• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile oldugumuzu ilk nasil anlayabiliriz

kızlar ben neredeyse adet tarihimden 10 gun once anlamistim biliyormusunuz.:asigim:
bi kere inanilmaz bir akintim olmustu.ikinciside daha once hic olmayan turden sagli sollu alt karin kısmında boyle seyreme gibi 1-3 saniye arasi agrilar olmustu ve allah allah demistim ama ihtimal vermemistim.
allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.:CüvCüv:

ben iki kere hamile kaldim ikisinde de bulantilarim adet gecikmemden önce basladi ondan bildim...bir de hani derler ya insan hisseder,gercekten hissettim hamile oldugumu...

ben iki kere hamile kaldim ikisinde de bulantilarim adet gecikmemden önce basladi ondan bildim...bir de hani derler ya insan hisseder,gercekten hissettim hamile oldugumu...

CANIM SUAN BENIM YUMURTLAMA GUNLERIM ;ama mide bulantilari basladi bende durduk yere,senin adetden kac gun öncesinde baslamisdi bulantilarin,basda migdemde eksime gibi bir sey oluyor sonrasi bögurmeye basliyorum ,ama cikmiyor bisey ,migdem cok kötu oluyor,

Arkadaşlar hepinize merhaba.Bende hamiş olan arkadaşlara bişi sormak istiyorum bende 3 gundur var olan bir gaz sancısı var karnım bu şişkinlikten patlayacakmış gibi bir gaz sancısı ve göğüslerimde inanılmaz bır sancı başladı bırde buyuduler acaba gaz sancısı bır hamilelik belirtisi olabilirmi çünkü ben hayatımda hiç böyle bir gaz sancısı çektiğimi hatırlamıyorum bırde kasıklarımda ara ara batmalar gibi oluyo.Allahım en kısa zamanda isteyen herkese sağlıcakla hamiş haberlerini müjdelemeyi nasip etsin.

merhaba bende bugunden 8gun once,2 gun senin dedigin sekilde gaz sancisi cektim hazimsizlik gibi birseydi ama epey agridi benim suan adetim 5 gun gecikti ve gebelik testi yaptim 2.cizgi silik cikti.bende de sadece 3gunluk bi gaz sancisi oldu birde hergun kendimi adet olacakmis gibi hissediyorum bel agrisindan dolayi bugun olmadi yarin derken 5 gun gecti ve 2 gundur sik sik idrara cikiyorum suan evde buyuk bir stresle oturmus hamilemiyim yoksa diye dusunuyorum coook zor yaaa bu belirsiz durum.

arkadaşlar yazılarınızı takip ediyorum.bizde yeni yeni düşünmeye başladık.Hamile arkadaşlara bişey sorucaktım akıntı artması oluyomuş şimdi komik gelcek belki ama soriym dedim akıntı çiğ yumurta akımı yoksa pişmiş yumurta akı kıvamındamı oluyo cevaplarsanız çok sevinirim.Allah isteyen herkesi bir an önce bebişine kavuştursun...

benim rahmimde inanılmaz sancılar olmuştu...tek fark oydu..rahime yerleşmeye çalışırken öyle sancı yapabilirmiş..

merhaba bnm adetm e15 gn kala göğüslerim 1 hafta sızladı ve ucları acıdı bnun yanı sıra bide göğüs uclarım cıkmaya basladı şimdi 4 gn var adetme ve haff memelrmn rengi değişti acba nden

Benim bir dusugum oldu ve ozaman cogu belirtileri yasamisim ama dedemi kaybettigim icin dusunmuordum.
goguslerim degismisti, uclari sivri ve aciyordu rengide koyulasmisti. Bel agrim vardi ve inanirmisiniz canim cok feci cilek cekmisti.
akintim cok vardi ve uykum cok geliyordu istahim cok acilmisti.

Rabbim insallah tekrar yasatir hepsini

mrhablar kizlar ben 1bucuk senelik evlym 1ay once korundugum hapi braktim artk cocuk istyruz bende kasik agrisi sik idrara ckma mide bulantsi yorgunluk ama adetme 10gun var 3gun once test yaptm negatif ckti kan tahlili yaptrsam szce ckarmi??

kızlar ben neredeyse adet tarihimden 10 gun once anlamistim biliyormusunuz.:asigim:
bi kere inanilmaz bir akintim olmustu.ikinciside daha once hic olmayan turden sagli sollu alt karin kısmında boyle seyreme gibi 1-3 saniye arasi agrilar olmustu ve allah allah demistim ama ihtimal vermemistim.
allah isteyen herkese saglikla nasip etsin.:CüvCüv:

Aynilarni ben yasyrum 10gun var adetime ama kasik agrim akintim idrara sık ckmam var idrar testi 3gun once yaptm ama ckmadi kan tahlili yapsam ckarmi sence

Kizlar benim adetim gecikeli 18gün oldu doktora gittim ultrasyonda bisey yok dedi beta kantesti yaptrdim sonuclari almadim daha bu sonuctada negatif cikarsa napiyim adet oldurucu hap yazdirayimmi ya hamileymisim gibi dusunuyorum azcikta hissediyorm olumsz olursa birazcik hayal kirikligi olcak heralde

Kizlar benim adetim gecikeli 18gün oldu doktora gittim ultrasyonda bisey yok dedi beta kantesti yaptrdim sonuclari almadim daha bu sonuctada negatif cikarsa napiyim adet oldurucu hap yazdirayimmi ya hamileymisim gibi dusunuyorum azcikta hissediyorm olumsz olursa birazcik hayal kirikligi olcak heralde
*
cnm ne yaptın ne oldu durumun ?

a.s.benim adetime 8 gün var ama ilk hamile oldugumuzu anlayabilecegimiz bi durum varmi acaba ben bu ay cok merak ediyorum karin agrim ve akintim var.
Aş canım bende senin. Gibiyim 2 yıllık evliyim hiçbir sorun yok ama çocuğumuz olmuyor bu ay tedaviye başladım 1 günüm geçiyor ayın 5 olmam lazımdı bugün 6 ama hala olmadım belim ağrıyor birde kasiklarimda arada sızlıyor regl olacakmisim gibi ama olmadım test yaptım yine çıkmadı bekliyorum kan testi vercem eğer regl olmazsam ama Zaman geçmiyor acaba pisikolojik olarak mı olmadım diyerek düşünüyorum inşallah öyle değildir hayal kırıklığı yaşarım yoksa

selam kızlar ben adetime 8 gün varken iç çamaşırımda ufak kahve rengi bir leke gördüm ertesi gün yine bir peceteye sığacak kadar kan sildim aksama doğru tekrar lavaboya gittim hiç bir şey yoktu ertesi gün kalktım tekrar az bişi kahve rengi lekenlenme oldu o dur budur daha bişi yok göğüslerimin yan tarafları elleyince acıyor ama baska türlüü miğde bulantım felan yok sizce bu ne olabilir bana bir yardımcı olursanız sevinirim

Ben 4 aylik evliyim gecen ay doktora gittim bebek olmasi icin bir sorun olmadigini soyledi klomen diye hap varmis hamile kalmak icin onu gecen adetimin ilk gunu 1 tane ictim geri devam ettirmedim 1 taneden baska kullanmadim ve esimle iliskiye girince korunmuyoruz zaten bu ay ilk defa iplik gibi kahverengi tonlarinda iltihapla birlikte leke geliyordu bugun abdest alacakken baktim bayagi kan kesinlikle adetime 5 gun var ve mide bulantimda cok fazla gebelik testi yaptim bisey cikmadi bu akintinin sebebi nedir bilen var mi cunku adet sancim yok lekenin o kadar agir kokusuda yok adet kani gibi kokmuyor lütfen bunun sebebini bilen varsa söyleyebilir mi

Ya benim kasıklarım agrıyor göğüsüm de agrı var ve adetimde normalde 4 de olması lazımdı ama olmadı test yapsam mı ki yada ne zaman yapmalıyım

Back
X