- 2 Mart 2021
- 1.035
- 570
- 73
Bizim hatta hıc bır sorunumuz yoktu ama cevre baskısından bunaldıgım için bir süre bekleyıp olmayınca tüp bebek yaptırdım kendı kendıme hep dedım ki stresten olmamıstı zaten oluyormusGaliba geçen ay benim de çok kafaya taktım ondan olmadı ya bende strese bağlıyorum
Amin canım inşallah ya herkese inşallahAnladım canım bende genelde 28 günde düzenli oluyorum sizin de büyük ihtimalle adet bitişinin 11. Yada 12. Yumurtlama oluyordur adetten sonra ki ilk hafta çok önemli Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah
Evden çalışıyorum canımEv hanımı mısın çalışıyor musun
Kafanı başka şeylerle meşgul et aklın hep bunlarda olmasın kafanı ve zihini bi sal, rahatla sonra göreceksin kendiliğinden olacakEvden çalışıyorum canım
Yıllık izne çook varyasınız genc ve yenı evlisiniz hiç dusunme aslında oluruna bırakın. hatta esınızın yıllık ızını vs yok mu o zaman tatıle gıdın ve basbasa kalın uzun bir süre tatil donusu gebe olarak donme ıhtımalınız yuksek
Ah ah bende öyle sanıyordum bu hafta ovulasyon test çubuklarıyla takip ettim 11. Gün sabah yumurtlama günü olduğu çıktı çok şaşırmıştım bu kadar erken olacağını bilmiyordum takvime göre yarın yumurtlamamAmin canım inşallah ya herkese inşallah
Bu arada adet bitiminden 14 gün sonra değil miydi?
Ben sürekli içiyorum gebelik düşündüğüm için doktorum içmemi öneriyor hamilelik gerçekleşirse bebeğin için hatta ilk üç ay daha devam ediyorsun folik asite imkanın varsa içmeye başla normalde doktorlar gebelik düşünen kişilerin 3 ay önce başlamasını öneriyorKIZLAR BİR DE FOLİK ASİT KULLANIPTA HAMİLE KALAN VAR MI? ŞART MI BU
Acaba uzun sürüyor diye mi öyle . Benim de 8 gün falan sürüyor. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba.Ah ah bende öyle sanıyordum bu hafta ovulasyon test çubuklarıyla takip ettim 11. Gün sabah yumurtlama günü olduğu çıktı çok şaşırmıştım bu kadar erken olacağını bilmiyordum takvime göre yarın yumurtlamam
Başladım 1 hafta oluyorBen sürekli içiyorum gebelik düşündüğüm için doktorum içmemi öneriyor hamilelik gerçekleşirse bebeğin için hatta ilk üç ay daha devam ediyorsun folik asite imkanın varsa içmeye başla normalde doktorlar gebelik düşünen kişilerin 3 ay önce başlamasını öneriyor
Evet adetleri uzun sürenlerin erken olabiliyor yumurtlaması ben cuma günü temizlendim o gün test yapmaya başladım üç gün negatifti pazartesi günü adetimin 11. Günü tekrar sabah yaptım baltım ki yumurtlama dönemi ben bir yerde doktordan dinledim doktorda öyle söylediAcaba uzun sürüyor diye mi öyle . Benim de 8 gün falan sürüyor. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba.
hiç düşünme oluruna bırak emin ol işe yarayacak.zaten yeni evlisiniz tadını çıkarın o arada bi bakmışssın gebesinYıllık izne çook varbu ara kendimi çok hazır hissediyorum aslında o yüzden çok istiyorum tabi her şeyin hayırlısı
ay inşallah yahiç düşünme oluruna bırak emin ol işe yarayacak.zaten yeni evlisiniz tadını çıkarın o arada bi bakmışssın gebesin
Amin canim hepimiz için hayırlısı en güzeli olsun inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah rahat ol içini ferah tut çok düşünme emin ol nasibi olan geliyor bir şekilde onun için akışına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?