• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu düşünüyorum ama idrar testi negatif çıktı :(

kızlaarrr kan testimin sonucunu aldım doktorum ne var ne yok görünüyor dedi değer 0dan küçük olursa gebe değilsin derdim ama seninki 1 çıkmış dedi..gebe olmak için de 5 den büyük olması gerekiyomuş...bu ne demek yaa... bilen varsa Allah rızası için bi desin bu ne demek..

Değer 1 ise hamile değilsin canımcım ne yazık ki. Bozma moralini, gelecek ay güzel haber verirsin inşallah

:KK46::nazar: bebişin olamasa da üzülme bir daha ki aya denersiniz Allah dan ümit kesilmez

Değer 1 ise hamile değilsin canımcım ne yazık ki. Bozma moralini, gelecek ay güzel haber verirsin inşallah

ama 2 ay önce de yaptırmıştım test direkt negatif demişti şimdi ortada bi cevap verdi doktor..bu bi umut sayılmaz mıı :(

Canım 1'e negatif deniyor zaten. Benim de 1.100 çıktı hep sonra regl oldum

negatif deseydi ancak umudum kalmazdı ama negatif değil bu ay çok umutlandım Rabbim nasip eder inşallahh...

canım bende test yaptım negatif..hala adet olmadım.bugün 4. günüm kahverengi akıntı geldi..birazda belim agrıyo.ama hastalanmadım daha.tam oldu diyorum yine başa sarıcaz :( Allahın bir bildiği vardır diyez mecbur..sende hiç takma kafana

canım bende test yaptım negatif..hala adet olmadım.bugün 4. günüm kahverengi akıntı geldi..birazda belim agrıyo.ama hastalanmadım daha.tam oldu diyorum yine başa sarıcaz :KK43: Allahın bir bildiği vardır diyez mecbur..sende hiç takma kafana

ben de bugün tekrardan test yaptırdım negatif çıktı bu sefer de..adet söktürücü iğne verdi ama vurunmayacammm...Rabbim yardım etsin o herşeyin en iyisini bilir...:KK33::KK33:

ben de bugün tekrardan test yaptırdım negatif çıktı bu sefer de..adet söktürücü iğne verdi ama vurunmayacammm...Rabbim yardım etsin o herşeyin en iyisini bilir...:KK33::KK33:

benim adetim geldi 4 gün gecikmeli olarak..kısmet canım ya hayırlısı.3-5 gün daha olmazsan yine git doktora.inşallah bidaki ay Allahın izniyle bizde hamiş oluruz :)

Aynı şeyi bi kere yaşadım idrar da negatif cikti doktora gitmedim ve en sonunda düşük yaptım

merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm :KK43:

Erken gebelik testlerinden alıp deneyin canım normal idrar testlerine oranla adetine 4 gün kala kesin sonuç veriyor.

benim adetim geldi 4 gün gecikmeli olarak..kısmet canım ya hayırlısı.3-5 gün daha olmazsan yine git doktora.inşallah bidaki ay Allahın izniyle bizde hamiş oluruz :)

ben hala olmadım yaa...artık gitmem doktora...iyice paranoyak oldum :KK49::KK49::KK49: öteki adeti bekliycemm :KK31:

Back
X