• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar ilk belirtileriniz nelerdi

eda_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
48
13
38
38
Cok merak ediyorum hamile olan bayanlar adete yakin ayni adet olacakmis gibi belirtiler yasadilarmi lutfen buraya yazarmisiniz cunku ben bu ay hamile oldugumu hissediyorum ama adetime 2 gun var ve adet olacakmis gibi belirtiler yasiyorum moralim cok bozuldu

Evet regl belirtileri aynen devam ediyordu ve acayip bi mide bulantısı ve kusma eşlik ediyordu. midemi usuttum sanmıştım ben:)

Yalniz hissetmekle olmuyor galiba ben onun öncesinde 5 ay boyunca hep bu sefer hamileyim hissediyorum diye kan tahliline koşuyordum sonra koyvermistim olmuyor diye bir ay kustum midemi usuttum ama hadi doktora gitmeden bi hamile olmadigimdan emin olayim diye kan tahliline gittim 1.5aylik hamileymisim:)

Yalniz hissetmekle olmuyor galiba ben onun öncesinde 5 ay boyunca hep bu sefer hamileyim hissediyorum diye kan tahliline koşuyordum sonra koyvermistim olmuyor diye bir ay kustum midemi usuttum ama hadi doktora gitmeden bi hamile olmadigimdan emin olayim diye kan tahliline gittim 1.5aylik hamileymisim:)
Cok sevindim kutlarim canim allah anali babali buyutsun galiba haklisin bende koyvercem artik bundan sonra cok dusunmicem cok tesekkur ederim yorumun icin

Evet regl belirtileri aynen devam ediyordu ve acayip bi mide bulantısı ve kusma eşlik ediyordu. midemi usuttum sanmıştım ben:)
Benimde aynen devam ediyor insallah senin gibi olurum dun cok kustum ama yinede cok sevinmeyeyim midemi usuttum dedim bakalim ne olacak bu arasa bebisini allah anali babali buyutsun cok sevindim canim ;))

Benimde aynen devam ediyor insallah senin gibi olurum dun cok kustum ama yinede cok sevinmeyeyim midemi usuttum dedim bakalim ne olacak bu arasa bebisini allah anali babali buyutsun cok sevindim canim :KK66:)
Teşekkür ederim şuan ayağımda sallanıyor kendileri:)

Ayyy kiyamam yaaa cok opuyorum bebisi allah herkese nasip etsin canim ;)

Kızlar merabaa.3 ay bitti 4. Aya girdim evliyim benimde adet günüm 3 4 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı.belim cok agriyo kasiklarimda hafif sanci var göğsümun birinde sizi var ve hafif akintivar biraz kabizlik yasiyorm bu ara alt tarafimda hafif sancida var.neden adet olmadigimi da anlayamadim testin neden negatif ciktiginida.sanki her an adet olcakmisim gibi hissediyorm. sizce hamile miyim?

Kızlar merabaa.3 ay bitti 4. Aya girdim evliyim benimde adet günüm 3 4 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı.belim cok agriyo kasiklarimda hafif sanci var göğsümun birinde sizi var ve hafif akintivar biraz kabizlik yasiyorm bu ara alt tarafimda hafif sancida var.neden adet olmadigimi da anlayamadim testin neden negatif ciktiginida.sanki her an adet olcakmisim gibi hissediyorm. sizce hamile miyim?
Testi sabah kalkar kalmaz denedin mi daha net cikar

Seninde benimde belirtiler hem hamilelige hem adet belirtilerine cok uyuyo o yuzden kafamiz cok karisiyo.ama insallah Allahim herkesin gonlune göre verir

Back