Hamile olduğumu bilmeden ilaç kullandım aynı durumu yaşayanlar yardımcı olsun lütfenn

glrby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
16
3
1
33
Kızlar adetim 2 gün gecikti test yaptım çok net çift çizgi çıktı henüz kan testi yaptırmadım ama şöyle anlatayım adetime 11 gün kala idrar yolu enfeksiyonundan hastaneye gittim ilaç yazacaktı doktor gebelik şüphem var dedim test yaptır dedi çok erken daha bikaç gün oldu dedim 1 günlük bile olsa çıkar dedi 1.20 çıktı hcg hamile değildin dedi ilaç yazdı emin olamadm 2 gün kullanmadm ama artık kanamalı idrarım olmaya başlayınca aldım kullandım. Cipro ve purinol aldım 3.5 gün kullandm 7şer kez şimdi de çok tedirginim doktor çünkü bebekte sakatlığa yol açabilir demişti test yapmadan. Şimdi çok kafam karışık doktora da gidemiyorm hafta sonuna denk geldi yaşayan varsa yazabilir mi lütfen...

Daha bebegin cook küçük evet kullanmaman gereken bir ilaç kullanmissin. Ama içini ferah tut. Bol bol su iç ilacı at vücudundan. Geçmiş olsun

Ciproyu gamileler bile kullanıyor. Sorun olacağını sanmam. Bu arada zaten risksiz dönem denen dönemde kullanmışsınız. O sürede kullanılan ilaçlar bebekte etki ettiyse zaten direk dusuk oluyor. Aksi halde bebek tutunuyor. 14 yıl önce benzer bir durum yaşadım. Farmakolojiye gönderdiler rapor yazıldı. Raporda olu doğumlara neden olabileceği yazıyordu. Gittiğim devlet hastanesi yapacak bir şey yok dedi. Oradan özele gittim sana yaptığım açıklamayı yaptı. Sonuçta oğlum 13 yaşında su anda

İnşallah dediğiniz gibi olur ilk gebeliğim benimde çok tedirgin oldum aslında hissetmiştim 2 gün kullanmadm ama sonra mecbur kaldm Rabbim korusun inşallah

Canım bu ilacın gebelik kategorisi C. Yani gerekli durumlarda kar-zarar oranına göre kullanılabiliyor. Korkmana gerek yok. Ki zaten senin bu ilacı kullandığın zaman bebeğin daha tüplerindedir inan, rahmine bile tutunmamıştır. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu gebelikte riskli bir durum, kullanman iyi bile olmuş bence. Hayırlı olsun gebeliğin

Çok tşk ederim ya Allah razı olsun içime su serptin amin inş akşam eşim gelincede kanda baktırcaz inş bi sorın çıkmaz

ben antidepresan kullanırken hamile kaldım. ay nı dönemde 3 hafta antibiyotik kullandım. dr şöyle açıklama yaptı" eğer bebekte bir sıkıntı olmuşsa 8 haftaya kadar düşer" bu beni baya yıktı. Sonra riskli gebelik uzmanına gittim ilaçların zararlı olmadığını söyledi. Sizin kullandığınız antibiyotik hamile iken de kullanılabiliyor.

Kızlar adetim geçeli 14 gün oldu çok halsizim ve idrarım da yanma var sürekli wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum. Fmf hastasıyım kolsişinle kullanıyorum ve alerji için antihismatik ilaç. Gebelik sonucunu etkiler mi mecburum kullanmak için atak geçirmemek için idrarım sabah Bi kaba koydum eşimi bekliyorum test yapmak için evde yapılan testte sonuç neyse çıkar heralde artık uzun zaman oldu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…