Hamile olduğumu öğrendim lütfen yardım

ilkkezanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2022
125
52
28
25
Merhaba herkese 23 yaşındayım 7 aylık evliyim plansız bir şekilde hamile olduğumu öğrendim kendimi hiç hazır hissetmiyorum ve ne yapmam gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok mesela bebek için veya kendim için neler almam gerekir bilmiyorum bir de hiç annelik hissi yok napıcam

Korunmadığınız için olan olmuş. Kürtaj düşünmüyorsanız alışmaya çalışın. Henüz almanız gereken bir şey yok. Doktora gitmeniz gerekiyor. Düzenli takip gerekiyor.

Aldırmayı düşünmüyorum vardır bunda da bir hayır ama sürece alışmak için yapabileceğim önerileriniz varsa bilmek isterim bir de bebek için ihtiyacım olacak ürünleri öğrenirsem yavaş yavaş almaya başlayabilirim

Daha bebek alışverişi için çok çok erken ama bian önce randevu alın bide folik asit kullanmanız gerekiyor önce kan degeri bakılacak düzenli yükseliyor mu diye sonra kese görünecek saglıklı bir gebelik mi diye kalp atışı vs hepsi olduktan sonra süreç gerçekten başlamış oluyor sonra da zaten doktor sizi yönlendirir

Hafta hafta bebek gelisimi videolarini izleyin. Neler alincak arastirin aceleniz yok surec uzun minik yavrunuz sizi kendine hazır hale getiricek ve anne yapicak. Hersey güzel olucak mutlu olum sükredin.

Bende 1yıllık evliyim 22 yaşındayım. Bu ay gebe kaldım. Korunmuyorduk ama takipte etmiyorduk yumurtlama günlerimi vs. Kan testi verdiniz mi? Verdiyseniz sonuç ne çıktı?

7 aylık evlilikte çok normal kendinizi hazır hissetmemeniz. Ben de 1 seneyi dolduralım sonra olursa olur inşallah derdim hep. Allah size böyle nasip etmiş, sorgulamayınn 40 yaşında hâlâ gebe kalamayan kadınlarımız var.

Genç bir anne olacaksınız, keyfini çıkarın. Bebişiniz sizinle beraber büyüyecek. Onu daha iyi anlayabileceksiniz.

Kimse anne karnında öğrenmiyor bişeyleri yaşayarak göreceğiz stres yok

Doktora gittim 1 kez keseyi gördük yarın tekrar kontrolüm var kalp atışlarını duymak için gidicez yarın tam 6 haftalık oluyor

Teşekkür ederim destekleriniz için ilk kan testinde beta 3700 geldi ikincisinde 13 bin

Benimde yoktu ta ki cinsiyetini öğrenene kadar

Teşekkür ederim destekleriniz için ilk kan testinde beta 3700 geldi ikincisinde 13 bin
Bende bugün keseyi gördüm henüz 4 + 3 2 gün önce beta 3833 geldi. 10 gün sonra inşallah bebişi görebileceğiz hayırlı olsunn

hazır olamamakta çok haklısınız hem yaşınız çok küçük hem de evliliğiniz çok yeni ve bebek beklenmeden gelmiş benbebek kararı verdikten sonra bile pozitif gördüğümde alışma süreci yaşadım inşallah sağlıkla sıhhatle gelir bebeğiniz
şimdilik bişey almak için çok erken ama bir duygu oluşsun falan isterseniz body olur patik olur bakarsınız

Çok teşekkür ederim inşallah sizinki de sağlıkla gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…