• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile oldugumuzu ilk nasil anlayabiliriz

Kizlar benim adetim 8 gun gecikdi, evde yaptigim testler de negatif gosteriyor. Ara sira olan kasik agrisindan - gaz sancisi- baska da hicbir belirtim yok. Dis gebelik falan olabilir mi? Artik meraklanmaya basladim.

sağol cnm o negatif test benmde kafamı karıştırdı hemde sabah idrarıyla yaptım onu ama negatifti silik çizgi yoktu tek çizginin yanında koca bi boşluk vardı senağlamaama ama adetimde bugün 2. günü beni negatif testten çok adet gecikmesi şüphelendiriyor ama streste olabilir bilmemiyorum :çok üzgünüm:erkenmi acaba diye düşünüyorum çünkü kesin sonuç için 1 hafta 10 günlük gecikmeyle yapılması gerekiyormuş test tekrarları olmasın diye,inş. vardır cnm ve Allah en kısa zamanda bebiş özlemini giderir..

Belirtilerin zamanı konusunda da elimden geldiğince yardımcı olayım.Benim adetime iki gün kalana kadar anlamadım.Akıntılarım o zaman başladı.Adet olacağım gün arttı.Yumurtalıklarımdaki ağrıda yine o gün oldu aynı adet olacak gibi.Ama göğüslerimde farkedilr bi şişlik olmadı adet öncesi nasılsa en fazla o kadar.Hatta bazı adet dönemlerinde daha fazla şiştiği bile olmuştu.Asyacım test için o kadar beklemene gerek yok hele de kan testi için.Benim hcg düşükken bile idrar testinde çok hafifte olsa belirmişti.Hemen kan testi yaptırdım net belli oldu.Zaten sıfırı geçerse hcg hamilesin bu kadar basit sende biliyorsundur.Bence yarında adet olmazsan bi kan testi yaptır böylesi daha zor.Bizde müjdeli haberlerini alırız inşallah.

Kizlar benim adetim 8 gun gecikdi, evde yaptigim testler de negatif gosteriyor. Ara sira olan kasik agrisindan - gaz sancisi- baska da hicbir belirtim yok. Dis gebelik falan olabilir mi? Artik meraklanmaya basladim.

benimde geçen aylardan birinde 15 gün gecikmişdi test yaptırmışdım tek çizgi çıkmışdı inanmayıp dr a gittim negatif çıktı. ben o ay bademciklerimden dolayı antibiyotik içmişdim meğer o yüzden gecikmiş ama inşalla gönlüne göre olura.s.

ben göğüslerimin şişmesi ve ateşimin yükselesiyle anlamıştım hemde adetime 7 gün varken

ben göğüslerimin şişmesi ve ateşimin yükselesiyle anlamıştım hemde adetime 7 gün varken

hergun olcuyor muydun canim sicakligini?

benim da daha adetime 11 gun var ama goguslerim hafif hafif aciyor 2 gundur. daha once de boyle olmustu ama hamile degildim o sebeple coook umutsuzummmmmmmmmmm..

merhabalar,benim adetime 4 gün var fakat 3 gündür vücudumda özellikle ayaklarımda ve göğsümde şişme var ayrıca ayaklarımın altı yanıyor ayrıca benım akıntım olmazdı buay bıde oda var acabamı dıyorum ama bilemiyorum test yaptırsam cıkarmı yoksa beklesemmı bana yardımcı olurmusunuz
:1no2:

merhabalar,benim adetime 4 gün var fakat 3 gündür vücudumda özellikle ayaklarımda ve göğsümde şişme var ayrıca ayaklarımın altı yanıyor ayrıca benım akıntım olmazdı buay bıde oda var acabamı dıyorum ama bilemiyorum test yaptırsam cıkarmı yoksa beklesemmı bana yardımcı olurmusunuz
:1no2:
Bekle hayatım biraz daha kesin sonuç al benceyerimseniben

canım bence üşenmeden kanda gebelik testi yaptırın en kesin sonuç o oluyor, ben 4 hafta 4 günlük hamişim adet tarihime 2 gün kala önce idrar tahlili yaptırdım hafif pembe çizgiyi görünce hemen kan tahlili yaptırdık o da çok şükür pozitif çıktı.
Allahım en kısa zamanda karnınıza bebişleri kondursun

Arkadaşlar merhaba,
Ya ilişkiden ne kadar zaman sonra evde test yapsam tutup tutmadığını anlarım bilen var mı?
İlk defa bu ay denedim ve çok heyecanlanıyorum

Ben de aynı durumdayım, araştırdığıma göre kan testinde adet gecikmeden (bir kaç gün önce herhalde),idrar testinde de gecikmeden sonra 3 yada 7 gün içinde belli oluyormuş.Nasıl beklerim bilmiyorum

benim gecikmem falan yok zaten yeni temizlendim ilk yumurtlama dönemim.Herhalde bayağı beklemem gerekecek. Acaba şu eczanelerde satılan testler biraz ipucu verir mi? Ne dersin arkadaşım?

arkadaşlar biliyorum merak edip sonucu hemen öğrenmek istiyosunuz çünkü bende aynı böyleydim. oyüzden en güzeli adetinizin geçikmesini bekleyin hamileysen zaten adet olmassınız,adet gününüz gelmeden yaptırırsanız boşuna fuzulu masraf yani,adet olmazsanız olmadığın gün bi idrar testi yaparsın ve sonucu görürsünüz zaten,sabırlı olun ve bekleyin derim kızlar.

bende o belirtilerin bazıları var bazıları yok. ama tek enteresan bir şey var. normalde , yani normal aylarda regl olmadan bir kaç gün önceden aşırı kasık ağrılarım başlardı. şimdi ise yumurtlama dönemimden bu yana çok ufak kasılmalar oluyor. ki bu gün son gün olmasına ramen çok hafif yinede. ve dün üçkere tansiyonum düşer gibi oldu yani tam bir baş dönmesi değildi. aslında bu kadar acele etmemin sebebi. fosur fosur sıgara içiyor olmam.
insallah kızlar insallah ALLAH hepimize annelik duygusunu yaşatsın.

Back
X