Hamile olduğum ne zaman belli olur?

SEVDA65

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
18
0
0
Balıkesir
Arkadaşlar bu sayfada çok yeniyim bilgilerinize çok ihtiyacım var.regl günüm mayıs 15 başladı 18 bitti bititği gün birlikte olduk ben korunmuyorum ilaç oarak arkdaşım korunuyo.birlikte olduktan sonra mide bulntısı hissetitim ilk defa bugunn test ettim sonuç negatif ne zamna belli olur hamile olup olmadığım.

bir sonraki adet tarihine bir kaç gün kala gebelik idrar da belli olur ancak adetin bittiği gün tutması zor bir ihtimal mide bulantısı içinse çok erken en erken 1.5 aylık olması lazım mide bulantısı için sizinki sanırım psikolojik...

3 aylik hamileyim adetimin bittigi son gun hamile kaldim.Mide bulantisi konusunda bende size katiliyorum cok erken ve psikolojik.

rahatladım caanım herşeyin hayıırlısı bekleyip grücez offf yaaa kadın olmak zor yaaa:/(

3 aylik hamileyim adetimin bittigi son gun hamile kaldim.Mide bulantisi konusunda bende size katiliyorum cok erken ve psikolojik.
bünye ve yapıya grede değişiy canı sanırım asıl bana acı veren hamile kalırsamm kıyamam henuz evli değlim benn her ay sonu byle büyük heycanla beliyorum bennn maleseff ne kdr nlerde alınsa olunca oluyooo

kızlar doğum kontrol ilacı kullandım 1 yıldır evliyim hamile kalmak istiyorum artık diye bıraktım.nisan 10 da adet gördüm 3 gün geldi ve biz ilişkiye girdik.şuan ayın 22 si ve ben hala adet görmedim.test yaptım ama negatif sizce neden hastalanmıyorum hamile olma ihtimalim varmıdır.

Cnm. İdrar yoluyla kendi kendimize yaptgmz testler bazen yaniltici olabiliyor. En iyisi kan testi ama biraz bekle istersen cnku bu havalarda butun bayanlarin regl duzeni degisebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…