How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hamile olanlardan yardım bekliyorum

merbek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
23
0
36
Kütahya
Arkadaşlar merhaba sizlere bi sorun olacak.ben 8+2 haftalık hamileyim ama göğüslerimin acısından başka bir hamilelik belirtisi görmüyorum hissetmiyorum.benim gibi olan birisi varmı.ben bazen duyuyorum mide bulantısı yemek yapamama tiksinme aşerme gibi bi sürü belirtisi olanları duyuyorum.bu benim ilk hamileliğim ve çok fazla bi bilgim yok. bebeğimide çok istiyorum. yarın doktora kalp atışlarını dinlemeye gidicez. yinede bana fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz...

Arkadaşlar merhaba sizlere bi sorun olacak.ben 8+2 haftalık hamileyim ama göğüslerimin acısından başka bir hamilelik belirtisi görmüyorum hissetmiyorum.benim gibi olan birisi varmı.ben bazen duyuyorum mide bulantısı yemek yapamama tiksinme aşerme gibi bi sürü belirtisi olanları duyuyorum.bu benim ilk hamileliğim ve çok fazla bi bilgim yok. bebeğimide çok istiyorum. yarın doktora kalp atışlarını dinlemeye gidicez. yinede bana fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz...

BENDE GÖĞÜS ACISIDA OLMAMIŞTI.BELLİ OLMUYOR.HER HAMİLELİK KENDİNE ÖZELDİR.en fazla 3 kere çok az kusmuşumdur.bide sabahları midem dönüodu tuzlu kraker yyiip devam ediodum. .tiksinme olayıda herkeste olacak diye birşey yok.en başından beri herşeyi düzenli yiip içtim.kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği...yani, illa bişey yaşıcam diye bekleme.ki inşallah yaşamazsın.millet hastanelik oluo

canım benim yaa endişelenmee bu kadar hamileliğin ilk zamanlarında olabilir buu hadi adetimize yakında ağrır yaaa onun gibi bir süre sonra geçecektir merak etme ama tabi ciddi anlamda ağrıyorsuu doktoruna sormanda yarar var canım

benimde ilk başlarda hiç belirti yoktu hamile oldugumu bile unutuyordum ama 10. haftaya dogru mide bulantıları başladı 22 haftalık olana kadar mide bulantılarım devam etti

teşekkür ederim arkadaşlar ilginize.bu bebişi çok istediğim için içime hep korkular şüpheler düşüyo. adet günüme 3 gün var bakalım ağrım olacakmı.yarın doktora gidicem her ihtimale karşı bunuda sorucam doktoruma

benim de göğüs ağrım vardı ilk zamanlar, onun haricinde baş dönmesi, göz kararması, kusma, düzenli mide bulantısı falan filan olmadı:nazar:. arada yemek yaparken oldu sigaraya falan oldu o kadar. göğsüm de yatarken sütyen çıkardığım için sabah elleyemeyeceğim kadar acıyodu, çıkarmamaya başladığımda o sorun da geçti. bi yerde okumuştum destekli sütyenler takın falan diye belki ondandır dedim gerçekten de ondanmış. endişelenme yani şanslısın :34:, diğer arkadaşlar ne durumlara düşüyo

Back