Hamile olanlar okumasın lütfen;(

Siz ne koca yürekli bir insansınız bende size sarılmak isterdim. Bu yazıyı yazdığımda hamile değildim ama şimi 5 haftalık hamileyim ne olursa olsun doğurucam dedim bir cesaret kaldım hamile. Bir arkadaş iflas etmiş bir bedenmi yoksa çökmüş bir ruh mu demiş. Ne iflas ettim ne çöktüm ayaktayım güzel insanlar var destek olan sizin prrenses adınızı bilmiyorum ama bana dua edin. Aslında hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana mutluyum sadece çok ağır çarpımtılarım oluyor korkuyorum ama sakinleşmeye çalışıyorum. Normal diyorum hamilesin olur çarpıntı diyorum. Sizi çok sevdim üzdüm sizi hakkınızı helal edin

Ayy Allahımm çok şükür. Gözlerim doldu inanır mısınız yaa. Çok şükür. Yavrunuz sizin için en büyük huzur olacak eminim. Güçlü durun. Kimse sizi etkilemesin. Cennet kokulu meleğinizi kucağınıza aldığınızda bütün sorunlarınızdan arınmış olursunuz Rabbimin izniyle. Çok sevindim. Çok daha iyi olun lütfennn.

Korkularıma gem vurmaya çalışıyorum özellikle burda açtığım konuyu aklımdan çıkarmaya çalışıyorum. Ama bu aralar sürekli
Bir çarpıntı var beni rahatsız ediyor o kadar çok sağolun desteğiniz için çok çokkkk teşekkürler

hiç birşey sizden kıymetli değil. rahat olun. meleğiniz size kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…