- 22 Ekim 2015
- 48
- 13
- 38
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sevindim kutlarim canim allah anali babali buyutsun galiba haklisin bende koyvercem artik bundan sonra cok dusunmicem cok tesekkur ederim yorumun icinYalniz hissetmekle olmuyor galiba ben onun öncesinde 5 ay boyunca hep bu sefer hamileyim hissediyorum diye kan tahliline koşuyordum sonra koyvermistim olmuyor diye bir ay kustum midemi usuttum ama hadi doktora gitmeden bi hamile olmadigimdan emin olayim diye kan tahliline gittim 1.5aylik hamileymisim:)
Benimde aynen devam ediyor insallah senin gibi olurum dun cok kustum ama yinede cok sevinmeyeyim midemi usuttum dedim bakalim ne olacak bu arasa bebisini allah anali babali buyutsun cok sevindim canim )Evet regl belirtileri aynen devam ediyordu ve acayip bi mide bulantısı ve kusma eşlik ediyordu. midemi usuttum sanmıştım ben:)
Teşekkür ederim şuan ayağımda sallanıyor kendileri:)Benimde aynen devam ediyor insallah senin gibi olurum dun cok kustum ama yinede cok sevinmeyeyim midemi usuttum dedim bakalim ne olacak bu arasa bebisini allah anali babali buyutsun cok sevindim canim )
olan agri adetten sonra mi yoksa oncemi olmustuKasıklarda ağrı oldu baya hissedilir
TesekkurlerUyku ve herşeye ağlamak )
Testi sabah kalkar kalmaz denedin mi daha net cikarKızlar merabaa.3 ay bitti 4. Aya girdim evliyim benimde adet günüm 3 4 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı.belim cok agriyo kasiklarimda hafif sanci var göğsümun birinde sizi var ve hafif akintivar biraz kabizlik yasiyorm bu ara alt tarafimda hafif sancida var.neden adet olmadigimi da anlayamadim testin neden negatif ciktiginida.sanki her an adet olcakmisim gibi hissediyorm. sizce hamile miyim?
Yok canim sabah degil ogleden sonraydiTesti sabah kalkar kalmaz denedin mi daha net cikar
Birde sabah dene bakalim eger hamileysen kesinlikle cikar adet günün gecmis çünkü umarim hamilesindirYok canim sabah degil ogleden sonraydi
insallah yaa böyle belirtiler yasayan var mi aranizda onu merak ediyorumBirde sabah dene bakalim eger hamileysen kesinlikle cikar adet günün gecmis çünkü umarim hamilesindir
Benimde adetime 2 gun var bugun test yaptim sonuc negatif belimde agri ara ara sol kasigimda batma yasiyorum dunde midem cok bulaniyordu bakalim ne olacakI
insallah yaa böyle belirtiler yasayan var mi aranizda onu merak ediyorum
Insallah Allahim sanada hayirli evlat nasip eder hayirli zamanda.Benimde adetime 2 gun var bugun test yaptim sonuc negatif belimde agri ara ara sol kasigimda batma yasiyorum dunde midem cok bulaniyordu bakalim ne olacak
Amin canim insallah ;(Seninde benimde belirtiler hem hamilelige hem adet belirtilerine cok uyuyo o yuzden kafamiz cok karisiyo.ama insallah Allahim herkesin gonlune göre verir