- 25 Ekim 2022
- 125
- 52
- 28
- 25
- Konu Sahibi ilkkezanne
-
Korunuyorduk aslında korunmamıza rağmen olduKorunmadığınız için olan olmuş. Kürtaj düşünmüyorsanız alışmaya çalışın. Henüz almanız gereken bir şey yok. Doktora gitmeniz gerekiyor. Düzenli takip gerekiyor.
Hangi yöntemle korunuyordunuz?Korunuyorduk aslında korunmamıza rağmen oldu
Daha bebek alışverişi için çok çok erken ama bian önce randevu alın bide folik asit kullanmanız gerekiyor önce kan degeri bakılacak düzenli yükseliyor mu diye sonra kese görünecek saglıklı bir gebelik mi diye kalp atışı vs hepsi olduktan sonra süreç gerçekten başlamış oluyor sonra da zaten doktor sizi yönlendirirAldırmayı düşünmüyorum vardır bunda da bir hayırama sürece alışmak için yapabileceğim önerileriniz varsa bilmek isterim bir de bebek için ihtiyacım olacak ürünleri öğrenirsem yavaş yavaş almaya başlayabilirim
Prezervatif ile korunuyordukHangi yöntemle korunuyordunuz?
Doktora gittim 1 kez keseyi gördük yarın tekrar kontrolüm var kalp atışlarını duymak için gidicez yarın tam 6 haftalık oluyorDaha bebek alışverişi için çok çok erken ama bian önce randevu alın bide folik asit kullanmanız gerekiyor önce kan degeri bakılacak düzenli yükseliyor mu diye sonra kese görünecek saglıklı bir gebelik mi diye kalp atışı vs hepsi olduktan sonra süreç gerçekten başlamış oluyor sonra da zaten doktor sizi yönlendirir
Teşekkür ederim destekleriniz içinBende 1yıllık evliyim 22 yaşındayım. Bu ay gebe kaldım. Korunmuyorduk ama takipte etmiyorduk yumurtlama günlerimi vs. Kan testi verdiniz mi? Verdiyseniz sonuç ne çıktı?
7 aylık evlilikte çok normal kendinizi hazır hissetmemeniz. Ben de 1 seneyi dolduralım sonra olursa olur inşallah derdim hep. Allah size böyle nasip etmiş, sorgulamayınn40 yaşında hâlâ gebe kalamayan kadınlarımız var.
Genç bir anne olacaksınız, keyfini çıkarın. Bebişiniz sizinle beraber büyüyecek. Onu daha iyi anlayabileceksiniz.
Kimse anne karnında öğrenmiyor bişeyleri yaşayarak göreceğiz stres yok
Teşekkür ederimHafta hafta bebek gelisimi videolarini izleyin. Neler alincak arastirin aceleniz yok surec uzun minik yavrunuz sizi kendine hazır hale getiricek ve anne yapicak. Hersey güzel olucak mutlu olum sükredin.
Benimde yoktu ta ki cinsiyetini öğrenene kadarMerhaba herkese 23 yaşındayım 7 aylık evliyim plansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim kendimi hiç hazır hissetmiyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok mesela bebek için veya kendim için neler almam gerekir bilmiyorum bir de hiç annelik hissi yok napıcam
Hayırlı olsun öncelikle kesenin içinde bebek göründümu pekiDoktora gittim 1 kez keseyi gördük yarın tekrar kontrolüm var kalp atışlarını duymak için gidicez yarın tam 6 haftalık oluyor
Bende bugün keseyi gördüm henüz 4 + 3Teşekkür ederim destekleriniz içinilk kan testinde beta 3700 geldi ikincisinde 13 bin
Hayır bebeği görmedik henüzHayırlı olsun öncelikle kesenin içinde bebek göründümu peki
İnşallah dediğiniz gibi olur bugün kalp atışlarını da duydukSuan cok basindasiniz 20. Haftalarda tekmelerini hissedince dunyanin en guzel hissi diyeceksiniz annesi
Çok teşekkür ederim inşallah sizinki de sağlıkla gelirhazır olamamakta çok haklısınız hem yaşınız çok küçük hem de evliliğiniz çok yeni ve bebek beklenmeden gelmiş benbebek kararı verdikten sonra bile pozitif gördüğümde alışma süreci yaşadım inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebeğiniz
şimdilik bişey almak için çok erken ama bir duygu oluşsun falan isterseniz body olur patik olur bakarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?