Hamile olduğumu bilmeden:(

oznur84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
182
7
98
İzmir
Kızlar hamile olduğumu öğrenmeden bir gece önce bir kaç yudum kırmızı şarap tattım Normalde alkol almam sigara da içmiyorum. Şimdi biraz araştırınca evham yaptım bir şey olur mu zarar verir mi bebeğime acaba

canım sorun olacağını sanmıyorum bi yudum şaraptan bundan sonrasına dikkat edersin olur biter sıkma canını. bu şekilde stres yaparsan sanırım ona daga çok zarar verirsin. keyfine bak tebrik ederim.

Bir kaç yudumdan bir şey olacağını sanmıyorum.Zaten bebeklerin en duyarlı olduğu dönem de erken dönem değildir

canım sorun olacağını sanmıyorum bi yudum şaraptan bundan sonrasına dikkat edersin olur biter sıkma canını. bu şekilde stres yaparsan sanırım ona daga çok zarar verirsin. keyfine bak tebrik ederim.

Haklısın canım teşekkür ederim sanırım nette okuduklarım kafamı karıştırdı insan ister istemez evham yapıyor.

Bir kaç yudumdan bir şey olacağını sanmıyorum.Zaten bebeklerin en duyarlı olduğu dönem de erken dönem değildir

Teşekkür ederim canım nette alkolün direk bebeğin kanına geçtiği yazıyo ben bir kaç yudum almama ragmen daha çok küçük olduğu için etkilenir mi diye çok üzüldüm şuan 4+ 3 teyim daha çok yeni inş etkilenmemiştir dediğin gibi.

hiç bir şey olmaz içini ferah tut. 40 gün boyunca bebek oluşumda melekler korur derler hiççç sıkma kendini . Ayrıca 2 yudum şarabın alkolü ne ki kana geçsin.. Evham yapma, bebeğin hayırlı olsun canım

Canım gerçekten çok sağol Allah gönlündekini versin inşallah şuan bu yazdıklarını duymaya okadar ihtiyacım vardı ki anlatamam.

Canım benim arkadasım hamile oldugunu bilmeden neler yapmadı ki? Tatildeydiler sigara zaten iciyor 15 gun boyunca neredeyse her akşam alkol..cakirkeyf olmuşlar. Gündüzleri paraşütünden tut da muzuna kadar herbir şeyi yapmışlar. Simdi kızı 2 yasında hep maşallah diyorum onlara. O yüzden Allah büyük dünyada nasibi varsa ne yaparsan yap dünyaya gelir bebeğin. E biliyorsun artık önlemini alırsın cok evham yapma 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım gerçekten çok sağol Allah gönlündekini versin inşallah şuan bu yazdıklarını duymaya okadar ihtiyacım vardı ki anlatamam.

canım benim teşekkür ederim, seni sakinleştirmek için söylemiyorum gerçekten 2 yudum şarabın bir önemi yok. Ayrıca kırmızı şarap ise faydalı bile olmuştur :) Allahım bebeğini sana bağışlasın bitanem..

Hiç sıkma canını ablam hamıle oldgnu bılememiş yılbası gecesı neler neler ıcmemıs kı ustunede sıgarlar falan... Ama cok saglklı bı oglu var suan. Ayrıca anne hamıle oldugunu bılene kadr bebekle aralarında bı bag olusmuyormus bu yuzden o donemde gecen surede ne yesende bebege etkısı olmuyormus dıye duydum eskılerden ne kadr dogru bılemıcem tabı.

Amiinnn canım inşallah çok sağol😊

Ne güzel maşallah Allah bize de öyle sağlıklı evlatlar nasip etsin inş😊çok sağol cnm

Merhaba canim
Oncelikle sunu soyleyim hamileliginin hic bir doneminde bir kac yudum saraptan zarar gelmez tam aksine kan degerlerin icin faydalidir. Bak ben 1 ya da 2 hafta icinde dogum yapacagim. Bir ara antibiyotik kullanmak zorunda kaldim. O zaman kan degerlerim yerle bir oldu. Gunde 2 tane kan hapina ragmen duzelmedi. Doktor daha fazla ilac veremem haftada iki kadeh sarap iceceksin dedi :) dusundugunun aksine hamilelikte az icilmis sarap zararli degil faydalidir. Alt tarafi alkolu cok dusuk uzum suyu doktorum kola kahve ve caua dadanip icilmesinin daha zararli oldugunu soyler hep. Bu olayin bir boyutuydu.
Diger boyutuda soyle: bebis sen hamile oldugunu ogrenene kadar rahmine tutunmuyor ve senden beslenmiyor. Spermden aldigi kendi ic enejisiyle yumurtaliktan rahime yuvarlaniyor. Doktordan duymussundur bebek yerlesti diye. Iste bu yerlesmeden sonra sana baglanip kaninla besleniyor :) yani daha yeni anne oluyorun gonlunu ferah tut bilmeden yaptigin seyler doneminde bagli degildi sana. Inan Allah'in mukemmel bir duzeni var hamilelik konusunda.
Hic unutma hamilelikte hicbir sey hatta sigara bile melegine stes kadar zarar veremez. O nedenle sana meleginle gecirecegin huzur dolu 40 hafta diliyorum. Hep dikkatli ol ama asla evham yapma sakin ve mutlu bir anne ol :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar güzel ve pozitif bir mesaj bu:) çook teşekkür ederim canım yazdıkllarını okurken gönlünün güzelliğini hissettim Allah her şeyi gönlüne göre versin inşallah sevgiler😊❤️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…