Hamile olanlar yardımm! İlişki sıklığı, hangi günler?

Çok teşekkür ederim canım benim hazreti Allah sanada nasip etsin inşallah ne zamandır evlisin veya sağlık problemin var mı
7 aydır evliyim, geçen ay bi denedik olmadı( 5 defa korunmasız ilişki bazıları yumurtalama dönemi diye gösteriyordu telefonumdaki uygulamada) , yani birkaç defa ağrı şikayetiyle doktora gittim, kist yoktu pcoata var mı yok mu sormadım(adetlerim düzenli hep oyüzden) doktorda pcos için herhangi bir şey söylemedi nerde çıkıyor onun sonucu onu da bilmiyorum. Yani bildiğim kadarıyla bir sağlık problemim yok çok şükür

Ben regl olduktan sonraki gün, ardından bir gün boşluk bırakıp diğer gün ve tekrar bir bosluk bırakıp diğer gün birlikte olmuştum. O ay hamile kalmıştım. Yumurtlama döneminizi akıntı yogunlugunuz gibi belirtilerden takip edebilirsiniz.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sık cinsel hayatınız varsa eger 2 günde bir deniyor ama benim ilk bebegim hemen hamile kaldım hesap ederek gün tutarak olmadı acıkcası ama yumurtlama gününü değerlendirmek te çok artı tabiki

Toplamda 3 defa mı yani

Kasma o zaman sürekli düşünmek de iyi değil daha da yeni evli sayılırsınız

Toplamda 3 defa mı yani
Adetiniz kaç gün sürüyor ona göre yumurtlamanız hesaplanır mesela adetiniz bitti başlayın birgün yapın bir gün ara verin o şekil zaten adetten sonraki ilk hafta içinde genellikle yumurtlama gerçekleşiyor tabi ki adetleriniz düzenliyse kişiden kişiye değişir

Merhaba , ilk bebegım tüp bebek tedavısıyle olmustu 2. Ye olma ıhtımalı yokmus gıbı dusunuyordum fakat doktor onerısıyle korunuyorduk korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kaldım bır de cok yogun işlerımızın oldugu bır aydı ondan dolayı 2 defa ancak olabılmıstı bize gore sıfır ihtımaldi cunku tüp bebek öncesı düzenlı sekılde ılıskı olmasına ragmen hıc gebelık olusmamıstı ben konuyu şuna baglıyorum ınsan kafasında stres yapıyor bır yerden sonra görev gıbı oluyor bunu asla yapmayın akısına bırakın hic ummadıgınız bır anda oluyor stres ve kontrol etme çabası herseyın düşmanıymış onu anlamıs oldum

Benim adetim mesela 8 gün sürüyor ve ben bu ay test çubuklarıyla takip ettim adetimin 11 gününde yumurtlama gördüm öyle diyim size

Adetim 5 ocakta başladı 12sinde bitti(7-8 gün sürer)
28 günde bir oluyorum yani eğer hamilelik tutmazsa beklenen regli günüm 3 ocak
13-14 değerlendirdik
2 gündür boştayız

Amin çok teşekkürler
Kafayı bu düşüncelerden çıkarmaya çalış acaba bu ay hamile kalacak mıyım olacak mı testler falan cidden zihnini boş bırak başka şeylerle uğraş olur mu ne zaman beynini boşalttın o zaman oluyor rabbim ne zaman isterse

Galiba geçen ay benim de çok kafaya taktım ondan olmadı ya bende strese bağlıyorum

Çok doğru söylüyorsun geçen ay acayip kafaya taktım bir de 5 defa ancak olabildi, heralde ondan stresten olmadı çünkü hep yumurtlama günlerinde denemiştik( uygulama dışında karın ağrımdan vs anlayabiliyordum yumurtlama günlerini)

Adetim 5 ocakta başladı 12sinde bitti(7-8 gün sürer)
28 günde bir oluyorum yani eğer hamilelik tutmazsa beklenen regli günüm 3 ocak
13-14 değerlendirdik
2 gündür boştayız
Anladım canım bende genelde 28 günde düzenli oluyorum sizin de büyük ihtimalle adet bitişinin 11. Yada 12. Yumurtlama oluyordur adetten sonra ki ilk hafta çok önemli Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip eylesin inşallah

Ev hanımı mısın çalışıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…