sagolasın cnm dusunmemeye calısıyorum ama ıste maalesef olmuyor esımde cok kızıyor bu halıme zaten sımdı ısten geldı o da cuma gunu ozelden randevu aldı gıdıp bı daha gorun de ıcın rahatlasın dedı cuma gunu gıdıp bı baktırcam yıne bellı mı olur belkı ıyı seyler cıkarda 10 gun kendımı yememıs olurum ya HAYIRLISI olsun da artık kotu de cıksa cok uzulcem bılıyorum ama olsun hayırlısı degılsede olmasın artık :18:
yok canım kutahyadayım bı kac kısının ve aıle hekımımınde onerdıgı bır dr var daha oncekı gıttım ozel hastanedeymıs o da ona gıdıcem ıns ıyı seyler olur arada boyle karamsarlıga dusuyorum ama genelde ıyı dusunmeye calısıyorum ama ıste oyle bı zaman gelıo kı beynımı kemırıyo resmen,sabırlı olamamak cok kotu ya hersey hemen olsun dıye debelenıyorum sonrada boyle abuk sabuk seyler dusunmeye baslıyorum forumları cok arastırdım arastırdıkca bu tarz konuları beynıme kazıdım resmen bu kadar ınsanın basına gelmıs ya banada olursa korkusu yedı bıtırdı benı ustune bırde gec yumurtlamam ve ıkıncı gıttıgım doktorun yaptıklarıda eklenınce ohhhhhh kım tutar benı :26:
İnşallah bebeğini görürsün canım, benim de sabah 9 da randevum, benim kesem düzgün değildi, bilmiyorum bakalım ne olucak.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?