takibine bakın düzenli artış olması lazım ozaman doktora gidin kese görünmese bile birçok kan tahlili idrar tahlili yapılıyor 6000 olunca kese görünür demişti bana doktorum

X