Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki gecikmenin kaçıncı gününde gittinizBen regl öncesi test yapmadım. Fakat regl olacakmışım gibi kasık ağrılarım vardı. Göğüs ağrısı vardı biraz. Baktım regl olamıyorum gidip kan vermiştim öyle öğrenmiştim
Anlamsız bi kasik agrisi beni aglatmıştı o derece ve reglden daha değişik bi ağrıydı regl gecikmesinin 3.gunu idrar testi ile öğrendim sonra kan verdim kanda da doğrulandı gebelikhamile olanlar regl yaklaştıkça belirtileriniz ne olmuştu söyleyebilir misiniz kan testiniz nasıldı veya idrar testiniz, adet sonrası nasıl bi değişme oldu merak ediyorum![]()
Regl tarihine 4 gün kala hafif bel ağrısı ve göğüs yanlarında derinden bir ağrı vardı .ama bu normal regl belirtilerimle ayırt edebileceğim bir belirti değildi açıkçası. Ovitrelle kullanmıştım o ay , iğnenin 10. Ve 11. Günlerinde erken gebelik testleri yaptım pozitif gösteriyordu ama iğne etkisi olabileceği için beklemek istedim. Doktorum 12. Gün akşamı kan vermemi istedi değerim 43,87 çıkmıştı o şekilde öğrenmiştim 2 gün sonrası beklenen adet tarihinde aşırı bir kasık ağrısı ama bacaklarıma kadar iniyor daha şiddetli. Asıl gebelik belirtileri , uyku hali yorgunluk ,mide yanması falan sonraki haftalarda başladı. Kısacası sipesifik bu gebelik belirtisiydi diyebileceğim bir belirtim yoktu öğrenmeden öncesinde .hamile olanlar regl yaklaştıkça belirtileriniz ne olmuştu söyleyebilir misiniz kan testiniz nasıldı veya idrar testiniz, adet sonrası nasıl bi değişme oldu merak ediyorum![]()
kasık ağrısı bende reglden 12 gün önce başladı ana yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm sonra geçti şimdi 2 günüm var regl sancısı vuruyor diye düşünüyorum ama bıçak gibi kesiliyor sonra tekrar ve bacaklarımda ağrıyor böyle ayağa kalktığım zaman batma oluyor kasıklarıma doğru ayırt edilmesi o kadar zor ki regl gününü bekliyorum bende sabırsızlıklaAnlamsız bi kasik agrisi beni aglatmıştı o derece ve reglden daha değişik bi ağrıydı regl gecikmesinin 3.gunu idrar testi ile öğrendim sonra kan verdim kanda da doğrulandı gebelik
zaten en doğru sonuç için gecikmeyi 10 gün bekleyin diyorlar10. Günde![]()
evet dediğin gibi asla ayırt edilmiyor ya anca olduğun zaman anlıyorsun he regl sanısıymış veya aa evet hamilelik belirtisiymiş diyeRegl tarihine 4 gün kala hafif bel ağrısı ve göğüs yanlarında derinden bir ağrı vardı .ama bu normal regl belirtilerimle ayırt edebileceğim bir belirti değildi açıkçası. Ovitrelle kullanmıştım o ay , iğnenin 10. Ve 11. Günlerinde erken gebelik testleri yaptım pozitif gösteriyordu ama iğne etkisi olabileceği için beklemek istedim. Doktorum 12. Gün akşamı kan vermemi istedi değerim 43,87 çıkmıştı o şekilde öğrenmiştim 2 gün sonrası beklenen adet tarihinde aşırı bir kasık ağrısı ama bacaklarıma kadar iniyor daha şiddetli. Asıl gebelik belirtileri , uyku hali yorgunluk ,mide yanması falan sonraki haftalarda başladı. Kısacası sipesifik bu gebelik belirtisiydi diyebileceğim bir belirtim yoktu öğrenmeden öncesinde .
İlk başlarda regl olcam gibi göğüslerim hassaslasti birde karnimda şişkinlik vardı regl öncesi olurdu yüzümde sivilceler çıktı hatta regl olcam kesin bu ayda olmadı dedi ve o gün regl olmadımevet dediğin gibi asla ayırt edilmiyor ya anca olduğun zaman anlıyorsun he regl sanısıymış veya aa evet hamilelik belirtisiymiş diye
sanırım tek ayırt edilebilecek şey regl günü regl olmamakİlk başlarda regl olcam gibi göğüslerim hassaslasti birde karnimda şişkinlik vardı regl öncesi olurdu yüzümde sivilceler çıktı hatta regl olcam kesin bu ayda olmadı dedi ve o gün regl olmadımondan sonra kaşık krampları ve saniyelik karın ağrıları 3 gün gecikmede test yaptım ben
İlk gebeliğimde adet olacağımdan bir hafta önce ciddi adet ağrılarım başlamıştı, sıcak duşa giriyodum süreklihamile olanlar regl yaklaştıkça belirtileriniz ne olmuştu söyleyebilir misiniz kan testiniz nasıldı veya idrar testiniz, adet sonrası nasıl bi değişme oldu merak ediyorum![]()
kasık ağrısı bende reglden 12 gün önce başladı ana yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm sonra geçti şimdi 2 günüm var regl sancısı vuruyor diye düşünüyorum ama bıçak gibi kesiliyor sonra tekrar ve bacaklarımda ağrıyor böyle ayağa kalktığım zaman batma oluyor kasıklarıma doğru ayırt edilmesi o kadar zor ki regl gününü bekliyorum bende sabırsızlıkla![]()
kasık ağrısı bende reglden 12 gün önce başladı ana yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm sonra geçti şimdi 2 günüm var regl sancısı vuruyor diye düşünüyorum ama bıçak gibi kesiliyor sonra tekrar ve bacaklarımda ağrıyor böyle ayağa kalktığım zaman batma oluyor kasıklarıma doğru ayırt edilmesi o kadar zor ki regl gününü bekliyorum bende sabırsızlıkla![]()
oy maşallah yaa ne güzel böylesi en güzeli ya öbür türlü çok erken öğrenmekte sıkıntıİlk gebeliğimde adet olacağımdan bir hafta önce ciddi adet ağrılarım başlamıştı, sıcak duşa giriyodum sürekliadetim 5 gün gecikmişti test yapmıştım anında çift çizgi cıkmıştı. Ertesi günü kan verdiğimde betam 22000lerdeydi kese oluşmuştu zaten hemen görmüştük, bir hafta sonra da kalp atışını duyduk
doğru diyorsun evet az kaldı zaten belli olacak inşallahh :)Bende de erken başlamıştı ama yine en doğrusu regl gecikmesini beklemek inşallah pozitiftir :)
İhtimal vermemiştim ondan geç öğrendim. Şimdi ikinciyi kovalıyoruz uzun zamandır o da pek nazlı çıktıoy maşallah yaa ne güzel böylesi en güzeli ya öbür türlü çok erken öğrenmekte sıkıntı![]()
ahahahah herşey gönlünüzce olsuuun inşallah tez zamanda kavusursunuz ikinciyeİhtimal vermemiştim ondan geç öğrendim. Şimdi ikinciyi kovalıyoruz uzun zamandır o da pek nazlı çıktı![]()
Amiiiinnn dileyen herkese nasip olsun inşallah❤ahahahah herşey gönlünüzce olsuuun inşallah tez zamanda kavusursunuz ikinciye![]()
amiin inşallahAmiiiinnn dileyen herkese nasip olsun inşallah❤![]()
Okuduklarımdan dolayı var mesela adete 3 gün kala test yapmış çıkmamış, ama adet günü test yapıp pozitif gördüm cümlelerini cok okudum burda. Allahtan ümit kesilmezamiin inşallah
regl gününe kadar negatif çıkıp o gün pozitif çıkma ihtimali var mı