hamile oldugumu bugun ogrendim kanamam var :((

btlaltny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
146
33
28
Bugun umudumu yitirdgm anda hamile oldugumu ogrendim kanamam var smdi progestan kullandim benim gibi boyle bi durum yasayan var mi moralm cok bozukk

Bugun umudumu yitirdgm anda hamile oldugumu ogrendim kanamam var smdi progestan kullandim benim gibi boyle bi durum yasayan var mi moralm cok bozukk

çok geçmiş olsun hamileliğin hayırlara vesile olsun progestan hamileliği kolaylaştıran bir yumurtayı olğunlaştıran bir hormon ilacı kanamayı durdursun diye içtiysen ben bununla duracagını sanmıyorum ayrıca böyle hafif ara kanamalarda normaldir

Bilmiyorum canm ama adet kanamasi gibi halende durmuyo doktorum acilen ilaci almami ve icmemi soyledi bende oyle yaptim hayirlisi bakalm yarin belli olur artik

Evet canm hatirliyorm seni konusmustuk bu ay kaldm cok sukur ama malesef kanamam var ve bildigin adet kanamasi hic durmadi
Yerleşme kanamasidir belki doktora git hemen hızlı hareket etme ay valla çok sevindimm korkma birsey olmaz inşallah haber verirmisin sonucu merak ederim

Canm malesef dusuk yapmisim kimyasal gebelikms rahme yerlesmeden adet kanamamla birlkte dusmus .s

Canm malesef dusuk yapmisim kimyasal gebelikms rahme yerlesmeden adet kanamamla birlkte dusmus .s
yaaa çok üzüldümm ama ben inanıyorum olacak canım civanperçemi falan iç bal tarçın çörekotu ama bunları hep birlikte yapma balt tarçın çerikotunu karıştır ye çayı bu kür bitince uygula inanyıorum olacak üzülme nolur

Saglik olsn canm olacagi varms uzulmuyorm artik olacagi varsa olur zaten Allah tan hayirlisini istiyorum

Mrb progestani kanama esnasinda dusuge engel olmasi icin veriyolar ayrica bazi tedavilerde de hamilelikten oncede hem ignesini hem fitilini veriyorlar aylarca hamileligimde kullandim

Mrb progestani kanama esnasinda dusuge engel olmasi icin veriyolar ayrica bazi tedavilerde de hamilelikten oncede hem ignesini hem fitilini veriyorlar aylarca hamileligimde kullandim

Evet canm veriyolar ama ben hamile oldugumu ogrendigim gun kanamam oldu kese olusmamisti kimyasal gebelikmis olusamayinca malesef rahme tutunamadan dustu

Evet canm veriyolar ama ben hamile oldugumu ogrendigim gun kanamam oldu kese olusmamisti kimyasal gebelikmis olusamayinca malesef rahme tutunamadan dustu
Gecmis olsun vardir bunda da bir hayir bende dusuk yaptim maalesef o yuzde seni anlayabiliyorum

Gecmis olsun vardir bunda da bir hayir bende dusuk yaptim maalesef o yuzde seni anlayabiliyorum

Sagol canm sanada gecms olsn cok uzuldumhayir olsn kismet deglms Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah sen ne zaman dusuk yaptn ne kadarlik hamileydin?

Tup bebekti bizimdi 11 gun once 2.transferim oldu yarin cikacak sonuc bakalim var mi yok mu

Hmm anladm canm insallah en yakin zamanda hamile kalirsin saglikli bi sekilde kucaginada alirsin Allah herkese hayirli evlat nasip etsin kimseyi anne olma duygusundan mahrum etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…