• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile oldugumuzu ilk nasil anlayabiliriz

bende hamile olduğumu yeni öğrendim ve tek belirti bile yoktu ,adetimde gecikme olmadı gibi birkaç gün önce ve sonra olur ya öyle sandım bulantımda yoktu fakat göğüs uclarım da inanılmaz hassasiyet vardı.hamilelik bellirtileri adet belirtileriyle aynı benim öyle oldu ve hala devam ediyor o adet öncesi sancılar olurya onlar ara ara yokluyor.gece hafif titreme ve üşümede hissediyorum uykumda da rahat değilim ne yapmam gerek

Arkadaşlar,
ben de 3 ay denemenin sonunda ki bu ay klomen ve prugen tedavisi oldum,hamileyim.Ancak değerlerim çok düşük.Bebeği kaybetme tehlikem var ancak bu tecrübemi sizinle paylaşmak isterim.ilk iki ay bende sizler gibi herşeyi gebe olabileceğime bağlıyordum,ama bu ay herşey çok farklıydı.Kasıklarım çok farklı ağrıyordu,göğüslerim ilişki sonrasından 3 gün sonra ağrımaya ve acımaya başladı.
yani arkadaşlar,inanın hamile kaldığınızda o ağrıların,göğüs acımalarının farkını hissediyorsunuz.Ben hissettim.
Umarım bebeğimi kaybetmem,ancak dr çok olumsuz.Hayırlısı olsun.Umarım herkes en kısa zamanda bebiş sahibi olur.Bu konuları çok araştırdım ve yaşadım.Sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım.

canım doktor ne kadar ümitsiz olursa olsun sen çok umutlu olmalısın. moral çok önemli sakın sakın üzülmek asla yok sakın moral çok yüksek olmalı bebişin çok iyi olavcak değerinde normale dönecek bende yaşadım böyle bir olay sana bazı sorularım var kaç günün geçti ve bhcg değerin enson hangi gün yaptın değerin kaç? Söylersen memnun olurum k. i .b :teytey:a.s. her şey yoluna girecek ama stres yapmazsan

iyi akşamlar kızlar sizlere bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim..............
bir hafta önce kan tahlili yaptırdım negatif çıktı ama halada adet olmadım yarından itibaren günüm geçmiş oluyo yumurtlama geç olduysa ondan dolayı negatif çıkmış olabilir mi sizce hamilemiyim değilmiyim kasıklarıma batmalar oluyo bide adet olucakmışım gibi karnım ağrıyo gidip bakıyorum olmamışım gögüslerimde acıyo ????????????????

canım kanda gebelik 4 günlük olsa bile çıkar bunu unutma .........bekle adetin 3 - 5 gün geçerse bir daha baktır.....hayırlısı inşlallah..........

Kızlar her ay aynı şeyleri düşünmek çok kötü bir durum! bizlerin düşünecek ne çok meselesi varken, bir de acaba hamile miyim değil miyim fikrinden vazgeçemiyoruz.oysa ki eşler çok rahat dert tasa etmiyorlar! öyle değil mi sizce de kızlar?
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirleriyle aynı paralellikte.. göğüs karıncalanması ve sızısı, vajinal akıntı,bazen adet beklerken bulantı bile oluyor ve acıkmalar..
En iyisi adetin 4-5 gün gecikmesini bekleyip,kan testi yapmak! İdrar testlerine boşuna para vermemek!
Bana katılan var mııı???

kesinlikle katılıyorum... çok haklısın umutla beklediğimiz için hep belirtiler var gibi düşünüyoruz benide daha 8 gün var adetime sanki şimdiden belli olacakmış gibi kasıklarım sancıyor ama belkide psikolojiktir en iyisi adetin 3 yada 5 gün geçmesini beklemek ondan sonra şüphelenip teslere başvurmak ma bizler ne yapıyoruz daha gün gelmeden hemen testler böyle yapınca sadece steresegiriyoruz bence.....

mrb bayanlar uzun zamandır siteden ayrıydım benide aranıza alın yahuu çünküü benimde sizin gibi derdim var bebekkk istiyoommmm ama olmuyooo yaff. :(

UMDEciğim hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah.İnşallah bebeğini de kaybetmezsin,umudunu sakın kaybetme.

arkadaşlar ben bu arada herkesle başka bir konu paylaşmak istiyorum.Ve hepinizin dikkatini buna vermesini istiyorum.
Teyzemin kızı 6,5 aylık hamileydi.28.06'da birden bire kanaması olmuş ve apar topar hastaneye kaldırılmış.Doktoru bir ilaç yazmış ve ya hemşireler dozunu yanlış vermiş yada doktor yanlış ilaç vermiş bilinmiyor ama sancı sancı acilen ameliyata almışlar. Sonuç 30.06'da bebiş daha 7 aylık olmadan dünyaya gelmiş. Tam 980 gr ve ciğerleri tam olarak gelişmediği için şu an küvezde yaşam mücadelesi veriyor. Doktorlar bol bol dua edin diyorlamış.Annenin halinden bahsetmeme gerek yok herhalde. Böyle şeylerde oluyor işte biz bu bebişleri nasıl korucaz bilemiyorum.Lütfen siz de yiğenimden dualarınızı eksik etmeyin.

arkadaşlar ben bu arada herkesle başka bir konu paylaşmak istiyorum.Ve hepinizin dikkatini buna vermesini istiyorum.
Teyzemin kızı 6,5 aylık hamileydi.28.06'da birden bire kanaması olmuş ve apar topar hastaneye kaldırılmış.Doktoru bir ilaç yazmış ve ya hemşireler dozunu yanlış vermiş yada doktor yanlış ilaç vermiş bilinmiyor ama sancı sancı acilen ameliyata almışlar. Sonuç 30.06'da bebiş daha 7 aylık olmadan dünyaya gelmiş. Tam 980 gr ve ciğerleri tam olarak gelişmediği için şu an küvezde yaşam mücadelesi veriyor. Doktorlar bol bol dua edin diyorlamış.Annenin halinden bahsetmeme gerek yok herhalde. Böyle şeylerde oluyor işte biz bu bebişleri nasıl korucaz bilemiyorum.Lütfen siz de yiğenimden dualarınızı eksik etmeyin.
Çok zor bi durum Allah yardımcısı olsun bebişini ona bağışlasın...

Rabbim taşıyamayacağımız yük yüklemesin bizlere tabiiki kolay değil Allah acil şifasını versin anayada metanet versin çok geçmiş olsun arkadaşım

Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın[/QUOTE]

aminnnn.gerçekten allah yaşatmasın allah yar ve yardımcısı olsun.bütün kalbimle dua ediyorum allah bebeğini ona bağışlasın yüzü güzel kalbi güzel bahtı güzel bir insan olarak hayatına devam ettirsin inşallah

canım bende sadece adet gecikmesi olmuştu 6 gün gecikmişti. yukardaki belirtilerin hiçbirini hissetmemiştim şuan 7+1 günlük hamileyim hala da hissetmiyorum .baştan çok şüphelenmiştim acaba değilmiyim diye... doktorum "normal, her insanda aynı belitrtiler olmaz" demişti...

karın ağrısını bilemem ama bende aşırı ama aşırı uyku hali olmuştu ve sonrada yine aşırı mide bulantısı...

kızlar merhaba
benim göğüslerimde aşırı bir ağrı olmuştu bu normalde adet dönemimde de oluyordu ama işin ilginci böyle göbek çevreme kramplar giriyordu ve aşırı bil bel ağrısı çektim göbek deliğindeki kramplar dışında diğerleri adet dönemimde de oluyordu ama ağızdaki kireçimsi tat ve göğüslerimdeki damarların çıkması o dönem bayağı ilgimi çekmişti yani... bel ağrılarım 2-2.5 ay hiç geçmedi

merhaba arkadaslar bende eczaneden gebelık testı alıp yaptım pozıtıf cıktı daha sonra emın olmak ıcın özel polıklınıkte yaptırdım testı negatıf cıktı eczaneden tekrardan aldım gebelık testı 1 hafta sonra tekrardan pozıtıf cıktı kafam ıyıcene karıstı :( kısmetse yarın doktora gıtmeyı dusunuyorum umarım hamıleyimdir:)

merhaba arkadaslar bende eczaneden gebelık testı alıp yaptım pozıtıf cıktı daha sonra emın olmak ıcın özel polıklınıkte yaptırdım testı negatıf cıktı eczaneden tekrardan aldım gebelık testı 1 hafta sonra tekrardan pozıtıf cıktı kafam ıyıcene karıstı :( kısmetse yarın doktora gıtmeyı dusunuyorum umarım hamıleyimdir:)
Insallah iclal hamilesindir...Dr a idrar testimi yaptirdin,kanmi?Idrar testin kaliteliyse kesinlikle yanilmaz...ama seninki biraz karisik durum en iyisi kan da baktir baktirmadiysan eger!!!

DR İBRAHİM SARAÇOĞLU HAMİLE KALMAK İÇİN KÜR : Bu kür 21 gün uygulanıyor. 8-9 adet kuru inciri yarım litre suyun içine koyu kaynatın. Kaynayan İncirin içine bir adet sert havuç ilave edin. 2-3 dakika daha kaynattıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah aç karnınakahvaltıdan önce, kalan yarısını da yine aç karnına öğle yemeğinden önce için.

Back
X