Hamile olanlar yardımm! İlişki sıklığı, hangi günler?

Galiba geçen ay benim de çok kafaya taktım ondan olmadı ya bende strese bağlıyorum
Bizim hatta hıc bır sorunumuz yoktu ama cevre baskısından bunaldıgım için bir süre bekleyıp olmayınca tüp bebek yaptırdım kendı kendıme hep dedım ki stresten olmamıstı zaten oluyormus kesınlıkle üstüne düşmeyın kafanıza da takmayın

yasınız genc ve yenı evlisiniz hiç dusunme aslında oluruna bırakın. hatta esınızın yıllık ızını vs yok mu o zaman tatıle gıdın ve basbasa kalın uzun bir süre tatil donusu gebe olarak donme ıhtımalınız yuksek

Amin canım inşallah ya herkese inşallah
Bu arada adet bitiminden 14 gün sonra değil miydi?

Birde yumurtlama olacağı zaten kramp giriyor sanki adet sancılarına benzer gibi ben genelde hissediyorum ama tabi ki ovulasyon çubuklarıyla takip etmek daha kolay oluyor tabi ki onla da yüzde yüz gebelik olacak diye birşey yok ama en azından hangi gün olduğunu bilmek daha iyi olur Rabbim hayırlı güzel zamanda nasip etsin inşallah

Yıllık izne çook var bu ara kendimi çok hazır hissediyorum aslında o yüzden çok istiyorum tabi her şeyin hayırlısı

Amin canım inşallah ya herkese inşallah
Bu arada adet bitiminden 14 gün sonra değil miydi?
Ah ah bende öyle sanıyordum bu hafta ovulasyon test çubuklarıyla takip ettim 11. Gün sabah yumurtlama günü olduğu çıktı çok şaşırmıştım bu kadar erken olacağını bilmiyordum takvime göre yarın yumurtlamam

KIZLAR BİR DE FOLİK ASİT KULLANIPTA HAMİLE KALAN VAR MI? ŞART MI BU
Ben sürekli içiyorum gebelik düşündüğüm için doktorum içmemi öneriyor hamilelik gerçekleşirse bebeğin için hatta ilk üç ay daha devam ediyorsun folik asite imkanın varsa içmeye başla normalde doktorlar gebelik düşünen kişilerin 3 ay önce başlamasını öneriyor

Acaba uzun sürüyor diye mi öyle . Benim de 8 gün falan sürüyor. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba.

Başladım 1 hafta oluyor

Acaba uzun sürüyor diye mi öyle . Benim de 8 gün falan sürüyor. Ondan kaynaklı olabilir mi acaba.
Evet adetleri uzun sürenlerin erken olabiliyor yumurtlaması ben cuma günü temizlendim o gün test yapmaya başladım üç gün negatifti pazartesi günü adetimin 11. Günü tekrar sabah yaptım baltım ki yumurtlama dönemi ben bir yerde doktordan dinledim doktorda öyle söyledi

Adetiniz bittiği an aktif olarak birliktelik olsa o ilk hafta inşallah rabbimin izniyle illa ki yakalarsınız tabi ki sağlık sorunu yoksa nasibi varsa inşallah olur

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rahat ol içini ferah tut çok düşünme emin ol nasibi olan geliyor bir şekilde onun için akışına bırak

Pik gününü ve catlama gününü değerlendirmiştik sadece hamileyim şuan

Yumurtlama gununu iceren 5 gün(onceki 2 3 gun sonraki 2 3 gun) olmustu. Bi onceki ay daha sıktı 2 gune 1 gibi ama olmamisti şans işi biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…