- 6 Aralık 2014
- 14
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi anneolmakistiyorumm
-
5 gunun gecmıs bazen ıdrar testlerı dogruyu gostermıo kan tahlılı yaptır bıan once ıns hamılesındırIyi gunler ben 28i ile 1 agustos tarihleri arasinda adet oluyorum bu ay olmadim. Nerdeyse butun gebelik belirtilerini tasiyorum. Migdem bulaniyor. Sirt agrilarim cok fazla ve surekli beyaz bir akintiyla karsilasiyorum. Cok sikta tuvalete gidiyorum. fakat 2 tane gebelik testi yaptim 2side negatif cikti. Adetimin uzerinden 5 gun gecti acaba erken olabilir mi? Yoksa umidi kesmeli miyim?
Valla hiiiççç korkma Allaha teslim et hayırlısı neyse o olsun inşallahGitmek istiyorum. Esimede soylemedim o daha cok hevesleniyo. Anne ve baba olmayi cook istiyoruz bosu bosuna heveslenelim de istemiyorum. Ah ah pazartesi gidicem ama bu korkuyu icimden nasil aticam bilmiyorum.
Kan testi yaptirmak icin hastaneye bi bolume mi gitmek gerekiyor yoksa sadece kan testi mi yaptirmak istiyorum mu dicez? Kusura bakmayin bilmiyorum oyuzdenn soruyorum
Bende 10 gun aralıkta 2 kere test yaptım ilk testte soluk çizgi bile yoktu hissettiğim tek belirti aşırı yorgunluktu 2cide 10 saniye icinde 2 çizgi çıktı ve doktor çok yeni olduğu için cikmamistir dedi tekrar test yapIyi gunler ben 28i ile 1 agustos tarihleri arasinda adet oluyorum bu ay olmadim. Nerdeyse butun gebelik belirtilerini tasiyorum. Migdem bulaniyor. Sirt agrilarim cok fazla ve surekli beyaz bir akintiyla karsilasiyorum. Cok sikta tuvalete gidiyorum. fakat 2 tane gebelik testi yaptim 2side negatif cikti. Adetimin uzerinden 5 gun gecti acaba erken olabilir mi? Yoksa umidi kesmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?