• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olduğumu düşünüyorum ama idrar testi negatif çıktı :(

aleaf88

kocasının prensesi fasulyenin annesi☺
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
72
11
48
merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm :(

Merhaba yüreği güzel arkadaşlar, aranıza yeni katıldım , ama sizleri hep uzaktan uzaktan izler takip ederdim :KK55: hemen konuya girmek istiyorum, 31 ağustosta regl oldum, 1 ekimde olmam gerekiyordu, olmadım 5 inde evde test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı, bugün doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi, fakat kese yok, hamileliğin kesinleşmesi için çok erken dedi, kan testi istedi negatif çıktı, ama bana olabilir de olmayabilirde dedi dr.( nasıl oluyorsa anlamadım ya vardır ya yoktur):KK43: 10 gün sonra tekrar gel, bakalım dedi, yani adetim dokuz gün gecikti gebelik varsa kan testinde çıkmış olması gerekmiyor muydu,psikolojim bozuldu, bir 10 gün daha nasıl geçecek, ne yapmalıyım sizce hamile olabilir miyim? o kadar istiyorum ki, hevesim hep kursağımda kalıyor, ama hislerim duygularım hamile olduğumu söylüyor, yani adeti bu kadar gecikip, testi negatif çıkan sonra da gebe olduğunu öğrenen var mı?:KK61:

Merhaba yüreği güzel arkadaşlar, aranıza yeni katıldım , ama sizleri hep uzaktan uzaktan izler takip ederdim :KK55: hemen konuya girmek istiyorum, 31 ağustosta regl oldum, 1 ekimde olmam gerekiyordu, olmadım 5 inde evde test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı, bugün doktora gittim rahimde kalınlaşma var dedi, fakat kese yok, hamileliğin kesinleşmesi için çok erken dedi, kan testi istedi negatif çıktı, ama bana olabilir de olmayabilirde dedi dr.( nasıl oluyorsa anlamadım ya vardır ya yoktur):KK43: 10 gün sonra tekrar gel, bakalım dedi, yani adetim dokuz gün gecikti gebelik varsa kan testinde çıkmış olması gerekmiyor muydu,psikolojim bozuldu, bir 10 gün daha nasıl geçecek, ne yapmalıyım sizce hamile olabilir miyim? o kadar istiyorum ki, hevesim hep kursağımda kalıyor, ama hislerim duygularım hamile olduğumu söylüyor, yani adeti bu kadar gecikip, testi negatif çıkan sonra da gebe olduğunu öğrenen var mı?:KK61:

Ay kuzum aynı sorun bende de var. Test negatif ama regl olmuyorum fakat sebebi belli değil. 1 hafta daha bekleyecekmişim. Hakkımızda hayırlısı

merhaba arkadaşlar ben bu ay hamile olduğumu hissediyorum adetimin normalde ekimin 1 inde olması gerekiyodu 4ünde oldum.ilk gün normal oldum 2. gün adetim kesildi kasıklarımda çok ağrı vardı adet olmadan önce de..adetim kesileli 3 gün oldu ama hala kasıklarımdaki ağrı geçmedi bu arada idrar testi yaptım negatif çıktı hamile olma ihtimalim nedir? kan testi yaptırsam mı fikirlerinizi bekliyorumm :KK43:

bence kadın doğumcuya git.üstüne görme diye bişey var sonuçta.kuşkuyla yaşanmaz.inşallah hamilesindir :)

bence kadın doğumcuya git.üstüne görme diye bişey var sonuçta.kuşkuyla yaşanmaz.inşallah hamilesindir :)

şimdi gittim kan vermeye...inşallahh hamileyimdir yaa çok isiyorum Rabbim bana da nasip etsin bu duyguyu...Dua edin lütfenn :KK61::KK61::KK61:

tüm isteyenlereee...içinde bize de...Rabbim aratmasın emanetini..

aminnn.benimde dün adet olmam lazımdı olmadım daha.3 gün önce test yapmıştım negatif.hafta sonu yapıcam yine test.inşallah bende hamileyimdir sende bana dua et :KK17:

aminnn.benimde dün adet olmam lazımdı olmadım daha.3 gün önce test yapmıştım negatif.hafta sonu yapıcam yine test.inşallah bende hamileyimdir sende bana dua et :KK17:

canımm bu idrar testleri güvenilir olmuyomuş..herkeste çıkmıyomuş sonucu.. bi kan testi yaptır istersen..ben iki gün evvel idrar testi yaptırdım negatif çıktı inşallah kan pozitif çıkarrr :KK71::KK71: Allah gönlümüze göre versinn...İnşallah biz de seninle aynı anda hamile oluruzz :KK9:

canım bi kan testi mi yaptırsan idrarda belli olmuyo yaa..negatif çıkınca da insan resmen yıkılıyoo..

canım bi kan testi mi yaptırsan idrarda belli olmuyo yaa..negatif çıkınca da insan resmen yıkılıyoo..

evet haklısın.belki yarın sabah giderim tabi adet olmazsam inşallah...nekadar iyi olur birlikte hamile olursak :) kısmet herşey Allahın takdiri..

Bende bayramın 3. günü yani 6 sında adet olacaktım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 dün sonra yani 8 inde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala adet olmadım ve belirtide yok. Yine test yaptım bu defa tek çizgi çıktı. Çıldırcam ya madem neden adet olmuyorum ya da niye ikinci çizgi çıktı :(

Ay kuzum aynı sorun bende de var. Test negatif ama regl olmuyorum fakat sebebi belli değil. 1 hafta daha bekleyecekmişim. Hakkımızda hayırlısı
Amin , hayırlısı olsun inşaallah, müjdeli haberinizi bekliyorum :) Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar, gül kokulu bebişler nasip etsin :KK51:

Bende bayramın 3. günü yani 6 sında adet olacaktım test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 dün sonra yani 8 inde kan testi yaptırdım negatif çıktı. Hala adet olmadım ve belirtide yok. Yine test yaptım bu defa tek çizgi çıktı. Çıldırcam ya madem neden adet olmuyorum ya da niye ikinci çizgi çıktı :KK43:

canım benim idrar tahliline güvenme kan tahlilinde kesin çıkıyomuş ama geç döllenme diye de bişi varmış onda hemen çıkmıyomuş bazen..

canım benim idrar tahliline güvenme kan tahlilinde kesin çıkıyomuş ama geç döllenme diye de bişi varmış onda hemen çıkmıyomuş bazen..
Kandada çıkmadı canım 2 gün önce kan tahlili de yaptırdım inşallah geç döllenmedir :(:(:(

Back
X