Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olacaginiz icinde agri olabilir. Havadan sudan mevsimden gazdan olabilir yani.Kızlar bat a 5 gün var karnımda çok şişlik var ve adet olacakmış gibi hafif ağrı var ara ara geliyo ağrı sizce nedeni nedir ve sizin belirtileriniz nelerdi paylaşabilir misiniz?
Benim belirtim yoğun koyu sarı akıntı ve kokusuzdu bide çok gaz vardı . Ac bile olsam çok rahatsız olurdum . Ve aynı adet sancısı da bel ağrısı da cekiyodum ama hamileydimKızlar bat a 5 gün var karnımda çok şişlik var ve adet olacakmış gibi hafif ağrı var ara ara geliyo ağrı sizce nedeni nedir ve sizin belirtileriniz nelerdi paylaşabilir misiniz?
Adet olacaginiz icinde agri olabilir. Havadan sudan mevsimden gazdan olabilir yani.
Akıntımda var bir kimyasal gebelik geçirdim 2ay önce ama hiç belirtileri hatırlamıyorumBenim belirtim yoğun koyu sarı akıntı ve kokusuzdu bide çok gaz vardı . Ac bile olsam çok rahatsız olurdum . Ve aynı adet sancısı da bel ağrısı da cekiyodum ama hamileydim![]()
Olabilri neden olmasin. Umut veremem size. Adetiniz gecikince test yaparsiniz. Hamilelikle adet belirtilericok benziyor. Benim tek farkli belirtim gogus siskinligi ve agrisiydi. Ama abzi kadinlar bunu her adetinde yasiyor mesela. Yani bundan dolayi umut veremem size.Gaz gibi değil farklı bi şişkinlik bu kadar erken başlaması normal mi adet ağrısının
Benim de kimyasal oldu zatenAkıntımda var bir kimyasal gebelik geçirdim 2ay önce ama hiç belirtileri hatırlamıyorum
Teşekkür ederim cevabınız için.Olabilri neden olmasin. Umut veremem size. Adetiniz gecikince test yaparsiniz. Hamilelikle adet belirtilericok benziyor. Benim tek farkli belirtim gogus siskinligi ve agrisiydi. Ama abzi kadinlar bunu her adetinde yasiyor mesela. Yani bundan dolayi umut veremem size.
Hadi ya geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin.Benim de kimyasal oldu zaten![]()
Amin cnm ama değerim düşüktü allah tan pek düşükte sayılmaz 3 günde adet kanamasıyla düştü vallahHadi ya geçmiş olsun Rabbim tekrar nasip etsin.
Benimde 17 çıkmıştı ilkte sonra kanamam oldu acile gittim 4.83 olmuştu benimde normal adet gibi 6 gün sürdü bittiAmin cnm ama değerim düşüktü allah tan pek düşükte sayılmaz 3 günde adet kanamasıyla düştü vallah
Bnde de 32 olmustu sonra 6 ya düştü iki günde cnm aynı atlatmışız ama bugün 9. Gün hala kahverengi su geliyo normal mi ? Sende de olmusmuyduBenimde 17 çıkmıştı ilkte sonra kanamam oldu acile gittim 4.83 olmuştu benimde normal adet gibi 6 gün sürdü bitti
Yok benim normal adet gibi başladı ama çok sancılıydı 6 günde bitti azalarak normal adetimde 6 gün sürer zatenBnde de 32 olmustu sonra 6 ya düştü iki günde cnm aynı atlatmışız ama bugün 9. Gün hala kahverengi su geliyo normal mi ? Sende de olmusmuydu
Benim de öyle oldu adetim 7 gün sizde iki gün önce bitti ama lavaboya gittim bugün baktım öyle kahverengi sıvı geliyo hala şaşırdım bnde sanırım daha temizleniyor içimYok benim normal adet gibi başladı ama çok sancılıydı 6 günde bitti azalarak normal adetimde 6 gün sürer zaten
Olabilir canım son gelenlerdir bence biter yarına İnşAllahBenim de öyle oldu adetim 7 gün sizde iki gün önce bitti ama lavaboya gittim bugün baktım öyle kahverengi sıvı geliyo hala şaşırdım bnde sanırım daha temizleniyor içim![]()
İnşallahh cnm iyi gecelerOlabilir canım son gelenlerdir bence biter yarına İnşAllah![]()
Sanada canımİnşallahh cnm iyi geceler ☺☺